• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta deliğe geldi dertler bizi sardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlınla formalite bir nikah yapıp bebek doğunca ayrılsaydınız keşke
Baba olacağını biliyor mu ?
Tepkisi ne ?
Akrabalara yaşadığımız ülkede evliyiz 1-2 ay evli kaldık ayrıldık hamile olduğumu öğrendim deseniz.
Açıklamak en kolayı
Bundan sonrası daha zor.
Nüfusta kimin adına görünecek ?
Biryere gittiğinde okuldu hastane idi o zaman ne yapacaksınız ?
Acikcasi yapmadim cok siddetli bir ayrılık oldu benden para caldigini, beni kullandigini ogrendim kendisi de zaten kacar gibi uzaklasti
Evet bebekten haberi var her kontrol tarihini bildirdim gelmedi sonuçları bildirdim en son kiz arkadasinin kizdigini soyledi yazmamami istedi
Evet oyle bir seyler yapilacak yani ben biraz yanlis anlasildim sanirim bebegimi saklayayim demiyorum asla. Akrabalardan da korkmuyorum. Sadece yumusatabilir miyim diye merak etmistim, su an taslaniyorum o ayri :D
Nufusta benim babamin uzerine olacak, oyle karar aldik. Babasi asla bulasmak istemiyor.
Nufus kaydi pasaportu herseyi olacak okulda hastanede sikinti olmayacak ileride.

Acikcasi yapmadim cok siddetli bir ayrılık oldu benden para caldigini, beni kullandigini ogrendim kendisi de zaten kacar gibi uzaklasti
Evet bebekten haberi var her kontrol tarihini bildirdim gelmedi sonuçları bildirdim en son kiz arkadasinin kizdigini soyledi yazmamami istedi
Evet oyle bir seyler yapilacak yani ben biraz yanlis anlasildim sanirim bebegimi saklayayim demiyorum asla. Akrabalardan da korkmuyorum. Sadece yumusatabilir miyim diye merak etmistim, su an taslaniyorum o ayri :KK70:
Nufusta benim babamin uzerine olacak, oyle karar aldik. Babasi asla bulasmak istemiyor.
Nufus kaydi pasaportu herseyi olacak okulda hastanede sikinti olmayacak ileride.
Babası babanız annesi anneniz mi görünecek ?

Şaklamak değil de bebeği aklamak artık mümkün değil sadece durumu saklayabilirsiniz.

Karar sizin hayat sizin ama insanlar çok acımasız konuşur özellikle Akrabalar belki bebeğe bile neler derler.

Ondan en azından evlenmiştik nikahtan sonra hemen boşanmaya karar verdik.
Bebeğime de kıyamadım diyebilirsiniz.
En yumuşak ve masum böyle olur herhalde.

Babası babanız annesi anneniz mi görünecek ?

Şaklamak değil de bebeği aklamak artık mümkün değil sadece durumu saklayabilirsiniz.

Karar sizin hayat sizin ama insanlar çok acımasız konuşur özellikle Akrabalar belki bebeğe bile neler derler.

Ondan en azından evlenmiştik nikahtan sonra hemen boşanmaya karar verdik.
Bebeğime de kıyamadım diyebilirsiniz.
En yumuşak ve masum böyle olur herhalde.
Babasi benim babam annesi ben gozukecegim. Dedesi uzerine kayitli olacak yani.

Biliyor musunuz cok cok dusundum, aldirmak cok basit bir cozumdu gidip iki gunde halledebilirdim. Ama kiyamadim, su an sanirim akli bir karis havada leyla bir tip gibi gozukuyorum disaridan. Çünkü bende dedigim gibi asla yapmam dedigim hareketleri isik hizinda gerceklestirdim. Tek duam sapasaglam kizimi kucagima almak. Akrabalari o kadar dert etmiyorum bu biraz statuye filan da bakiyor. Uzak kuzenlerden biri cinsiyet degistiriyor yeni hormon aliyor filan mesela dun fb dadedem aslan gibisin filan yazmis :D ben aniden soyleyip kalplerine indirmek istemedigim icin fikir almak istedim sadece bu. Cocugumdan vazgececek degilim.

Konu bana da fake geldi ama 36 haftalık uçağa binilebiliyor arkadaşlar. Normalde doktor izin vermiyor ama pandemi muhabbetinden dolayı ve gebelikte herhangj bir risk görünmüyorsa yazılı kagitla doktorlar insiyatif kullanabiliyor. Benim de arkadaşım bindi uçağa oradan biliyorum
Muhtemelen pandemiden esneklik getirmiş olabilirler. Ama ben de binmiştim hem de yurtdışına, karnım küçük olduğu için sormamışlardı bile yetkililer.

Nikahı önceden yapmıştık, kimseye söylemedik. Düğünü de yapmak nasip olmadı, her şey sessiz sedasız oldu diyin bitsin gitsin.

merhaba arkadaşlar
bir kaç kez bahsetmiştim ben nişanlı iken gebe kaldım maalesef nişan attım karşımdaki kişinin beni banka kasası gibi kullanmaya çalıştığını görünce.

ailemin - anne baba - durumumdan haberi vardı ve kabullendiler, aldırmadık şu an 36 haftalığım bir kızım olacak inşallah.

yaşadığım ülke şeriatla yönetildiği için burada bekar doğum yapmak imkansız hatta kontrollere gitmek bile tehlikeli çünkü zinadan hapse atılıyor sonra sınır dışı ediliyorsun bebeğini de vermiyorlar bazı durumlarda.

o yüzden türkiyeye geleceğim bu hafta doğum için annemle. akrabalarımın yaşadığı ve doğum yapacağım il başka kimsenin haberi de olmayacak, buraya kadar okey, ancak benim anneannemdir, dayımlar diğer akrabalar hamile olduğumu bilmiyorlar. şimdi doğum gelince annem bugün nasıl açıklayacağız dedi kendimi çok kötü hissettim. çok yaşlı insanlar geçen gün de telefonda - kadına malum oldu resmen - seni gebe gördüm aman dedim dilimi ısırdım uyanınca filan dedi anneannem soğuk terler döktüm.

suç değil, çalışan yaşı yerinde kendine bakabilen bir insanım aslında ailenin asisiydim sürekli. bilmiyorum doğum yaklaştıkça annem seni çocukla kim alacak filan bir bunalım moduna girdi, sanki derdim koca bulmak şu an.

size soruyorum, kusura bakmayın uzun oldu. Akrabalara bu nasıl anlatılır, bu süreç nasıl atlatılır?
Stres yapma olan olmus artik.Bir sekilde anlamal zorunda herkes.Maddi bagimsizliginiz var madem bebeginizle guzel bir hayat icin kafanizi yorun.Alacak olan da bulunur ama simdi oncelikler baska olmali simdi.

Evet isler emin olun beklendiginden ilginc gelisti ama oldu olan cok hizli sacma kendim bile anlam.veremedigim sekilde hizli yasandi ama biraz seyma subasi quote u gibi olacak ama canlariyim sonucta sokaga atacak halleri de yoktu kabul ettiler. Baskici bir aile evet ama beni asip kesmediler beklenenen buysa. Olan olmus bire bakan ikiye bakar bana senin cocugun agirlik yapmaz kendine bunu yapmani uzuldum dedi babam yani. Cocugun babasinin elbette haberi var, ama dedigim gibi umrunda degil. Nufusuna almasini dahi istemiyorum cunku en son annem cocugu istiyor misira gondeririz diyordu kendisi misirli. Kacirdigim sorular varsa üzgünüm.

Aslinda bende hep buyuk konustum aslla yapmam aslla yapmam dediklerim tek sira onumde oynadi bende kukla gibi yaptimyani ama dedigim gibi bebegin gelmesine cok az kaldi ve ben hamileligimden pisman degilim ya da bebekten kurtulsam kafasinda da degilim. Dedigim gibi Allah bana bir bebek bahsetti ve sukrediyorum biliyorum isteyip sahip olamayip aci ceken hanimlari görüyorum ve uzuluyorum. Ssdece nasıl yumusatilwrak soylenir onun hakkinda fikir almak istedim. Ayrica ucus hakkinda da dedigim gibi seriatla yonetilen bir ulkedeyim ve burada dogum yapmam imkansiz doktorum ondan onay verdi cok uzun bir yol degil ucuslar koronadan dolayi kapaliydi yeni acildi ilk buldugum ucusa bilet aldim. Konsolosluga gide gele telef oldum o surede ama yapabilecegimiz bir sey yoktu.
Aileniz bosuna arayip arayip durmuolarmis.Ayri eve cikmaniza tepki gostermisler.Hissettiler galiba ve sonra oyle baskici bir aile bebeginizle sizi kabul etmis gercekten ailenize minnet duymalisiniz.Simdi onlar kabul etmisken kimseyi kafaya takmayin

Biliyor musunuz cok cok dusundum, aldirmak cok basit bir cozumdu gidip iki gunde halledebilirdim. Ama kiyamadim, su an sanirim akli bir karis havada leyla bir tip gibi gozukuyorum disaridan. Çünkü bende dedigim gibi asla yapmam dedigim hareketleri isik hizinda gerceklestirdim. Tek duam sapasaglam kizimi kucagima almak. Akrabalari o kadar dert etmiyorum bu biraz statuye filan da bakiyor. Uzak kuzenlerden biri cinsiyet degistiriyor yeni hormon aliyor filan mesela dun fb dadedem aslan gibisin filan yazmis :KK70: ben aniden soyleyip kalplerine indirmek istemedigim icin fikir almak istedim sadece bu. Cocugumdan vazgececek degilim.
Bu arada şeriatla yönetilen bir ülke de iyi cesaret yaptığınız

Yanlız babanız babası annesi siz görüneceksiniz okullarda vs sorun olmayacak mı annesi anne babası dede görünüyor diye

Herkes kendi tercihinden sorumludur.
Kıyamamış olmanızı da anlıyorum annelik içgüdüsü.
O zaman belki de çok daha büyük acı çekecektiniz ömür boyu.

Umarım baba da birgün sorumluluğunu bilir baba olarak

Biliyor musunuz cok cok dusundum, aldirmak cok basit bir cozumdu gidip iki gunde halledebilirdim. Ama kiyamadim, su an sanirim akli bir karis havada leyla bir tip gibi gozukuyorum disaridan. Çünkü bende dedigim gibi asla yapmam dedigim hareketleri isik hizinda gerceklestirdim. Tek duam sapasaglam kizimi kucagima almak. Akrabalari o kadar dert etmiyorum bu biraz statuye filan da bakiyor. Uzak kuzenlerden biri cinsiyet degistiriyor yeni hormon aliyor filan mesela dun fb dadedem aslan gibisin filan yazmis :KK70: ben aniden soyleyip kalplerine indirmek istemedigim icin fikir almak istedim sadece bu. Cocugumdan vazgececek degilim.
Bekarken Doğurmak yasak da bekarken kürtaj yasal mı yani?? Zinanın hükmü nedir? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın

Hangi cinsiyete geciş yapıyo da dede öyle yazmış ya :)

Bekarken Doğurmak yasak da bekarken kürtaj yasal mı yani?? Zinanın hükmü nedir? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın
Yo evli olsaniz da kürtaj bu ulkede yasak sagliksiz bir gebelik harici. Zinanin sucu 1 yıl hapis ve sinir disi edilmek.

Hangi cinsiyete geciş yapıyo da dede öyle yazmış ya :)
Erkege geciyor

merhaba arkadaşlar
bir kaç kez bahsetmiştim ben nişanlı iken gebe kaldım maalesef nişan attım karşımdaki kişinin beni banka kasası gibi kullanmaya çalıştığını görünce.

ailemin - anne baba - durumumdan haberi vardı ve kabullendiler, aldırmadık şu an 36 haftalığım bir kızım olacak inşallah.

yaşadığım ülke şeriatla yönetildiği için burada bekar doğum yapmak imkansız hatta kontrollere gitmek bile tehlikeli çünkü zinadan hapse atılıyor sonra sınır dışı ediliyorsun bebeğini de vermiyorlar bazı durumlarda.

o yüzden türkiyeye geleceğim bu hafta doğum için annemle. akrabalarımın yaşadığı ve doğum yapacağım il başka kimsenin haberi de olmayacak, buraya kadar okey, ancak benim anneannemdir, dayımlar diğer akrabalar hamile olduğumu bilmiyorlar. şimdi doğum gelince annem bugün nasıl açıklayacağız dedi kendimi çok kötü hissettim. çok yaşlı insanlar geçen gün de telefonda - kadına malum oldu resmen - seni gebe gördüm aman dedim dilimi ısırdım uyanınca filan dedi anneannem soğuk terler döktüm.

suç değil, çalışan yaşı yerinde kendine bakabilen bir insanım aslında ailenin asisiydim sürekli. bilmiyorum doğum yaklaştıkça annem seni çocukla kim alacak filan bir bunalım moduna girdi, sanki derdim koca bulmak şu an.

size soruyorum, kusura bakmayın uzun oldu. Akrabalara bu nasıl anlatılır, bu süreç nasıl atlatılır?
İnanın şuan bunları düşünüyorsunuz ama doğumdan sonra diceksiniz ki siz hepiniz ben tek. Anne olduktan sonra 10 kaplan gücünde bir insana evriliyosunuz. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Kimsenin sorularını cevaplamak zorunda değilsiniz. Bu durum benim fikrime göre de bi hata . Yani insanların cinsellik yaşamaları değil babasız bir çocuk dünyaya gelmiş ve büyüyecek . O çocuğunda büyürken bir baba figurune ihtiyacı vardı. Bu yüzden evlilik dışı birlikteliklerde korunmak elzemdir. Bunu size değil yorumları okuyan hem cinslerim için yazıyorum. Şu saatten sonra size bu konuda akıl vermek saçma olur.

Anne babanız için zor bir durum akrabaların yanına gitmek yerine farklı bir şehire gidip orada doğum yapmanız daha mantıklı olabilir. Akrabalar bir gün elbette öğrenir ama şuan sizin de ailenizin de stresini oldukça azaltır bu durum. Zaten sonrasında o meleği anne babanız da gördüğünde güçlenir. Bu melekler öyle ki insan dünyaya bile kafa tutacak gücü buluyo. Akrabalar öğrenirse ne olacak diye endişe etmeyin çok konuşacaklar boş konuşacaklar sonra başkalarını konusmaya devam edecekler siz onlar için sadece gündem maddesisiniz. Bu günler geri gelmez evladiniza odaklanın

Babanız nasıl babası görünecek öyle saçma şey mi olur. Çocuğun geleceğini etkileyecek bir karar bu. Ki hadi yaptınız babanızı ne duruma düşürecek, cezası yok mu?
32. haftadan sonra uçağa hamile almazlar ayrıca.
Nerden tutsan saçma

babanızın baba görünmesine gerek yok anne adı kendiniz baba adı babası sizin soyadınızla kaydedilir sizin beyanınıza bağlı yani
zaten diğer türlü hem yasaktır hem de karışıklık olur

bebek büyütmeyi hafife alıyorsunuz, akrabaya söylemek bunun yanında nedir ki? o ülkeye geri dönmeniz de başka bir yanlış karar. Babanızı nüfus kağıdında babası göstermek?!!! buna söyleyecek söz bulamıyorum. Çocuğunuzu hiç ama hiç düşünmemişsiniz. Bir hamileye bunlar söylenmez belki ama o bebek bir yaşına gelene kadar size uyku yok. Bakımını anne babanıza yıkmazsanız tabii. Verdiğiniz cevaplardan ve önceki konunuzdan yola çıkarak söylüyorum, Allah sizi ıslah etsin, Allah bebeğinizin yardımcısı olsun, rahat bir doğum dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X