Yumurta catlaması ıcın .....

idilga

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
358
arkadaslar

incir havuc kurunu yaptim fakat bir sure sonra midem cok kotu oldu mecburen havucu kestim sadece incirle devam ettim
suan yumurtlamam duzene girdi allaha cok sukur guzel yumurtluyorum
fakat yumurtam catlamiyor daha dogrusu bu teshiside ben kendim kendime koydum cunku yurt disindayim ve doktora gidemiyorum

yumurta catlatmayi basarabilen bir bitki -yiyecek-kur bileniniz var mi ??

suan adetimin 4. gunu acil onerileriniz varsa lutfen paylasirsaniz ck sevinirim ...

simidden tesekkurler
allaha emanet olunuz .....

havuca devam....

sadece havuc yapilsa olurmukiiiii 21 -21 havucu yaptim ben zaten ikisi bid=rden karisinca ben surekli kusuyorum midemi bitirdiiii bu kurr cnmm yaaaaaa

bu kurden baska bisey yokmu ki yYUMURTAYI CATLATAN .......

ibrahim saraçoğlu ikisinin birlikte kullanılmasını tavsiye ediyor o kadar da kötü değil canım ya besmele çek dik tepene bişecik olmaz inşallah güzelim

ibrahim saraçoğlu ikisinin birlikte kullanılmasını tavsiye ediyor o kadar da kötü değil canım ya besmele çek dik tepene bişecik olmaz inşallah güzelim

canim sogan kurunden sonra incir-havucc cok guzel geliyo zaten ben 21 gun yaptim ama sonraki 21 de hergun kusmaya basladim yani midemin ulserini tavan yaptirdi agir geldiii
surekli mide bulantisi yapti bende bende havucu kestim inciri tek yaptim zarla zorla bitirdim ama midem cok hassaslasti ve midemi duzeltmeye calisiyorum insallahhh

simdi acaba catlatma icin tek havucmu yapsam

catlama iicn herhangi baska bir kur---meyve sebze bilen varmidir kii ??

Bunu nasıl kullanıcam ne zaman başlıcam bilgi vericek ?

Canım merak ettim senin mucizen incir kürü ilemi geldi merak ettim ben bu ay böğürtlen kökü suyu içmeye basladım allahtan hayırlısı artık 11sebedir bekliyorum hamiş olduğunu görünce birşey kullandın mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…