yumurta catlatma iğnesi

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
133
yumurta catlatma iğnesi yaparak hamile kalan varmı .varsa hangi iğneyi ve ne zaman yaptınız

var canım.ilk yaptırdığımda hamile kaldım.ovitrelle ve yumurtam 20 mm olduğunda yaptırdım..

20 mm ulastıgı zaman ıgneyı yaptın sonra ne zaman bırlıkte oldunuz tek ıgneylke hamıle kaldın mı iğnenein herhangi bi yan etkisini gördünmü

20 mm ulastıgı zaman ıgneyı yaptın sonra ne zaman bırlıkte oldunuz tek ıgneylke hamıle kaldın mı iğnenein herhangi bi yan etkisini gördünmü

iğnenin önceki günü,iğne olduğum gün ve ertesi günü olmak üzere üç gün üst üste birlikte olduk.sonrada olmadı pek,doktor gün aşırı 1 hafta ilişki dedi ama uymadık biz.ben anlamıştım çatladığını,sol yumurtalığımda çok sancı oldu.iğnenin bi yan etkisini görmedim ben.

ya bir hafta önce ben de yaptırdım bugün adet sancısı gibi çok ağrım oldu böyle olan varmıdır yeni mi çatladı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim

ya bir hafta önce ben de yaptırdım bugün adet sancısı gibi çok ağrım oldu böyle olan varmıdır yeni mi çatladı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim

sevval 17 bir sen varsın canımya merhaba kafam çok takıldı birileri çatlamamış olbilir ağrı yapıyor dediler kafam karıştı sence

yumurta catlatma iğnesiyle hamile kalanlar yokmu daha detaylı anlatsak

yumurta catlatma iğnesi yaparak hamile kalan varmı .varsa hangi iğneyi ve ne zaman yaptınız

arkadaşlar bende çatlatma iğnesi yaptırcam geçen hafta gittim yumurtaların gelişmeye başlamış dedi.yarın yine gitcem bakalım ne olacak.. ama doktor dedi ki bunun tutma şansı % 20 çok düşük değil mi..çok istiyorum bebeğim olmasını..allah herkesin gönlündekini versin..

canım belki tutar moralini yuksek tut sen nerelısın hangı doktora gıdıyosun hangi iğneyi yaptırcan adetin kacıncı günü yapcak doktorun

canım belki tutar moralini yuksek tut sen nerelısın hangı doktora gıdıyosun hangi iğneyi yaptırcan adetin kacıncı günü yapcak doktorun
ben vanlıyım ama siirtte oturuyorum..adetimbiteli on gn oldu..hangi iğne yapacağını bilmiyorum bakalım inş tutar saol..

arkadaslar ben de dun çatlatma iğnesini yaptırdım ama doktor bana tekrar gel çatlamış mı bakalım falan demedi,yani nerden bilecez çatladı mı noldu?bi de bişe sorcam size doktor yarın sabah 6 gibi ilişkiye girin dedi,çok saçma bi saat... yani bu saat çok mu önemli ?bilen var mı yardım?

nerede tedavi görüyosunuz iğneyş yaptıktan 36 saat sonra birlikte olun diyolar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…