- 9 Ocak 2025
- 271
- 99
- 13
- Konu Sahibi Pembikbulut
Pazar gunu yapin bence, bende yapacagim inşallah bebisler bizimledirGebelik var elimde bitane daha yarın sabah yaparım yada pazar sabahı mı yapsam offf off
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar gunu yapin bence, bende yapacagim inşallah bebisler bizimledirGebelik var elimde bitane daha yarın sabah yaparım yada pazar sabahı mı yapsam offf off
İnşallah canımPazar gunu yapin bence, bende yapacagim inşallah bebisler bizimledir
Benim de yumurtlama ve çatlama tarihim sizinle aynı hamilelik haberi aldınız mıMerhaba normal de benımde bu sy olmam gerekıyodu letu tedavısının 2 ayındayım ama ultrasana gıdemedım çok hastaydım o gun 24 yumurtlama 25 çatlama gordum ovi testiyle inşallah bu ay guzel haberler alırız![]()
Test yapmaya korkuyorum açıkçasıBenim de yumurtlama ve çatlama tarihim sizinle aynı hamilelik haberi aldınız mı
Benim reglime 3 gün vardı dün bugün iki gün kaldı Ben dayanamayıp yaptım ama negatifti bilmiyorum belki daha erkendir veyahut da hamile değilim ama böyle psikolojik mi bilmiyorum mide bulantım var regl olacakmışım gibi ayaklarım belim falan ağrıyor Kasıklarım ağrıyor bilmiyorum hayırlısı Pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorum ya da belki gerek kalmaz adet olurumTest yapmaya korkuyorum açıkçası
Hiç bir velırtım yok ara ara adet olcakmısım gıbı agrı vuruyo okadar oda cok nadırBenim reglime 3 gün vardı dün bugün iki gün kaldı Ben dayanamayıp yaptım ama negatifti bilmiyorum belki daha erkendir veyahut da hamile değilim ama böyle psikolojik mi bilmiyorum mide bulantım var regl olacakmışım gibi ayaklarım belim falan ağrıyor Kasıklarım ağrıyor bilmiyorum hayırlısı Pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorum ya da belki gerek kalmaz adet olurum
O zaman hayırlısı bakalım İnşallah buraya güzel şeyler yazarızHiç bir velırtım yok ara ara adet olcakmısım gıbı agrı vuruyo okadar oda cok nadır
Ne zaman catlatma ignesi yapmistinizMerhaba ben test verdim ve sonuç negatif çıktı![]()
Valla bu aydan umıtsızım artık test yaptım negatifO zaman hayırlısı bakalım İnşallah buraya güzel şeyler yazarız
Umudunu kaybetme diğer ay yazarsın inşallahValla bu aydan umıtsızım artık test yaptım negatif
25 Ağustos sabah ben bu ay adaya veda ettim kalanlara boş şanslar daha adet olmadım. 11. Gün dayanamadığım için aile hekiminde kan verdim. Dün verdim bugün çıkmış. 5-10 gibi değer olsa tekrar verirdim ama gerek yok artık gelecek ayaNe zaman catlatma ignesi yapmistiniz
merhaba cnm 48 ssat sonra testi tekrarla bende aynı durumdaydım 2 gün sonra tekrarlat ı doktorum 69.80 çıktı Allahtan ümit kesilmez bende dayanamayıp 12. gün yapmıştım çünkü 3.66 çıkmıştı sevgiler25 Ağustos sabah ben bu ay adaya veda ettim kalanlara boş şanslar daha adet olmadım. 11. Gün dayanamadığım için aile hekiminde kan verdim. Dün verdim bugün çıkmış. 5-10 gibi değer olsa tekrar verirdim ama gerek yok artık gelecek aya![]()
Diğer ay son zaten yıne olmazsa aşılamaya geçılcek 2 senedir uğraşıyorum bazen sabrımın tukendıgını hıssedıyorum yanıUmudunu kaybetme diğer ay yazarsın inşallah
Bende 26 da yaptım yarin sabah test yapacağım icim nötr suan icin bence siz yine de 2 gun sonra yine bakın25 Ağustos sabah ben bu ay adaya veda ettim kalanlara boş şanslar daha adet olmadım. 11. Gün dayanamadığım için aile hekiminde kan verdim. Dün verdim bugün çıkmış. 5-10 gibi değer olsa tekrar verirdim ama gerek yok artık gelecek aya![]()
Dokunsalar ağlayacağım. Keşke dediğiniz gibi olsa… Salı doktora randevum var adet olmaz isem iptal edeceğim. O güne tatile çıkacağız. Dönene kadar adet olmazsam geldiğim gün gideceğim.merhaba cnm 48 ssat sonra testi tekrarla bende aynı durumdaydım 2 gün sonra tekrarlat ı doktorum 69.80 çıktı Allahtan ümit kesilmez bende dayanamayıp 12. gün yapmıştım çünkü 3.66 çıkmıştı sevgiler![]()
Tüm herşeye baktırdınız mı? Aşılama için bazı şartlar var sizin tüpler vs sorun olmaması gerekiyor. Eşinizin sperm testi iyi olmalı herşey yolunda iken olmuyorsa aşılama yaptırın yok sorunlar varsa 3 aşılama parasına tüp bebek yaptırmak daha mantıklıDiğer ay son zaten yıne olmazsa aşılamaya geçılcek 2 senedir uğraşıyorum bazen sabrımın tukendıgını hıssedıyorum yanı
Herşeye bakıldı suan hiç bir problem yok ama hala olmamasını anlayamıyorum daha oncesınde degerlerım yuksek cıkıyodu pcos var bende sonra tedavıye başlamadan rahım fılmı istediler sağ tüp tıkalıydı açıldı rahımde yapısıklık varmış oda açıldı dedıler ıkı aydır yumurtlamamda oluyo ama nedenını bılmıyorum eşıme de bakıldı ondada bı problem yokTüm herşeye baktırdınız mı? Aşılama için bazı şartlar var sizin tüpler vs sorun olmaması gerekiyor. Eşinizin sperm testi iyi olmalı herşey yolunda iken olmuyorsa aşılama yaptırın yok sorunlar varsa 3 aşılama parasına tüp bebek yaptırmak daha mantıklı
O zaman deneyin kafanızda kalmasınHerşeye bakıldı suan hiç bir problem yok ama hala olmamasını anlayamıyorum daha oncesınde degerlerım yuksek cıkıyodu pcos var bende sonra tedavıye başlamadan rahım fılmı istediler sağ tüp tıkalıydı açıldı rahımde yapısıklık varmış oda açıldı dedıler ıkı aydır yumurtlamamda oluyo ama nedenını bılmıyorum eşıme de bakıldı ondada bı problem yok
Doktorla ilerlemeye çalışıyorum iste bu ay olmazsa obur ay son sonra aşılama dedı bakalım hayırlısı ya napalım bizim nasıbımızdede bu varmışO zaman deneyin kafanızda kalmasın