Yumurta döllenmesindee embriyoloğun profosyonelliği

ose23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
233
89
53
Benim 26 yumurtadan sadece üçü döllendiğini embriyolog söyledi yumurtaların kaliteli ,spermlerin de iyi olduğu söylenmesine rağmen yeteri kadar döllenmenin olmadığını söyleyip şaşırdıklarını ifade etti ,bu konuda profesyonellik önemli midir embriyoloğun zamanında dölleme yapmaması ihtimali olabilir mi yorumunuzu bekliyorum.

canım bu konuda embriyolog tabiy ki çok önemli . doktor sadece sana uygun ilacı verip yumurta toplama yapıyor ki yumurta toplamada yanında birileri oluyor doktorun . sonraki aşama embriyoloğa kalıyor. yani önce allah tabi . merkezdeki embriyolog da çok çok önemli. bana doktorum 9 - 10 tane toplarız dedi ama 6 tane toplandı . 4 tanesi döllendi ve çok şükür hamileyim..allah tüm isteyenlere nasip etsin alla sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin ve inşallah annelik duygusunu tüm isteyenlere tattırsın(amin)

canım bu konuda embriyolog tabiy ki çok önemli . doktor sadece sana uygun ilacı verip yumurta toplama yapıyor ki yumurta toplamada yanında birileri oluyor doktorun . sonraki aşama embriyoloğa kalıyor. yani önce allah tabi . merkezdeki embriyolog da çok çok önemli. bana doktorum 9 - 10 tane toplarız dedi ama 6 tane toplandı . 4 tanesi döllendi ve çok şükür hamileyim..allah tüm isteyenlere nasip etsin alla sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin ve inşallah annelik duygusunu tüm isteyenlere tattırsın(amin)

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin .valla her şey güzel gidiyordu ama transferim 1 tane 3. Gün embriyosu oldu ama tutunma oldu embriyo gelişimini tamamlayamadı bakalım ne olacak. Benim yumurtam çok olduğu için zamanlamayı tututuramadılar ve yumurtaların döllenme aşamasında kalitesini etkilediklerini düşünüyorum. Bakalım hayırlısı her şeyin. Bu arada senin ilk denememiydi ?

Back
X