Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlatma yaptım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

selselda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2025
8
1
1
22
Kızlar yumurta çatlatma iğnesi olduktan tam 1 ay sonra regl oldum yada yerleşme bilmiyorum ve inanırmaz bi şekilde bel ağrısı var bu konuda biri bana açıklama yapabilir mi bebek oluşuyor mu yoksa tutmadımı bilemedim

İğneden sonra 1 ay regl olmadınız mı testlerinin nasil çıkıyor normalde 14 güm sonra testler kesin sonuç veriyor diye söylüyorlar

Merhaba şimdi yerleşme genelde ped doldurmayacak kadar az ve 2 gün sürüyor bazen bir gün ped dolmuyacak kadar çok.nadir adet kanaması gibi olan varmış ama o da dediğim gibi cok nadir yani az az geliyorsa ped kullanmaniza gerek duymuyacak kadar az az gelmesi gerekiyor yani benim bilgim bendede oldu tabi sonuç düşük yaptım ama öyle oldu

Maalesef ped doluyor hatta normalinden fazla geliyor bu 2. Çatlatma iğnem

İğneden sonra 1 ay regl olmadınız mı testlerinin nasil çıkıyor normalde 14 güm sonra testler kesin sonuç veriyor diye söylüyorlar
1 ay olmadım şuan reglm 2.günü yaptım negatif gösteriyor o testler bazen yanlış sonuç verdiği için güvenemiyorum bi kere çift çizgi gösterdi ama gebe değildim

1 ay olmadım şuan reglm 2.günü yaptım negatif gösteriyor o testler bazen yanlış sonuç verdiği için güvenemiyorum bi kere çift çizgi gösterdi ama gebe değildim
Bence bu ay adet olmuşsunuz bu ayinbirakin öteki aylara odaklanin derim eğer ki çok çok şüpheniz varsa kan testi verin ama dolu dolu geldiğini söylemişsiniz ondan soyluyirum adetdjr

Git kan ver bence icin rahatlasın 2 kere catlatma ignesi oldum taş çatlasın 15. Gun adet oluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…