Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim şimdi sana ne desek olmaz sen merkezlerle tek tek konuşup içine sinen yer neresi olursa öyle karar vermelisin geriye dönük sayfaları okuyabilirsin.Merhabalar yumurta donasyonu düşünüyoruz yaptıran arkadaşlara yazdım fakat cvp alamadım kıbrısta önerebileceğiniz merkezleri paylaşırsanız çok sevinirim
tşk ederim hayırlısı olsun rabbim kalbinize göre versin evet çok zor araştırmak çok yer var çünküBiz yaptirdik yumurta nakli gynolife da cuamrtesi transfer yapildi şuanda 12 gunluk bekleme sürecindeyim . Heryeri ara ve konuş ben o sekilde karar verdim karar vermek cok zor biliyorum . Yaptirdigim yerden memenun kaldim umarim sonucta pozitif olur sormak istediklerin varsa cevaplarim . Sonucu buradan yazicam haftaya cuma kan testi vercem![]()
Evet aynen oyle heryerde cok iyi oldugunu söyluyor heryere de guvenemiyor maleseftşk ederim hayırlısı olsun rabbim kalbinize göre versin evet çok zor araştırmak çok yer var çünkü
Tesekkur ederim rabbim sizindegonlunüze gore versin insallahEvet aynen oyle heryerde cok iyi oldugunu söyluyor heryere de guvenemiyor malesef
Güzel haberle bekliyiruz insBiz yaptirdik yumurta nakli gynolife da cuamrtesi transfer yapildi şuanda 12 gunluk bekleme sürecindeyim . Heryeri ara ve konuş ben o sekilde karar verdim karar vermek cok zor biliyorum . Yaptirdigim yerden memenun kaldim umarim sonucta pozitif olur sormak istediklerin varsa cevaplarim . Sonucu buradan yazicam haftaya cuma kan testi vercem![]()
Tesekkur ederim rabbim sizindegonlunüze gore versin ins
hemde çok halil bey diyorlar geneldearaştırmalarınız sonucunda bilgi verirseniz hangi klinik bende yararlanmış olurum gerçekten karar vermek çok zor
Merhabalar ,hangi kliniğe karar kıldınız acaba .bende haziranda hazırlanıp temmuzda gitmeyi düşünüyorum .Dr hit ve gynolife arasında kararsizim .eylülde uçak biletlerimizi bile alıp karantinadan dolayı gidemedik bu sefer bi aksilik olmadan gideriz insallahMerhabalar yumurta donasyonu düşünüyoruz yaptıran arkadaşlara yazdım fakat cvp alamadım kıbrısta önerebileceğiniz merkezleri paylaşırsanız çok sevinirim
ben mucize ekip var kıbrıs tüp bebek dr firdevs onlarla çalışacağım büyük ihtimalleMerhabalar ,hangi kliniğe karar kıldınız acaba .bende haziranda hazırlanıp temmuzda gitmeyi düşünüyorum .Dr hit ve gynolife arasında kararsizim .eylülde uçak biletlerimizi bile alıp karantinadan dolayı gidemedik bu sefer bi aksilik olmadan gideriz insallah
Ben eylülde dr hite gidecekken 5000 euro demişlerdi, karantina ücreti için de ama simdi tekrar konusmadimsize fiyat verdiler mi genelde gerçi fiyatlar fiks
Size kaç dedilersize fiyat verdiler mi genelde gerçi fiyatlar fiks
4.500 euro masraflar hariç yani konaklama uçak biletiSize kaç dediler
Merhaba sonucunuz ne acaba bizde gynolife düşünüyoruz ama tecrübeleriniz bizimle paylaşır misinzBiz yaptirdik yumurta nakli gynolife da cuamrtesi transfer yapildi şuanda 12 gunluk bekleme sürecindeyim . Heryeri ara ve konuş ben o sekilde karar verdim karar vermek cok zor biliyorum . Yaptirdigim yerden memenun kaldim umarim sonucta pozitif olur sormak istediklerin varsa cevaplarim . Sonucu buradan yazicam haftaya cuma kan testi vercem![]()
hayırlısı ile inşallah gönlünüce göre olsun her şeyMerhaba sonucunuz ne acaba bizde gynolife düşünüyoruz ama tecrübeleriniz bizimle paylaşır misinz