YUMURTA DONASYONU

Merhabalar yumurta donasyonu düşünüyoruz yaptıran arkadaşlara yazdım fakat cvp alamadım kıbrısta önerebileceğiniz merkezleri paylaşırsanız çok sevinirim
Merhabalar, kıbrısta gynolife da yaptırdık. En başından bu yana çok araştırdık aklımızdaki merkezlerle görüştük ve içimize en sinen burası olmuştu ve iyi ki de burası olmuş. Doktorum ve ekibinden aşırı derecede memnun kaldık eşimle. İstanbulda tedavi sürecine başladığımda gittiğim doktorlarım da tesadüfen tanıyormuş. 8 mayısta transferim oldu test için günümü bekliyorum. Tek önerebileceğim merkez hiç tereddütsüz burası. Kafana takılan herhangi birşey olursa eğer yardımcı olurum.

merhaba hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sorularım olmaz mı cevaplarsanız çok sevinirim
bende mucize ekip kıbrıs tüp bebekle yazıştım onlarda bayağı ilgilendiler
kaç euroya dediler size, sizin yaşınız kaç ben 73 lüyüm

Merhabalar, kıbrısta gynolife da yaptırdık. En başından bu yana çok araştırdık aklımızdaki merkezlerle görüştük ve içimize en sinen burası olmuştu ve iyi ki de burası olmuş. Doktorum ve ekibinden aşırı derecede memnun kaldık eşimle. İstanbulda tedavi sürecine başladığımda gittiğim doktorlarım da tesadüfen tanıyormuş. 8 mayısta transferim oldu test için günümü bekliyorum. Tek önerebileceğim merkez hiç tereddütsüz burası. Kafana takılan herhangi birşey olursa eğer yardımcı olurum.
Merhabalar ,bende gynolife karar verdim artık😊benim bi kac sorum olacak.ilgileri nasildi size karşı, hemen geri dönüş sağladılar mı sorularınıza.sizin yumurta donasyonu muydu

Biz gerçekten çok memnun kaldık ordan ve oradaki tüm çalışanlardan. Doktorum Murat beydi çok çok iyi bir doktor kesinlikle. Kafamızda hiç soru işareti bırakmadılar ne sorsak gayet tatmin edici cevap alabildik. Evet canım yumurta donasyonu benim test için günümü bekliyorum artık ☺️

sonucu çıkan oldu mu? ben de çok merak ediyorum umarım olumlu olur herkesin. 5000 euro yazmışsınız bu tek yumurta fiyatı mı?

Kizlarrr dosyamı açtırdım artık, gynolife ile başladık tedaviye .Murat hocayla da konuştuk bugün. Diğer merkezlerden bu şekilde ilgilenen olmamıştı,hemen dönüş sağladılar umarım herşey güzel gider 🙏

Biz yaptirdik yumurta nakli gynolife da cuamrtesi transfer yapildi şuanda 12 gunluk bekleme sürecindeyim . Heryeri ara ve konuş ben o sekilde karar verdim karar vermek cok zor biliyorum . Yaptirdigim yerden memenun kaldim umarim sonucta pozitif olur sormak istediklerin varsa cevaplarim . Sonucu buradan yazicam haftaya cuma kan testi vercem😊
merhaba testiniz sonuçlandı mı acaba ?

Biz yaptirdik yumurta nakli gynolife da cuamrtesi transfer yapildi şuanda 12 gunluk bekleme sürecindeyim . Heryeri ara ve konuş ben o sekilde karar verdim karar vermek cok zor biliyorum . Yaptirdigim yerden memenun kaldim umarim sonucta pozitif olur sormak istediklerin varsa cevaplarim . Sonucu buradan yazicam haftaya cuma kan testi vercem😊
merhaba inşallah hamile kalmışınız dır sonuç nedir acaba

Kizlarrr dosyamı açtırdım artık, gynolife ile başladık tedaviye .Murat hocayla da konuştuk bugün. Diğer merkezlerden bu şekilde ilgilenen olmamıştı,hemen dönüş sağladılar umarım herşey güzel gider 🙏
Senin adina cok sevindim umarim hersey gonlune olur sag salim bebişkerinle donersin insallah 🤗 ne zaman gidiyosun başlandi mi hazirliklara

Senin adina cok sevindim umarim hersey gonlune olur sag salim bebişkerinle donersin insallah 🤗 ne zaman gidiyosun başlandi mi hazirliklara
Temmuz adetimle başlayacağız cnm ,şu an bisey kullanmıyorum .karantina haberlerini takip etmeye ,para eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum 😊tahmini yaklaşık bir ay sonra başlamış olurum tedaviye ,inşallah hayırlısıyla güzel bir sonuç alırım 🙏😊

Canim şimdi sana ne desek olmaz sen merkezlerle tek tek konuşup içine sinen yer neresi olursa öyle karar vermelisin geriye dönük sayfaları okuyabilirsin.
Merhaba,
Bizim yumurta donasyonu yaptirmamiz 8 yil oncesine dayaniyor. Kizimiz 7 yasina girdi. Kibrista Firdevs hanima gitmistik. Ilk denememizde hamile kalmistim

Merhaba,
Bizim yumurta donasyonu yaptirmamiz 8 yil oncesine dayaniyor. Kizimiz 7 yasina girdi. Kibrista Firdevs hanima gitmistik. Ilk denememizde hamile kalmistim
bilgi için çk tşk ler nasipse bizde oraya gideceğiz mahsuru yoksa yaşınız kaçtı yaptırdığınızda ben 73 lüyüm

Back
X