yumurta çatlama belirtisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi?

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhaba arkadaşlar.

ben ovulasyon testleri ile takip ediyordum ama stres olduğum için 2 aydır falan yapmıyorum. son 6 aydır da adetlerimin düzeni, adet başlangıcından 28. günü yumurtlama ve sonrasındaki 14. günde regl olma şeklinde. yani 14. gün değilde 28. günü yumurtlama oluyor. polikistik over da var.

bu 3 gündür bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum. regl öncesi yaşanan sancı gibi değil kasıklardaki. doktora randevu alacağım ama boşluk bulamadım içimde de olumlu bir his var nedense gebelik için. test ile de takip etmediğim için çatlama olup olmadığını teyit edemiyorum. böyle olan var mı yani yumurtlama çatlama sonrası bel ve kasık ağrısı çekip hamile olan arkadaşlar?

bir erken doğum yaptım bir kimyasal geçirdim. iki gebelikte de erken belirtiler farklıydı.

Merhaba arkadaşım.
Yumurtlama döneminde genelde kasık ağrım oluyor ve bazen kahverengi lekelenme oluyor bende. Tabi her insanın vücut düzeni farklıdır.
Bence eczanede satılan testlerden yapmalısın 😊😊

Merhaba arkadaşım.
Yumurtlama döneminde genelde kasık ağrım oluyor ve bazen kahverengi lekelenme oluyor bende. Tabi her insanın vücut düzeni farklıdır.
Bence eczanede satılan testlerden yapmalısın 😊😊
Cok teşekkür ederim bi siz cevap verdiniz. Yani çatlama 28 inde oldu , erken olur test için diye yapmadım yani adet sancisindan daha yoğum sancı, belki böyle olup da hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar vardır. Cok istediğim için sanırım yine psikolojik olarak dinlemeye başladım kendimi

Lütfen bi tane erken gebelik testi alıp dene çok merak ettim bende sonucu 😊😊😊👍👍
Soyle birsey oldu aslında, 28 haziran yumurtlama olmustu, dun aldım hem ovulasyon hem erken gebelik testi. Ovulasyon iki çizgi de kopkoyu çıktı ki yumurta catlamisti benim, erken gebelik testi negatif çıktı. Adetime 8 gün var

Back
X