Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yaptirmadim ama soyle soyleyebilirimki kibrista yapiliyor trde yasak baskasindan yumurta alip tup bebek yontemiyle hamile kalman saglaniyorr senin istedigin ozellikte ten rengine gore flan oyle birinin yumurtasi aliniyor sen kim oldugunu goremiyorsunKimse yok mu? Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşsın lütfennnn
Teşekkürler cnm verdiğin bilgiler içinben yaptirmadim ama soyle soyleyebilirimki kibrista yapiliyor trde yasak baskasindan yumurta alip tup bebek yontemiyle hamile kalman saglaniyorr senin istedigin ozellikte ten rengine gore flan oyle birinin yumurtasi aliniyor sen kim oldugunu goremiyorsun
birseydegil ucretide 5000 bin uero sanirim allah yardimcin olsun umarim cocugun en kisa zamanda cok zor raabim siniyor biziTeşekkürler cnm verdiğin bilgiler için
merhaba 3 kere tüp bebek denemesi yaptım başarısız oldum yumurta donasyonu hakkında bilgi edinmek istiyordum yarım ederseniz sevinirim
Canım ben dogurdum dünyaaa tatlısı kuzumu mis kokulumu cennetimi hiç aklınız karısmasın ve aynı benimle babasının kopyası tırnagına dünya yo değişmemBen de aynı durumdayım, yumurtam oluşsa bile döllenecek kalitede olmuyor,donasyon kararı aldık eşimle .Çok araştırdım.Fiyatlar hemen hemen heryerde aynı, ben Gürcistan düşünüyorum,doktorum %80 şansın var dedi, Gürcistanı seçmem bir arkadaşım vasıtasıyla oldu, donasyondan önce haftaya bir miyom ameliyatı olucam, miyom düşük riski oluşturuyormuş, üç ay iyileşme süresinden sonra hemen işlemlere başlıyacağım.Tek yol bu olduğu için fikre kendimi alıştırdım, benim dna mi taşımayacak ama bende büyüyecek ve ben büyüteceğim.Anne olmayı çok istiyorum.Korkma araştır ben günlerce bilgisayar başında kaldım her formu her yorumu okudum.Zaten doğunca aklıma bile gelmeyecek bence ben sokak kedilerine bile bakan seven ,yolda gördüğüm sümüklü çocukları öpen bir kadınım, Allah böyle uygun gördü diyorum çünkü ben asla benim değil diye sevgimi esirgemeyeceğim.İstersen aşamalarımı seninle paylaşırım.Bir de ben kimseye söylememe kararı aldım,anlayamayacak o kadar çok insan var ki, detayları düşün, senin durumun da çok kişi var yalnız değilsin.
Canim cok sevindim . Allah herkeze nasip etsin . Acaba nerde yaptirdiniz ben de gidicem yılbaşından sonra ancak doktor konusunda cok bilgim yok . Deneyimlerini nolur benle paylsirsan cok sevinirimCanım ben dogurdum dünyaaa tatlısı kuzumu mis kokulumu cennetimi hiç aklınız karısmasın ve aynı benimle babasının kopyası tırnagına dünya yo değişmem
Doktor acaba basarisizlik olursa bi daha deneme yapar mi ucretsiz . Ben inanin yasadiklarimdan sonra hic guvenim kalmadi.Merhaba Bayanlar bende yumurta donasyonu yaptıracagım ilac tedavisine başladım Dünya Tüp bebek merkezine. Tavsiye ile gittim. Doktordan herkesten cok memnunum. Sizler nerede denediniz? paylaşırmısınız lütfen ?
Ne yaptınız yaptırdınız mi Gürcistan daBen de aynı durumdayım, yumurtam oluşsa bile döllenecek kalitede olmuyor,donasyon kararı aldık eşimle .Çok araştırdım.Fiyatlar hemen hemen heryerde aynı, ben Gürcistan düşünüyorum,doktorum %80 şansın var dedi, Gürcistanı seçmem bir arkadaşım vasıtasıyla oldu, donasyondan önce haftaya bir miyom ameliyatı olucam, miyom düşük riski oluşturuyormuş, üç ay iyileşme süresinden sonra hemen işlemlere başlıyacağım.Tek yol bu olduğu için fikre kendimi alıştırdım, benim dna mi taşımayacak ama bende büyüyecek ve ben büyüteceğim.Anne olmayı çok istiyorum.Korkma araştır ben günlerce bilgisayar başında kaldım her formu her yorumu okudum.Zaten doğunca aklıma bile gelmeyecek bence ben sokak kedilerine bile bakan seven ,yolda gördüğüm sümüklü çocukları öpen bir kadınım, Allah böyle uygun gördü diyorum çünkü ben asla benim değil diye sevgimi esirgemeyeceğim.İstersen aşamalarımı seninle paylaşırım.Bir de ben kimseye söylememe kararı aldım,anlayamayacak o kadar çok insan var ki, detayları düşün, senin durumun da çok kişi var yalnız değilsin.