Yumurta çatlatma iğnesi

cicekbocek09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2024
88
26
3
30
Kızlar merhaba
Eşimi belli zamanlarda görebiliyorum ve genelde bu ovülasyon dönemim dışında oluyor. Çatlatma iğnesi nasıl oluyor ? Ne zaman uygulanıyor detaylı bilgi verebilir misiniz

Kızlar merhaba
Eşimi belli zamanlarda görebiliyorum ve genelde bu ovülasyon dönemim dışında oluyor. Çatlatma iğnesi nasıl oluyor ? Ne zaman uygulanıyor detaylı bilgi verebilir misiniz
Adetinin 3. Ya da 5. Günü yumurta geliştirici ilaç kullanıyorsun bı kaç yumurta olduğu da oluyor bı tane elde edildiği de oluyor neyse 18 20 mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor ve 32 saat sonra cinsel ilişki öneriliyor

Adetinin 3. Ya da 5. Günü yumurta geliştirici ilaç kullanıyorsun bı kaç yumurta olduğu da oluyor bı tane elde edildiği de oluyor neyse 18 20 mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyor ve 32 saat sonra cinsel ilişki öneriliyor
Kişiden kişiye değişir belki ama ortalama kaç güne o boyuta geliyor

Bilemicem dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor kendimden örnek vereyim ben adetimin 5. Günü kullanmaya başladım ilacı çatlatma iğnesini de 6. 7. Gün falan yaptım sanırım
Anladımm sizinki hemen arkasından denk gelmiş. Artık doktorlar görüşünce onun doğrultusunda bakalım

Anladımm sizinki hemen arkasından denk gelmiş. Artık doktorlar görüşünce onun doğrultusunda bakalım
6 7 gün derken 6 gün geçti demek istedim yanlış anlaşılmasın bı hafta sonra çatlatma iğnesi oldum diyebiliriz
Ayn doktorla görüşürseniz nasıl bir ilerleme katedeceğinizi size belirtir

Back
X