YUMURTA DONASYONU YAPTIRANLAR..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz yaptırdık geyno life hospital da burda beni hazırlayan doktorun tavsiyesiydi orası 13 mart transfer oldu 5.gün emriyosuydu bugün 9.günüm varsa var dir dedim gittim test aldim su erken sonuç verenden çift çizgiyi gördüm gayet belirgin 25 mart kanda gebelik yaptiricam

Eklentiler

• 20200322_164259.webp
    20200322_164259.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 253
Donasyon sonucu ilk bebeğime kavuştum çok şūkūr intsagram bloğumda detaylari paylasiyorum cok sık buraya giremesemde donasyon_tupbebek yazarsaniz sorularinizi memnuniyetle cevaplarim , sevgiler
Şuan 3 çocuğunuz var galiba , hepsi donasyon mu ?

merhabalar yumurta donasyonu düşünüyorum ama açıkcası tedirginim 5 kez tüp bebek denemem oldu maalesef hepside negatif yaşımda 44 oldu daha da sabrım kalmadı yani psikolojim bozuldu artık. Açıkcası yumurta donasyonu konusunda da kafamda bir sürü soru var bana yardımcı olabilecek deneyimli arkadaşlardan fikirlerini ve tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum çok sevinirim.

Biz yaptırdık geyno life hospital da burda beni hazırlayan doktorun tavsiyesiydi orası 13 mart transfer oldu 5.gün emriyosuydu bugün 9.günüm varsa var dir dedim gittim test aldim su erken sonuç verenden çift çizgiyi gördüm gayet belirgin 25 mart kanda gebelik yaptiricam
Merhaba Allah tamamına erdirsin öncelikle :dua: size bir kaç soru srmak istiyorum müsadenizle yumurta donasyonu mu yaptırdınız nasıl karar verdiniz kararınızdan memnun musunuz ve bu işlem için kıbrısta ne kadar kaldınız ve ne kadara maloldu?

Bende bilgi almak istiyorum benim de yumurtalarım bitti 3 yıllık evliyim yumurta donasyonu dediginiz bir başkasının genleri bir başkasının yumurtası değil mi Nasıl güveniyorsunuz nasıl bir gene sahip olacağı konusunda yumurtasını kullandığınız kişi belli mi.peki biliyor musunuz yani ben ilk kez buray geldim bama bir detaylı anlatın lutfen

Bende bilgi almak istiyorum benim de yumurtalarım bitti 3 yıllık evliyim yumurta donasyonu dediginiz bir başkasının genleri bir başkasının yumurtası değil mi Nasıl güveniyorsunuz nasıl bir gene sahip olacağı konusunda yumurtasını kullandığınız kişi belli mi.peki biliyor musunuz yani ben ilk kez buray geldim bama bir detaylı anlatın lutfen
bende bu konuda bilgi toplamaya çalışıyorum. evet başkasının yumurtası başkasının genleri eşinizin spermiyle döllenen yumurta size transfer ediliyor sizin karnınızda büyüyüp sizin kucağınıza doğuyor. Sanırım yumurtalarını bağışlayan kadınlar hakkında bir katalog var yaşı boyu posu genetik rahatsızlıkları varsa onlar vs sanırım tüm ayrıntılı özelliklerinin yer aldığı bir katalog, oraya bakarak hangi bayanın yumurtasını istiyorsanız karar veriyorsunuz.

Hangi kuruluş peki bu neresi yapıyor ne kadar para gidiyor özelden da görüşelim lütfen bende bilgi.sahibi olmak istiyorum

evet ama o kadar ugtrastırdılarkı vede hıc emrıyo kalmamıs nasıl oluyosa bana baya soyguncu geldıler sadece 2 emrıyo transfer oldu 1 ı tuttu sımdı rısklı gebelık gecırıyorum bıse olsa gerıde embrıyo yok
bebek size benziyor mu peki?benim korkum benzemeyip anlaşılması?

Merhaba bende bu konuda bilgi almak istiyorum bebeğe ısınabildiniz mi başkasının çocuğu gibi bir hissiyat oluyor mu bu konu hep aklınızda mı yoksa hamilelikte unutuluyor mu

Bende yaptırmayı düşünüyorum ama bu konuda iyice bilgilenmeden kalkısmayin bu işe iyice araştırın öncelikle doğal yolla hamile kalamayan yumurtası kalitesiz yaDa hic yumurtasi olmayan kişilere yapılıyor yumurta donansyonu genelde sizin yüz ozelliklerinze benzeyen donörler kullaniliyor tabi bu donörler de baskın gen olmaması da gerek asla sizinle iletisime geçemezsiniz kim oldugunu bilemessiniz resmini dahi göremezsiniz tabi oda sizin kıbrıs yasalarina gore öyle eger orda yaptıracaksanız siz esinizle istediğiniz bir özellik varsa önceden bir form dolduruyorsunuz örneğin gözleri büyük olsun teni beyaz olsun yada eşinizle fotografinizi gönderip size benzeyen bir donörler buluyorlar .Unutmayın yumurta bir başkasından alinmiş olabilir ama o sizin içinizde hayata tutuncak sizinle beslenicek sizin bir parcnaiz olucak eşinize benzeme ihtimali çok fazla onu siz dünyaya getircek siz emzirecek siz buyutceksiniz sizin Rna nizi alicak .

Bende yaptırmayı düşünüyorum ama bu konuda iyice bilgilenmeden kalkısmayin bu işe iyice araştırın öncelikle doğal yolla hamile kalamayan yumurtası kalitesiz yaDa hic yumurtasi olmayan kişilere yapılıyor yumurta donansyonu genelde sizin yüz ozelliklerinze benzeyen donörler kullaniliyor tabi bu donörler de baskın gen olmaması da gerek asla sizinle iletisime geçemezsiniz kim oldugunu bilemessiniz resmini dahi göremezsiniz tabi oda sizin kıbrıs yasalarina gore öyle eger orda yaptıracaksanız siz esinizle istediğiniz bir özellik varsa önceden bir form dolduruyorsunuz örneğin gözleri büyük olsun teni beyaz olsun yada eşinizle fotografinizi gönderip size benzeyen bir donörler buluyorlar .Unutmayın yumurta bir başkasından alinmiş olabilir ama o sizin içinizde hayata tutuncak sizinle beslenicek sizin bir parcnaiz olucak eşinize benzeme ihtimali çok fazla onu siz dünyaya getircek siz emzirecek siz buyutceksiniz sizin Rna nizi alicak .
Çok güzel yazmışsınız, baya araştırmışsınız sizde galiba ,katılıyorum söylediklerinize. Başkasının yumurtası olabilir ama bizim içimizde büyüyecek ,bizim kanımızla canımızla gelişecek ki bunlarda bebeğe Rna sini verecek ,yani huyu suyu zevkleri bize benzeyecek sonuçta😊siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz kibrisa

Çok güzel yazmışsınız, baya araştırmışsınız sizde galiba ,katılıyorum söylediklerinize. Başkasının yumurtası olabilir ama bizim içimizde büyüyecek ,bizim kanımızla canımızla gelişecek ki bunlarda bebeğe Rna sini verecek ,yani huyu suyu zevkleri bize benzeyecek sonuçta😊siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz kibrisa
Biz temmuz gibi düşünüyoruz iyice herşeyi araştırıp hazırlığımızı yapıp öyle hiç umudu olmayan kişiler için bir umut kaynağı bu tedavi Rabbim herkezin yuvasına mini mini melekler bağışlasın inş

Biz temmuz gibi düşünüyoruz iyice herşeyi araştırıp hazırlığımızı yapıp öyle hiç umudu olmayan kişiler için bir umut kaynağı bu tedavi Rabbim herkezin yuvasına mini mini melekler bağışlasın inş
Inşallah 🙏bende temmuzda düşünüyorum okullar kapanınca. Dr. Hit ve gynolife arasında kararsız kaldım. Biz zaten eylülde hit e gidiyoduk ama karantina durumlarından dolayı iptal edilmişti o zaman.simdi iki merkez arasinda gidip geliyorum. Siz görüştünüz mü gynolife ile ,memnun kaldınız mı ilgilerinden ve ücret olarak ne diyolar

Inşallah 🙏bende temmuzda düşünüyorum okullar kapanınca. Dr. Hit ve gynolife arasında kararsız kaldım. Biz zaten eylülde hit e gidiyoduk ama karantina durumlarından dolayı iptal edilmişti o zaman.simdi iki merkez arasinda gidip geliyorum. Siz görüştünüz mü gynolife ile ,memnun kaldınız mı ilgilerinden ve ücret olarak ne diyolar
Ücret hakkında şuan bi bilgim yok ama biz bu tedavi yöntemini öğrendik ve kendimizle biraz süre tanıdık kafamız çok doluydu çünkü . Bir müddet gynolife hemşiresi nevin hanim ile görüsmeler yaptık çok tatlı bi insan youtube da videolari var onları izledik ve gynolifea karar verdik suan bekliyoruz temmuz a kadar tabi bu süre zarfinda gerekli testler var onları da yaptırcaz kimse %de 100 ıhtimal demiyor %70 %80 bizim icin ne kadar büyük yüzdeler bunlar maddiyat için zorlayıcı illaki ama çoğunuz tüp bebek için ne ev ne araba paraları dökmüştür doğma ıhtimali olan o küçük mucize için herşeye değer tahmini rakam55 60 milyar tabi hastane den hastaneye değişiyor benim umudum tükenmişti ve artık bir umut var içimde temmuz ayını iple çekiyorum eğerki tedavi olumlu sonuçlanirsa nolur dua edin tecrübelerimi merak eden yol arkadaşlarıma anlatacağım .

Selam kızlar yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdık kıbrısta YAPTIRANLAR varmı hastane doktor önerırmısınız
Alice1 selam bende düşünüyorum hayırlısıyla bakalım benim yumurtalarımda küçülme varmış ,normal yolla hamilelik imkansz dedi Dr..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X