Yumurta catladikdan sonrami oncemi sizce bi bakarmisiniz

sumey

kocasının yawrusu
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
144
65
298
Merhaba arkadaşlar ben ilk gebeligimde planlı hamilelik yasamadim supriz oldu o yüzden çok bilgi sahibi değilim.simdi 2.kez anne olacağım inş.mayis 16 da 2 kere birleşme oldu ve Başka birleşme olmadı. şuan bta değerim 2488.8 cikiyor. Daha doktora gidemedim sizce hemen 16 sindami kaldim diğer günlerdemi?oncesi ve sonra varmış sanırım yumurta çatlama durumu ama hiç bilgi sahibi değilim

Bebek sahibi olacağınızı öğrenmişsiniz ve merak ettiğiniz şey gerçekten bu mu?

Buraya merak edilen birçok şey soruluyor.kademe kademede merakimiz farklı şeylere kayıyor şimdi sizin ne tuhafiniza gitti onu anlamadim
Muhakkak herkes aklına takılanı soruyor, tuhafıma giden ve merak ettiğim 16sında veya bir başka gün olmasının ne farkı var? Cidden bilmediğim için soruyorum.

Sanırım kız yada erkek cocuk için soruyor
Hayır oyuzden sormadım.basliktada yazıyor yumurta catladiktan sonrami oncemi o konu hakkında bilgim olmadığı icin sordum bta degerimide oyuzden yazdim.cinsiyet tahmini olarak bi bilgim yok yani oyuzden sormadim

Bilmediğimiz birçok sey olupta boyle küçümseyerek cevap vermemek en doğrusu bence.hayirli olsun ama nicin sorduğunuzu anlamadim demek bu kadar çok zor olmamali

Hayır oyuzden sormadım.basliktada yazıyor yumurta catladiktan sonrami oncemi o konu hakkında bilgim olmadığı icin sordum bta degerimide oyuzden yazdim.cinsiyet tahmini olarak bi bilgim yok yani oyuzden sormadim
Önemli olan son adet tarihiniz, çatlamadan önce mi sonra mı olduğunu bilmek için ovulasyon testi yapılması gerekirdi. Genel kanı beklenen adet tarihinden 14 gün öncesinde yumurtanın çatladığıdır, ancak herkesin bedeni kendine özel, herkeste değişebilen bir durum bu.

Bilmediğimiz birçok sey olupta boyle küçümseyerek cevap vermemek en doğrusu bence.hayirli olsun ama nicin sorduğunuzu anlamadim demek bu kadar çok zor olmamali
Bence siz biraz alınganlık ettiniz, hormon değişikliğine veriyor ve üstünde durmuyorum :) bebek haberi almak isteyen onca insan varken bu haberin mutluluğun tadını çıkarmak gerektiğini düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌹

Önemli olan son adet tarihiniz, çatlamadan önce mi sonra mı olduğunu bilmek için ovulasyon testi yapılması gerekirdi. Genel kanı beklenen adet tarihinden 14 gün öncesinde yumurtanın çatladığıdır, ancak herkesin bedeni kendine özel, herkeste değişebilen bir durum

Bence siz biraz alınganlık ettiniz, hormon değişikliğine veriyor ve üstünde durmuyorum :) bebek haberi almak isteyen onca insan varken bu haberin mutluluğun tadını çıkarmak gerektiğini düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌹
Amin teşekkür ederim😇

Önemli olan son adet tarihiniz, çatlamadan önce mi sonra mı olduğunu bilmek için ovulasyon testi yapılması gerekirdi. Genel kanı beklenen adet tarihinden 14 gün öncesinde yumurtanın çatladığıdır, ancak herkesin bedeni kendine özel, herkeste değişebilen bir durum bu

Back
X