- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
- Konu Sahibi Yazyagmuru38
-
Test için gün sayıyorum inşallah bu sefer tut
Cidden canim ya gün yaklasinca daha da stres artiyor :))Ben ılkinde gin gelsin diye dua ettim gun yaklasti bi stres olduki bende
Benim de gün yaklasiyo ne hissedecegimi bilemiyorum çok karisigim yaCidden canim ya gün yaklasinca daha da stres artiyor :))
Anliyorum seni canimm fena heyecan oluyor umutlaniyoruz bir de :) eşlerin dedigi çıkıyor genelde insallah olmusturBenim de gün yaklasiyo ne hissedecegimi bilemiyorum çok karisigim yaeşim diyo bu sefer umutluyum
Inşallah canim hepimiz alırız güzelhaberler. 8 aylık evliyimAnliyorum seni canimm fena heyecan oluyor umutlaniyoruz bir de :) eşlerin dedigi çıkıyor genelde insallah olmusturne kadardir evlisin canim ?
İnsallah canimInşallah canim hepimiz alırız güzelhaberler. 8 aylık evliyimsen
Maşallah. ❤İnsallah canimhmmm ben de 1buçuk yıllik evliyim canim :)
Size de Masallah canimMaşallah. ❤
Amin amin inşallah duysun sesimizi rabbim nasip etsin bizlere tez zamandaSize de Masallah caniminsallah en yakin zamanda hayirlisiyla bebeklerimize de kavusuruz
Amin canimm İnsallah İnsallahAmin amin inşallah duysun sesimizi rabbim nasip etsin bizlere tez zamanda❤
Sonucunuz ne olduBenim de gün yaklasiyo ne hissedecegimi bilemiyorum çok karisigim yaeşim diyo bu sefer umutluyum
Malesef yine olmadı. Eşim bi ara verelim dedi. Bu sefer eşim bi muayane olcak. Ondan sonra bakacaz caremize canım.Sonucunuz ne oldu
İnşallah olumludur
Merhaba benim de iğneden sonra henüz belli olmadı siz öğrendiniz mi pozitif mi sonuç?Merhaba arkadaşlar. Çatlatma iğnesi 14. Gün idrarda negatif çıktı. Böyle olup kanda gebelik öğrenen var mı acaba ?
Ben de yarın yapıcam sen de yap inşallah hayırlısıyla gönlümüze göre olurDaha test yapmadım korkuyorum açıkçası
İğnenin 17.gunu adet oldum 2 gün sürdü maalesef bu ay olmadı sizin sonuç umarım pozitiftirMerhaba benim de iğneden sonra henüz belli olmadı siz öğrendiniz mi pozitif mi sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?