• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTA ÇATLATMAK İÇİN NE YAPMALIYIM???

svdrlr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
9
0
1
25
Merhaba,
11.06.2025 yani geçen çarşamba günü doktor femala ya başlattı 3 gün sabah akşam kullanıp cuma günü kontrole gittim. doktor; yumurtaların gelişiyor rahminde biraz kalınlaşsın hapı günde 1 kez kullan pazartesi tekrar kontrole gel dedi. bugün kontrole gittim tekrardan çarşambaya kadar kullan sonra CLEARBLUE diye bi markanın testini al çift çizgi görürsen kocanla 3 gün boyunca ilişkiye gir dedi. Kocanın spermleri iyi olduğu için çatlatma iğnesi vermicem bu şekilde deneyelim falan dedi. Ama bence pcos var yani zaten zor adet olan biriyim şimdi de yumurtalarım çatlamazsa diye çok korkuyorum. birde söylediği clearblue hamilelik testi mi alacağım anlamadım. internette fiyatına baktım 3500 tl çok pahalı geldi bunun muadili önerebileceğiniz birşey varmı?

Havuç yemek çatlatmaya yardımcı oluyor

kendim eczaneden reçetesiz alabilirmiyim? doktor iğne vermicem ovulasyon testi yap pik yapınca 3 gün ilişkiye gir dedi sadece. kendim kafama göre gidip alıp vursam bişey olur mu
doktorunuza yada eczacınıza danışın böyle biseyın sorumluluğunu alamam . Zaten ücretli alınan bi iğne kendınız alacağınız şekil yani

kendim eczaneden reçetesiz alabilirmiyim? doktor iğne vermicem ovulasyon testi yap pik yapınca 3 gün ilişkiye gir dedi sadece. kendim kafama göre gidip alıp vursam bişey olur mu
İğne zaten piyasada yok büyük ihtimal bulamazsınız bir de kafanıza göre yapmak mantıklı değil Dr saatine kadar söylüyor ne zaman yapacağını

Back
X