Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba doktor seçimi yaptınız mı?Kibris bristish de donasyon yaptırmayı düşünüyorum gidenler pozitif haber alanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim...
Doktor beyin kafası karışık.. ben ne yazık ki kimyasal sonuç aldım. ama herkesin nasibi başkadır. bizim nasibimiz henüz gelmedi. diye düşünüyorum..Britishte Erdal beyi düşünüyorum
ilk denemede yumurta donasyonunda pozitif olanda var uğraşanda bilemedim nasip belki de.. Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.. Brtitishte yaptırdım benim henüz hayalim gerçekleşmedi umarım gerçekleşir.Bende düşünüyorum deneyimi fikri olan paylaşırsa sevinirim
Merhabalar geçtiğimiz hafta eşim sperm verdi. 10 tane yumurta toplandı 5 tane döllendiğine dair haber geldi. Ben gitmedim eşim gitti şu an için bugün 3. Gün haber verilecek 5. Günde dondurulacak ben gittiğimde transfer yapılacak ben şu an için kötü bir deneyim yaşamadım hani işlem yapılmadığı için içini rahatlatmak adına şunu demek isterim. O an nasıl olmuyorsa görüştüğünüz hemşire ve ya danışan ile aranızda kurduğunuz iletişim size iyi gelirse ona doğru yönelin derim. Ben 2-3 hastane ile görüştüm Brıtısh bahar hanım ilk konuşmamızdan bu yana bende olan panik ataklarım be kontrol delisi oluşlarımı cidden iyi idare etti. Eşim hastaneye benden ön e gidip gördü oda ilk izlenim olarak temiz düzenli bir hastane olarak yorumladı. Aralık sonu nasip olursa gideceğiz. Nasıl olacak bilmiyorum çok korkuyorum korkmuyor değilim, sadece işi artık eğlenceye vuruyor eşimle nasıl anne babalarız bak çocuklarımızı kaç günlükken km ötelerde bıraktık falan diyoruz. Acıyla zorlukla yüzleşmek belki de böyle bir şey bilemiyorum. Ben sürecim olumlu olumsuz ilerlerse burada yazacağım inanın ki bana. Tüm dualarım bu platforma bulunan ve anne baba olmak için çabalayan isteyen tüm arkadaşlarım ve kendim için olacak.Kibris bristish de donasyon yaptırmayı düşünüyorum gidenler pozitif haber alanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim...
Ahmet Hoca hangi hastanenin doktoruMerhabalar , kibris da yumurta donasyonunda en başarılı en istikrarlı ve hastasını kesinlikle yakından takip eden Dr AHMET ESER hocam tektir..
Biz yumurta donasyonu yaptırdık ve 5. Gun embriyo transferi 08.11.2025 yapildi veee bugun test verdim cok sukur ki pozitif çıktı kizlar.. kesinlikle gönülden tavsiyemdir.. Rabbım dileyen isteyen herkese bu özel ve guzel anı yaşatsın
Ahmet eser hocam tüm süreç boyunca hep yanımızda ve pozitif, guleryuzlu ilgili tavriyla hep destek oldu.. iyiki yolumuz kesişmiş