Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlatma iğnesi sonrası idrar ve kan testi için yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mercimek64

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
29
16
3
32
Kızlar Benim çatlatma iğnesinden sonra 15. Günüm. İdrar yaptım ama negatif çıktı 😞 belki bir umut kan testi verdim az önce hastane aciline. İdrar negatif çıkan kan pozitif çıkan oluyor mu kızlar sizde de? Adetime 5 gün kaldı
Göğüslerim hassas karnım adet ağrısı gibi ağrıyor böyle ara ara
Bilmiyorum çok umutluydum bu ay ama evde yaptığım idrar testi negatif çıkınca üzüldüm hemen kan verdim.

Kızlar Benim çatlatma iğnesinden sonra 15. Günüm. İdrar yaptım ama negatif çıktı 😞 belki bir umut kan testi verdim az önce hastane aciline. İdrar negatif çıkan kan pozitif çıkan oluyor mu kızlar sizde de? Adetime 5 gün kaldı
Göğüslerim hassas karnım adet ağrısı gibi ağrıyor böyle ara ara
Bilmiyorum çok umutluydum bu ay ama evde yaptığım idrar testi negatif çıkınca üzüldüm hemen kan verdim.
canım ne oldu kan sonucun ?

Yoktu kuzum o yüzden bu defa çok umutluyduk. Nasip diyelim. Senin kaç günün var
ya anlamadım ki bende pcos var iğneden 14 gün sonra adet olursun diye okudum bi yerde. ama normalde 35 günde bir adet oluyorum ona göre hesaplarsam da 4 günüm var. hangisi doğru acaba?

ya anlamadım ki bende pcos var iğneden 14 gün sonra adet olursun diye okudum bi yerde. ama normalde 35 günde bir adet oluyorum ona göre hesaplarsam da 4 günüm var. hangisi doğru acaba?
Vallahi bilmiyorum ki kuzum ben de 34 günde oluyorum ve benim de 4 gün var. Ama benim negatif inşallah senin pozitif olur.

Back
X