Aşılama yumurta çatlaması ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aydann40

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
30
8
6
Merhaba kızlar
1,5 yıldır hamile kalamıyorum. Tüm testleri yaptırdık film de çekildim hiçbir sorun çıkmadı
Aşılama için doktora gittim, yumurta takibi yapalım dedi
Adetimin 12.gününde 14 mm, 13.gününde 15 mm olduğunu söyledi, 2 gün ilişki verdi
15.günde kontrole gittiğimde yine boyut olarak aynı dedi ve başka bilgi de vermedi
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor, karamsar olmak istemiyorum
Bildiklerinizi paylaşır mısınız

Merhaba kızlar
1,5 yıldır hamile kalamıyorum. Tüm testleri yaptırdık film de çekildim hiçbir sorun çıkmadı
Adetimin 12.gününde 14 mm, 13.gününde 15 mm olduğunu söyledi, 2 gün ilişki verdi
15.günde kontrole gittiğimde yine boyut olarak aynı dedi ve başka bilgi de vermedi
Catlatma iğnesi vermeden mi iliski önerdi

Evet, ilk gittiğimde yumurta takibi yapacağız dedi sonrasında yazdığım şekilde ilerledik.
Okuduğum kadarıyla ilaç ve çatlatma iğnesi veriliyormuş ama öyle bir durum söz konusu olmadı
Bende catlatma iğnesiyle hamileyim. Bana adetin 4. Gunu femara isminde hap verdi. 5 gun ic dedi 12. Gun gel dedi. Gittim yumurtam 16.5 mm olmustu. Birgun sonra oglen 12 de iğneyi vuruldum. Igneden 36 saat sonra iliski ondan sonra gun asiri onerdi. Igneden 3 gun sonra gittiğimde de yumurtan çatlamis dedi

Bende catlatma iğnesiyle hamileyim. Bana adetin 4. Gunu femara isminde hap verdi. 5 gun ic dedi 12. Gun gel dedi. Gittim yumurtam 16.5 mm olmustu. Birgun sonra oglen 12 de iğneyi vuruldum. Igneden 36 saat sonra iliski ondan sonra gun asiri onerdi. Igneden 3 gun sonra gittiğimde de yumurtan çatlamis dedi
Tedavi için nereye gitmiştiniz

Maşallah ne güzel gözünüz aydın sağlıkla kavuşun. Bende yarın aşılamam gerçekleşecek pazar günü gece 12 de çatlatma iğnesi vurdum. Yarın öğlen 12 de aşılama yapılacak. Yumurtam cuma günü 19-18-18 idi insallh herşey güzel olur bana da dua edin lütfen

Maşallah ne güzel gözünüz aydın sağlıkla kavuşun. Bende yarın aşılamam gerçekleşecek pazar günü gece 12 de çatlatma iğnesi vurdum. Yarın öğlen 12 de aşılama yapılacak. Yumurtam cuma günü 19-18-18 idi insallh herşey güzel olur bana da dua edin lütfen
Rabbim kucağıni bos koymasin canim. Sanada hayirli saglikli bir evlat nasip etsin inşaallah

Merhaba kızlar
Canm merhaba bu ay senin normal şekilde takibini yapip bidahaki ay buyumez veya kendi kendine çatlıyomu gorelim takip edelim onumuzdeki ay gerekirse ilac tedavisine baslariz gibi birşeyler demedimi normalde yumurta büyümüyosa yani normalin altindaysa hap ile buyutup ovulasyon donemini takip ediyor ovulasyon doneminde eger buyumusse çatlatma iğnesi vuruluyor doktorun herhangi birsey demedimi?

Canm merhaba bu ay senin normal şekilde takibini yapip bidahaki ay buyumez veya kendi kendine çatlıyomu gorelim takip edelim onumuzdeki ay gerekirse ilac tedavisine baslariz gibi birşeyler demedimi normalde yumurta büyümüyosa yani normalin altindaysa hap ile buyutup ovulasyon donemini takip ediyor ovulasyon doneminde eger buyumusse çatlatma iğnesi vuruluyor doktorun herhangi birsey demedimi?
Mergaba canım
Yumurta takibi yapıp 2 gün ilişki verdikten sonra kontrole gittim ben, yumurta yine aynı dedi o kadar
Biz seni arayalım dedi başka da bilgi vermedi
Yaklaşıl 1 hafta sonra regl olacağım, ilaç tedavisine başlamak için hangi zamanı beklemem gerekiyor,
Ne zaman aşılama için ilaç tedavisine başlıyorlar hiçbir bilgim yok
Doktoru aramam gerekiyor mu

Mergaba canım
Yumurta takibi yapıp 2 gün ilişki verdikten sonra kontrole gittim ben, yumurta yine aynı dedi o kadar
Biz seni arayalım dedi başka da bilgi vermedi
Yaklaşıl 1 hafta sonra regl olacağım, ilaç tedavisine başlamak için hangi zamanı beklemem gerekiyor,
Ne zaman aşılama için ilaç tedavisine başlıyorlar hiçbir bilgim yok
Doktoru aramam gerekiyor mu
Canım dr.'un hangi ilaci verirse adetin 3. Günü başlıyorsun 5 gun sabah akşam kullanıyorsun ovulasyon doneminde geliceksin diyor o takip ediyor şu zaman geliceksin diye tarih belirtiyor dediği tarihte gittiginde büyümüşse çatlatma iğnesi vuruluyor ama büyümemişse 2 veya 3 gun sonra gel tekrar bakalım diyor işte iğne vurulduktan sonra nezaman gelip aşılama yapacağını söylüyor doktorun sanırım ilgili değil pek canm yine yargılamış olmıyım ama istersen imkanın varsa doktorunu değiştir anladım kadarıyla cok takip etmiyor... İnşallah hayırlısı ile hamile kalırsın sen ben ve bekleyen herkese Rabbim nasip etsin tez zamanda 🤗🤲

Amin canım inşallah 🙏🏻 Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin
Cok teşekkür ederim bilgilendirmen için de.
Evet başka doktor araştırsam daha iyi olacak sanırım

Back
X