tatlım korkulacak bişey yok klomeni nasıl yumurtan gelişsin die içiosan bunuda yumurtan gelişsin die göbekten kendine iğne yapaksın.ben çok korkardım iğnedennn ilk yaptımdaa elim ayam titredii ama hiç korkulacak bişeyi yok.minicik bi iğne.hatta yapınca dedim acaba yapmadımmı nie acı yok.ama ilkini hemşireye yaptır bakkk.
sormak isterdin bişey olursa özelden ulaşabilirsin bana
Can'ım merhaba bende dün başladım iyi ineye 150 lik 5 adet senin Nasıl oldu inşallah hamilesindirKızlar yumurta buyutucu ilac kullananlar var mı aramızda ve bu yolla hamile kalanlat
Canim ben baslayamadan hamile kaldim hamileyim suanda insallah sende hayırlısıyla hamile kalirsin betam cok yavas yukseliyor ama insallah hic bir sorun olmaz gecen ay kimyasal gebelik yasadim yine ayni seyi yasamak istemiyorumCan'ım merhaba bende dün başladım iyi ineye 150 lik 5 adet senin Nasıl oldu inşallah hamilesindir
Selam kızlar tekrar 3. Gün gonal f iğnesine başladım her akşam göbeğimden vurdum 10 gün ve 6 adet yumurtam oldu şükürler olsun daha önce klomen kullandığımda sadece 1 yumurta oluyordu. Bu ay iğne ile 6 tane oldu. Hergün yumurta kontrolü için gidiyorum doktora milim milim ölçüyordokrorum bugün son kez gidicem inşallah ve çatlatma iğnesi verecek şimdi 6 yumurtam olduğu için ilişki ye bırakmayalım direk aşılama yapalım dedi ve çok mutluyum bugün çatlatma iğnesi olacağım umarım emeklerimiz karşılığını bulur.Merhaba lar 3 senlik evliyim. Eşiminde benimde hiçbir problemimiz olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor. Yumurta tembelliğim var. 3ay klomen 2 ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç negatif rahim filmi çekildim tüpler açık rahim iyi. Doktor adet olunca 3. Gel dedi bugün gittim ve yumurta büyütücü iğne verdi. Bu sayede yumurtalarım iyice büyür mü hamile kalabilir miyim?
Canim insallah cevaplarsin ben yarin asilama yaptiracagim ve bugun az bi kan geldi sebap neydiki acabatatlım korkulacak bişey yok klomeni nasıl yumurtan gelişsin die içiosan bunuda yumurtan gelişsin die göbekten kendine iğne yapaksın.ben çok korkardım iğnedennn ilk yaptımdaa elim ayam titredii ama hiç korkulacak bişeyi yok.minicik bi iğne.hatta yapınca dedim acaba yapmadımmı nie acı yok.ama ilkini hemşireye yaptır bakkk.
sormak isterdin bişey olursa özelden ulaşabilirsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?