yumurta çatlaması ne zaman olur?

Eğer adetin duzenliyse iki adetinin tam ortasında yani 13-14-15. Gunlerde çatlar

Bayanlar yumurta çatlama nasıl hesaplanıyor hamile kalmak için ne zaman uygun
Mesala 28 gunde bir adet olan bi kisi. 28 den 14 ü çıkar yumurtlama gününü bulursun. 24 günde 1 ise yine 14 ü çıkarıyosun buluyosun . Kaç olursa olsun 14 ü çıkar bul. Çıkan sayıyı adet baslangicindan itibaren say. O sayı senin yumurtlama günün ve ilişkiye gir. Iliskiden sonra hemen duş önerilmiyo bilgin olsun.

Mesala 28 gunde bir adet olan bi kisi. 28 den 14 ü çıkar yumurtlama gününü bulursun. 24 günde 1 ise yine 14 ü çıkarıyosun buluyosun . Kaç olursa olsun 14 ü çıkar bul. Çıkan sayıyı adet baslangicindan itibaren say. O sayı senin yumurtlama günün ve ilişkiye gir. Iliskiden sonra hemen duş önerilmiyo bilgin olsun.
Ay çok teşekkür ederim çok sağolun ilgilendiğimiz için :)

Benim adetten sonra 14.gün olmuyor bazen 12 bazen 14 değişiyor ama vücudum sinyani veriyor.çoğunlukla da bu sinyal netteki hesabi tutmuyor eğer vücudun sinyal veriyorsa hesaplamalardan daha iyi oluyor.

herkes de 14 gün olmaz. benim döngüm 27 gün ama 15 ya da 16. gün çatlar. luteal fazım 11 12 gün çünkü 14 gün değil. şu şekilde yapabilirsiniz. diyelim döngünüz 20 gün.

30 / 3= 10 gün

30gün döngünüz - 10 gün = 20 gün

o zaman adetin ilk günün 1 saymak koşuluyla 10. ve 20. günler arasında gün aşırı ilişki yaşarsanız yumurtayı kaçırmazsınız. gerisi de Allha'a kalmış. gelir inşallah miniş.

canim hangi tarafta yumurtlama oluyosa o yumurtalikta kunt bi agri oluyor bir iki gun oncesi akinti cok sulu ve uzayan tarzda oluyor gogus agrim artiyor yumurtlamadan sonraki gun kasik agrim geciyor

X