Yumurta donasyonu yaptiranlar

Ebrulimnecccc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
45
24
3
49
Lütfen bu konuda bana yardımcı olun yumurta donasyonu için kıbrisi düşünüyorum ama kafak çok karışık siz nerde yaptirdiniz

Ben kıbrısta okudum. Magosaya giden cok vardı. Orada bi merkez var ama ben bilmiyorum adını. Arastır internetten. Ben denizde karsılastım türkiyeden kıbrısa gelenlerle genelde magosa yada lefkoşa tercih ediyorlar.
Sizin yumurta olusmuyor mu? Sıkıntı nedir özel değilse.
Bende ilaçsız adet olamayan fsh lh hormonları 0 olan biriydım. Yumurta takibiyle hamile kaldım. Ama çok araştırdım hastalığımı ve ona göre tedavi uyguladım

Ben kıbrısta okudum. Magosaya giden cok vardı. Orada bi merkez var ama ben bilmiyorum adını. Arastır internetten. Ben denizde karsılastım türkiyeden kıbrısa gelenlerle genelde magosa yada lefkoşa tercih ediyorlar.
Sizin yumurta olusmuyor mu? Sıkıntı nedir özel değilse.
Bende ilaçsız adet olamayan fsh lh hormonları 0 olan biriydım. Yumurta takibiyle hamile kaldım. Ama çok araştırdım hastalığımı ve ona göre tedavi uyguladım
Bende cycloprognovatka adet oluyorum malesef

Ana konu burası sanırım. Arkadaşlar o topicte baya yazışıyorlar oraya da bir yazın arzu ederseniz

Merhaba bende 12 Temmuz’da donasyon sonucu olan embriyo transferini yaptırdım neler bilmek istersin

Inşallah tutar ve anne olursun ben bahcecide murat bey ve un.eylem hanım ayrıldığı için vazgeçtim sizinki büyük cesaretinsallah hayırlı sonuçlar alırsınız hitte yaptırmaya karar verdim transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz birds bende kabızlık var o beni çok düşündürüyor

Inşallah tutar ve anne olursun ben bahcecide murat bey ve un.eylem hanım ayrıldığı için vazgeçtim sizinki büyük cesaretinsallah hayırlı sonuçlar alırsınız hitte yaptırmaya karar verdim transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz birds bende kabızlık var o beni çok düşündürüyor
Transfere günler kala değişim oldu başka şansım yoktu.tranfer günü istirahat, sonraki iki üç gün dinlenme ama sürekli yatış istemiyorlar hareket olsun ki uterus kanlansın istiyorlar. Kabızlık için duphalac bir ölçek alabilirsiniz diyorlar.verdikleri kağıtta yazıyor.bol su içilecek, paket ve hazır gıdalardan , alkol sigaradan uzak durulacak. Ben Cuma’dan bu yana hiç bir değişiklik hissetmiyorum sanki tutmadı gibime geliyor sabah idrar testi aldım silik olarak bile ikinci çizgi çıkmadı.erken biliyorum ama sabredemezsin baktım.Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Transfere günler kala değişim oldu başka şansım yoktu.tranfer günü istirahat, sonraki iki üç gün dinlenme ama sürekli yatış istemiyorlar hareket olsun ki uterus kanlansın istiyorlar. Kabızlık için duphalac bir ölçek alabilirsiniz diyorlar.verdikleri kağıtta yazıyor.bol su içilecek, paket ve hazır gıdalardan , alkol sigaradan uzak durulacak. Ben Cuma’dan bu yana hiç bir değişiklik hissetmiyorum sanki tutmadı gibime geliyor sabah idrar testi aldım silik olarak bile ikinci çizgi çıkmadı.erken biliyorum ama sabredemezsin baktım.Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin öyle düşünme inşallah tutar ve anneliği sen ve bütün isteyenlere nasip etsin test için çok erken iyi düşün iyi olsun

Bugün transferin yedinci günü.ilaç yazdırmak için doktora gittim.ayrıca betahcg baktırdım. Negatif hiç bir yükselme yok.herkes erken diyor.iyide ben hemşireyim.aklım almıyor.tutunma ilk 48 saatte olur.geç tutunma olaylarında istisnai olarak var.bebek tutunduktan sonra hormonlar salgılanmaya başlar.bir haftada sonuç 1 bile olmamış.0,04.

Ben de embriyo donasyonu yaptırmayı düşünüyorum.Doktor tavsiyeniz var mı? Firdevs hanım hakkında bilginiz var mı? Bahçeci de hangi doktor iyi? Bir de hit için de iyi diyorlar ama hiç birini bilmiyorum sadece kulaktan duyma bilgiler 😞

Fiyat nasıl hit de ?

Back
X