YUMURTA DONASYONU

LAROSE73

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
18
10
8
52
Merhabalar yumurta donasyonu düşünüyoruz yaptıran arkadaşlara yazdım fakat cvp alamadım kıbrısta önerebileceğiniz merkezleri paylaşırsanız çok sevinirim

Merhabalar yumurta donasyonu düşünüyoruz yaptıran arkadaşlara yazdım fakat cvp alamadım kıbrısta önerebileceğiniz merkezleri paylaşırsanız çok sevinirim
Canim şimdi sana ne desek olmaz sen merkezlerle tek tek konuşup içine sinen yer neresi olursa öyle karar vermelisin geriye dönük sayfaları okuyabilirsin.

Biz yaptirdik yumurta nakli gynolife da cuamrtesi transfer yapildi şuanda 12 gunluk bekleme sürecindeyim . Heryeri ara ve konuş ben o sekilde karar verdim karar vermek cok zor biliyorum . Yaptirdigim yerden memenun kaldim umarim sonucta pozitif olur sormak istediklerin varsa cevaplarim . Sonucu buradan yazicam haftaya cuma kan testi vercem😊

Biz yaptirdik yumurta nakli gynolife da cuamrtesi transfer yapildi şuanda 12 gunluk bekleme sürecindeyim . Heryeri ara ve konuş ben o sekilde karar verdim karar vermek cok zor biliyorum . Yaptirdigim yerden memenun kaldim umarim sonucta pozitif olur sormak istediklerin varsa cevaplarim . Sonucu buradan yazicam haftaya cuma kan testi vercem😊
tşk ederim hayırlısı olsun rabbim kalbinize göre versin evet çok zor araştırmak çok yer var çünkü

Güzel haberle bekliyiruz ins 🤲ben günübirlik gidip gelmek istediğim için bekliyorum ins bu yaz giriş çıkış serbestt olur diye umuyorum ♥️

araştırmalarınız sonucunda bilgi verirseniz hangi klinik bende yararlanmış olurum gerçekten karar vermek çok zor

Merhabalar ,hangi kliniğe karar kıldınız acaba .bende haziranda hazırlanıp temmuzda gitmeyi düşünüyorum .Dr hit ve gynolife arasında kararsizim .eylülde uçak biletlerimizi bile alıp karantinadan dolayı gidemedik bu sefer bi aksilik olmadan gideriz insallah

Merhabalar ,hangi kliniğe karar kıldınız acaba .bende haziranda hazırlanıp temmuzda gitmeyi düşünüyorum .Dr hit ve gynolife arasında kararsizim .eylülde uçak biletlerimizi bile alıp karantinadan dolayı gidemedik bu sefer bi aksilik olmadan gideriz insallah
ben mucize ekip var kıbrıs tüp bebek dr firdevs onlarla çalışacağım büyük ihtimalle

Merhaba sonucunuz ne acaba bizde gynolife düşünüyoruz ama tecrübeleriniz bizimle paylaşır misinz

Back
X