Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anliyorum seni canimm fena heyecan oluyor umutlaniyoruz bir de :) eşlerin dedigi çıkıyor genelde insallah olmustur ne kadardir evlisin canim ?
Inşallah canim hepimiz alırız güzelhaberler. 8 aylık evliyim sen

kızlarrr bugün ignemin 6.günü belim bacaklarim agriyor karnim da agriyor beklemedeyim bakalim sizler ne durumdasiniz ?? Bir de igneden sonra sadece 36 saat sonra iliski oldu bidaha olmadi tek yumurtam var hamile kalma şansim var midir sizce

Bende de polikistik over var klomen kullandım 1 ay yumurta gelişmedi adet oldum sonra doktorum ganolf 900 iğnesine başladı bugün kontrole gittim 16 mm yumurtam oluşmuş 3 gün daha iğneye devam sonra ovitrelle çatlatma iğnesi yapacam inşallah hamile kalırım yaklaşık 2 senelik evliyim

Merhaba arkadaşlar. Çatlatma iğnesi 14. Gün idrarda negatif çıktı. Böyle olup kanda gebelik öğrenen var mı acaba ?

Arkadaşlar merhaba sizlere bi sorum olcak. Sat 22 mart ve sonrasında adet olmadım. 1buçuk ay inofolic combi kullandım. Geçtiğimiz cuma doktora gittim bi tane 22mm yumurtam olduğunu gördü. Pek ihtimal yok ama çatlatalım onu dedi çatlatma iğnesi verdi. Merak ettiğim şu yumurta bu kadar beklediği için gebelik şansı olmaz mı? Başına böyle bi durum gelen var mı? Bu arada pko var bende.. Şimdiden teşekkürler

Ya bnm doktorumda hep iğne vurulduğu gün ve ertesi günü ilişki öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…