- 4 Temmuz 2019
- 45
- 24
- 3
- 49
- Konu Sahibi Ebrulimnecccc
-
Bende cycloprognovatka adet oluyorum malesefBen kıbrısta okudum. Magosaya giden cok vardı. Orada bi merkez var ama ben bilmiyorum adını. Arastır internetten. Ben denizde karsılastım türkiyeden kıbrısa gelenlerle genelde magosa yada lefkoşa tercih ediyorlar.
Sizin yumurta olusmuyor mu? Sıkıntı nedir özel değilse.
Bende ilaçsız adet olamayan fsh lh hormonları 0 olan biriydım. Yumurta takibiyle hamile kaldım. Ama çok araştırdım hastalığımı ve ona göre tedavi uyguladım
Bende onla adet oluyorum. Fsh lh 0 oldugu için anca onla adet oluyorum. Benm amh 2 idi. Yumurtaları iğneyle buyutüp catlattm ikizlerim dünyaya geldı 4 aylık.Bende cycloprognovatka adet oluyorum malesef
Transfere günler kala değişim oldu başka şansım yoktu.tranfer günü istirahat, sonraki iki üç gün dinlenme ama sürekli yatış istemiyorlar hareket olsun ki uterus kanlansın istiyorlar. Kabızlık için duphalac bir ölçek alabilirsiniz diyorlar.verdikleri kağıtta yazıyor.bol su içilecek, paket ve hazır gıdalardan , alkol sigaradan uzak durulacak. Ben Cuma’dan bu yana hiç bir değişiklik hissetmiyorum sanki tutmadı gibime geliyor sabah idrar testi aldım silik olarak bile ikinci çizgi çıkmadı.erken biliyorum ama sabredemezsin baktım.Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinInşallah tutar ve anne olursun ben bahcecide murat bey ve un.eylem hanım ayrıldığı için vazgeçtim sizinki büyük cesaretinsallah hayırlı sonuçlar alırsınız hitte yaptırmaya karar verdim transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz birds bende kabızlık var o beni çok düşündürüyor
Amin öyle düşünme inşallah tutar ve anneliği sen ve bütün isteyenlere nasip etsin test için çok erken iyi düşün iyi olsunTransfere günler kala değişim oldu başka şansım yoktu.tranfer günü istirahat, sonraki iki üç gün dinlenme ama sürekli yatış istemiyorlar hareket olsun ki uterus kanlansın istiyorlar. Kabızlık için duphalac bir ölçek alabilirsiniz diyorlar.verdikleri kağıtta yazıyor.bol su içilecek, paket ve hazır gıdalardan , alkol sigaradan uzak durulacak. Ben Cuma’dan bu yana hiç bir değişiklik hissetmiyorum sanki tutmadı gibime geliyor sabah idrar testi aldım silik olarak bile ikinci çizgi çıkmadı.erken biliyorum ama sabredemezsin baktım.Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Fiyat nasıl hit de ?Inşallah tutar ve anne olursun ben bahcecide murat bey ve un.eylem hanım ayrıldığı için vazgeçtim sizinki büyük cesaretinsallah hayırlı sonuçlar alırsınız hitte yaptırmaya karar verdim transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz birds bende kabızlık var o beni çok düşündürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?