Yumurta büyütücü ilaçlar

birmavigunu5

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
316
64
18
25
Merhaba arkadaşlar
Ben bir tedaviye basldim ilk ilaç tedavisi ile
Doktorum bana günlük 3 doz kullanmamı istedi sabah, öğle, akşam şekli ile
İlk gün bı sknti olmadı ama ikinci gün ben fena kaşınmaya başladım yani bugün 3. Güne girdim. Fena kaşınıyorum ve göğüs çerçevesindeki halkada damlar görünüyor bu hap böyle bir yan etki yapar mı yoksa ilaç bana mı dokunuyor şuan bile kaşımak için tutuyom kendimi. Var mı yaşayaniniz arkadaşlar hapin ismi yasak galiba yazmasi . Olabilirmi sizce hap dokunmuş olabilirmi

Çok geçmiş olsun ben klomen kullandım iki oğlumda da onun bir yan etkisini görmedim hatta günde 4 tane içtim son kullanımında
Ya bende ilk klomen kullandım kist yaptı sonrası dış gebelik oldu 1.5 sene oluyor tek tupum kaldı diğeri alınmıştı malesef 🥺 doktor klomenden korkmussun başkasını yazcam dedi bunu yaz kaşınmaya baslyimca korktum .hormonlarida etkiliyor dimi bu ilaç

Ya bende ilk klomen kullandım kist yaptı sonrası dış gebelik oldu 1.5 sene oluyor tek tupum kaldı diğeri alınmıştı malesef 🥺 doktor klomenden korkmussun başkasını yazcam dedi bunu yaz kaşınmaya baslyimca korktum .hormonlarida etkiliyor dimi bu ilaç
İnşallah sonu güzel olur bende de kaç defa kist yaptı kaç defa yumurta büyümedi haddi hesabı yok.rahat olun.once kendinizi düşünün gerçekten sizi rahatsiz eden bir durum varsa dozu azaltır doktorunuz veya ilaci degistirir

Uc kez klomen bir kez de letu kullandim dongulerimde. Klomen bende de baska yan etkiler yaratmisti ama kasinti yasamadim hic. Gecmis olsun 🙏🏼

İnşallah sonu güzel olur bende de kaç defa kist yaptı kaç defa yumurta büyümedi haddi hesabı yok.rahat olun.once kendinizi düşünün gerçekten sizi rahatsiz eden bir durum varsa dozu azaltır doktorunuz veya ilaci degistirir
İnşallah inşallah 🤲🏻🥺çok üzülüyorum artık bı evladim olsun istiyorum. Bende acaba buyumezmi ki diyekorkuyorum şuan ilk tedavi oluyor gerçekten zor rabbim ben gibi evlet isteyenlere hemen nasip etsin inşallah 🤲🏻 siz en sonunda kavustunuzmu bebise

Uc kez klomen bir kez de letu kullandim dongulerimde. Klomen bende de baska yan etkiler yaratmisti ama kasinti yasamadim hic. Gecmis olsun 🙏🏼
Saol canim. Aslında letu kullanmak istemiştim bildiğim kadari ile sağlıklı yumurtaları buyutuyormus , aklımada gelmedi unutmuşum demeyi .çok değişik bi kaşıntı oluyor

İnşallah inşallah 🤲🏻🥺çok üzülüyorum artık bı evladim olsun istiyorum. Bende acaba buyumezmi ki diyekorkuyorum şuan ilk tedavi oluyor gerçekten zor rabbim ben gibi evlet isteyenlere hemen nasip etsin inşallah 🤲🏻 siz en sonunda kavustunuzmu bebise
Benim çok şükür iki oğlum oldu.tabi ikiside tedaviyle biri 12 biri 7 yaşında üçüncü için tekrar basliyacaz tedaviye Allah izin verirse

Back
X