- Emoji Skoru
- 187
- Puanlar
- 93
- Konu Sahibi Yumurtatavasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de hızlıyız ama yokuş aşağıSistemi iyi anlamamistin hemen gelip konu yapistirmissin
Hadi hayırlı olsun bol eksiler
![]()
Siteye hoş geldinBiz de hızlıyız ama yokuş aşağı
Bu benden fenadır ben yumurtayavasinin yanında hanım hanımcık mini minicik tatlis biri kalirim.Siteye hoş geldinsen de minik gibi komik,espiritüel birisin anlaşılan.
Burada beraber çok güleceğiz gibi görünüyor.
Ay umarım öyle olur ben burdan hızlı sıkılıyom ahhahahahaSiteye hoş geldinsen de minik gibi komik,espiritüel birisin anlaşılan.
Burada beraber çok güleceğiz gibi görünüyor.
Eğer birkaç gün daha burda takılırsan bizim gibi bağımlı olabilirsinAy umarım öyle olur ben burdan hızlı sıkılıyom ahhahahaha
Bakalım göreceğizzzzEğer birkaç gün daha burda takılırsan bizim gibi bağımlı olabilirsinben buraya üye olurken bir konu açıp gidecektim sözde. Geliş o geliş, daha da kopamadım buradan.
![]()
Evet benim shoplu halim ajshsjhsksjsjskBu arada profildeki sen misin?
Çok güzelsin maşallah.Evet benim shoplu halim ajshsjhsksjsjsk
Yumurta diyetinde ikinci günüm 66,60Yumurta diyetine başladım bugün başlangıç kilom 67,45 hadi bakalımmmm
Sabah akşam yediklerini de yazYumurta diyetinde ikinci günüm 66,60
-1,150
Her detayı vermek zorunda mıyız öyleyse banlanırımSabah akşam yediklerini de yaz
![]()
Yapacak olana örnek teşkil eder zorunda değilsin dilber ay ablaHer detayı vermek zorunda mıyız öyleyse banlanırım
Tavuk yersin sendeeeYumurta yemeyenler için diyet yok mu ya![]()
Bugün üçüncü günüm 66,05 çünkü akşam kek yedimYumurta diyetine başladım bugün başlangıç kilom 67,45 hadi bakalımmmm
Olsun kekde de yumurta varBugün üçüncü günüm 66,05 çünkü akşam kek yedim![]()