Yumurtla çatladıktan 13 gün sonra bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim biri hafif silik
Teşekkür ederimHayırlı olsun var bence hamilelik
HaklısınızYa şu çizgilere silik diyorsunuz çizgilere haksızlık etmeyin zbam diye çıkmış daha napsın
Aynen öyle benimkini görseler o zaman silik derler bunlar çok belirgin çizgilerYa şu çizgilere silik diyorsunuz çizgilere haksızlık etmeyin zbam diye çıkmış daha napsın
çatlatma iğnesimi kullandınızYumurtla çatladıktan 13 gün sonra bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim biri hafif silik
çok net gözüküyor hayırlı olsunYumurtla çatladıktan 13 gün sonra bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim biri hafif silik
Teşekkür ederimçok net gözüküyor hayırlı olsun
Allah isteyen herkese tez zamanda anne olmak nasıp EtsinNesi hafif bu çizgininnnn??Mis gibi de hamilesiniz, tebrikler. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Bizler için de dua isterim malum gebenin duası kabul olurmuş
Amin canımmmAllah isteyen herkese tez zamanda anne olmak nasıp Etsin
Yok hayır sadece klomen kullandım kendiliğinden çatladıçatlatma iğnesimi kullandınız
hayırlı olsun inşallah
klomen doktor kontrolünde sanırımYok hayır sadece klomen kullandım kendiliğinden çatladı
Doktorum verdi bana , Benimde tek yumurtam vardı yumurtlama oluyordu ama olgunlaşmıyordu birden fazla yumurta vardı ama en olgunuklomen doktor kontrolünde sanırım
benım doktora her gittiğimde 1 yumurtam oluyor sadece
çoğaltmak için klomen mı kullanmak gerekiyor.ve ayrıca reglden hemen sonramı içmeye baslamak gerekiyor.
çok sordum kusura bakma
Doktor kontrolünde başladım bende doktorum verdi. 18 Ekim’de adet oldum 22 Ekim’de başladım 5 gün günde bir tane içtim sonra kontrole gittim 9mm olmuştu 2 gün sonra bir daha gittim 19.5 mm olmuştu ve çatlamaya hazırdı 3 gün ilişki dedi en son 31 inde gittim yumurta çatlamış dedi Benimde yumurtlama oluyordu ama büyümüyordu olgunlaşmıyordu klomeni o yüzden verdi ve Benin’de tek yumurtam vardı Ama kesinlikle doktor kontrolü olmadan kullanmayım Kist yapıyorklomen doktor kontrolünde sanırım
benım doktora her gittiğimde 1 yumurtam oluyor sadece
çoğaltmak için klomen mı kullanmak gerekiyor.ve ayrıca reglden hemen sonramı içmeye baslamak gerekiyor.
çok sordum kusura bakma
Amin inşallahhayırlı olsun canım
çizgi gayet belirgin
sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet galiba benimki biraz fazla belirginŞu testle hamile kaldığımı öğrenmiştim, seninki silik çizgi mi allasen
Maşallah hayırlı olsun hemen kan verrrEvet galiba benimki biraz fazla belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?