yumurta catlamasi

udaac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
12
0
Merhaba ben bu ay serophene kullandım ilaç bittikten sonra Dr göründum yumurta 10 m di 3 gün sonra yine 10 m göründü bu sonra 1 buçuk hafta incir kuru yaptım adete 7 gun kala çok kötü kaşık sancım oldu acaba yumurta gelişip catlamis midir

Kasıklarda özellikle tek taraflı sancı bunun habercisi beyaz akıntı da buna ilawe

[QUOTa
Kasıklarda özellikle tek taraflı sancı bunun habercisi beyaz akıntı da buna ilawe
J
cikk, post: 40737356, member: 666025"]Kasıklarda özellikle tek taraflı sancı bunun habercisi beyaz akıntı da buna ilawe[/QUOTE]
Evet akintida da oldu bizde o gün ilişki yaşadık tutma ihtimali var mı acaba

Eğer o günse gebelik için en elwerişli günler şnşallah güzel haberler alırsın

slm.bnmde ona benzer bı durumum var regl 4.gunu 18mm yumurtam varmış pazar günü kasığımda ağrı oldu.akıntım hep var erken çatlamış olabilirmi? akşamına ilişki oldu eğer catladıysa tutar mı?

Merhaba arkadaslar dun doktara gittim 26 mm yumurtan olusmus dedi. Bugun de tek tarafli kasik agrim var ara ara belim de ağrıyor catlamis olabilir mi? Bir gun durup ikinci gun iliski olsun dedi doktor

Merhaba arkadaslar dun doktara gittim 26 mm yumurtan olusmus dedi. Bugun de tek tarafli kasik agrim var ara ara belim de ağrıyor catlamis olabilir mi? Bir gun durup ikinci gun iliski olsun dedi doktor
Canim owulasyon testini denesen ya bugublerini olumlu degerlendir. Benimde yunurtlama gunlerimde kasigimda tek tarafli agri oluyordu ve beyaz akinti belki yardimci olur

Canim cok tsk ederim, bu ay beklemedeyim olmazsa son care ovulasyon testini de kullanacam. Ama agrim o gun icindi gecti aksama kadar surdu iliski oldu insallah tutmustur

Arkadaslar hamile kaldım fakat 2 buçuk aylıkken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldım 3 farklı doktora gittim. Biri catlatma ignesi nden dolayı ikiz ve riskli kesinlikle alınması gerek dedi zaten kalbi de atmiyor dedi.. 2 ikisi ikiz değil ama kalbi atmiyor alınması gerek dedi kurtaj oldum çok Üzgünüm hala atlatamadim . Lütfen catlatma ignesi nden sonra gebe kalanlar takiplerini iyi yaptırsinlar

X