yumurta catlama sorunu olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi piko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

piko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
10
3
38
Merhaba..yumurta catlama sorunum var.lh düşük bir degerde.boyle bir sorunu olup hamile kalan var mi? Varsa ne yaptınız?

bende yumurta çatlamamasının yanında cok fazla sorun vardı.tüp bebekle hamile kaldım

Merhaba..yumurta catlama sorunum var.lh düşük bir degerde.boyle bir sorunu olup hamile kalan var mi? Varsa ne yaptınız?
Canım eğer tüp bebek denemen şu an mümkün değilse en azından soğan kürü ardından da incir kürü yap ben bunların faydasına inanıyorum.Ama devlet sanırım 2 defa karşılıyor ama 39 yaşın doldurmaman lazım.Sana fazla zaman kaybetmemeni öenriyorum canım Allah hepimize acısın ve yardım etsin inşAllah

canım dr gittnmi benim yumurtada büyümuyor ve çatlamıyordu klomen verdi yumurta büyüdü ve iğne oldum çatlaması iç,in o ay gebe akldım ama malesef kaybettim kürtaj olduğum başka bir doktordu adetlerim düzene girsin diye bana gilifor verdi devam et dedi tedavisiz gebe kalırsın dedi adetlerim düzene girdi 6 aydır kullanıyorum ve progesteronum çok düşüktü yüksellti sen baktırdın mı adetin 21.günü progesterona baktır

Back
X