Yumurta Donasyonu

Kimliği, kim olduğu ve yumurtalarını vermesi için nasıl ikna edildiği bilinmeyen bir kadına ait yumurtaların alınarak, tüp bebek sürecinde kullanılması ve donasyon talep eden kişinin başkasına ait yumurta ve eşine ait spermlerle doğum yapması süreci.
Teşekkür ederim canım açıklaman için 🌸😚

Mrb kaderdaşlarim yaklaşık 7 yıllık evlilik sonunda bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. bu yolda çok yıprandım eşimle beraber çok zahmet çektik şuan oğlum yanımda uyuyor 1 yaşında çok sukurler olsun kokusunu içime çeke çeke uyuyorum onunla 💙tedavi nerde oldun diye sorarsanız ilk başta Kıbrısta ender telli bı doktara yaptırdık olumsuz sonuç aldık tekrardan ona gitmedim . Sonra karşıma hit cikti İstanbul'da muayne ye gittim bizi Kıbrıs'a davet etti ve donasyon hazirliklarina başladık hemşiresi Gülşen hanım çok ilgili hala yazısir hal hatır sorarsiz çok merhametli bı biri bizi çok güzel yönlendirdi eğer böyle bı düşünceniz varsa mutlaka bı muayneye gidin derim tavsiye ederim çok güzel bı duygu Allah isteyen herkeze versin suanda bebeğimle çok kaliteli vakit geçirme derdindeyim ondan 1 yıl sonra yazıyorum rabbim kucaginizi boş çevirmesin

Mrb kaderdaşlarim yaklaşık 7 yıllık evlilik sonunda bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. bu yolda çok yıprandım eşimle beraber çok zahmet çektik şuan oğlum yanımda uyuyor 1 yaşında çok sukurler olsun kokusunu içime çeke çeke uyuyorum onunla 💙tedavi nerde oldun diye sorarsanız ilk başta Kıbrısta ender telli bı doktara yaptırdık olumsuz sonuç aldık tekrardan ona gitmedim . Sonra karşıma hit cikti İstanbul'da muayne ye gittim bizi Kıbrıs'a davet etti ve donasyon hazirliklarina başladık hemşiresi Gülşen hanım çok ilgili hala yazısir hal hatır sorarsiz çok merhametli bı biri bizi çok güzel yönlendirdi eğer böyle bı düşünceniz varsa mutlaka bı muayneye gidin derim tavsiye ederim çok güzel bı duygu Allah isteyen herkeze versin suanda bebeğimle çok kaliteli vakit geçirme derdindeyim ondan 1 yıl sonra yazıyorum rabbim kucaginizi boş çevirmesin
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla buyut evladını.Bende çok fazla uğraştım 6 yıllık evliyim maddi manevi gercekten çok zor zamanlardan geçtik.4 denemem oldu geçtiğimiz mayıs ayında bu sene ama malesef olumsuz oldu ben tedavimi Kıbrıs yakındogu üniversitesi Hastanesi'nde yaptırdım devam ediyorum.dr.Hit duydum fakat guvenemedim emriyolarım da vardı şu an sıfırdan başlayacağım ne zaman başlarım bilmiyorum ama bütün testlerimi tahlilerimi yaptırdım herşey çok güzeldi ama yine tutmadı emriyonun kalitesizliginden olduğunu da düşünüyorum açıkçası onun dışında rahim içinde bir sorun yok çünkü ne yapicam bende kararsızım

Olabilri kalitesiz embriyodan olabilri birde işlem öncesi rahim filmi yaptirdim onunda etkisi olduğunu düşünüyorum denemkte fayda var stres başlı başına etken işlem öncesinde tatil kesinlikle öneririm

Olabilri kalitesiz embriyodan olabilri birde işlem öncesi rahim filmi yaptirdim onunda etkisi olduğunu düşünüyorum denemkte fayda var stres başlı başına etken işlem öncesinde tatil kesinlikle öneririm
Aynı emriyo geçen sene gebe kaldım 5 aylık bu sene olmadı ve 1 tane koyuldu bencede kalitesizdi doktorum söylemedi ama güzel deyip durdu sıkıntı yok demişti ama olmadı tahıl filmi çektirdim 3 tane polip vardı aldırdım rahimde bir sıkıntım da yok temiz başka şeyler varmıdır bilmiyorum düzenli testlerimi yaptırdım çünkü ama hayırlısı olsun inşallah ♥️☘️🤲 Malesef tatile gidicek ne durumum ne de zamanım var mobilya işinde ugrasiyoruz eşimle stresli ve yorucu biraz vakit yok olan zamanda zaten haftasonu olursa ancak biseyler yapmaya çalışıyoruz çocuk için birikim tekrar yapmaya çalışacağım

meraba kübra avci ben yaptıedım bugün 12 günüm allahsın izliyel hamileyim ilk denemem oldu allah izin verdi inşallah sonuna kadar sorunsuz gider
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah ♥️ güzel sonuna kadar ilerler hamileliğin darısı başıma tüm olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲 Benim 4.denemem oldu bu Mayıs ayında malesef son olan transfer tekti olumsuz oldu geçen sene de ikizlerim tutmuştu ama 5 aylıkken erken doğumla Kaybettim malesef 🌸 5 gün emriyosuydu dondurulmuş taze transferde herşey çok iyi demişti doktorda umutluydu ama tutmadı nasip olmadı umarım bir sonrakinde nasip olur malesef baştan başlayacağım emriyom yok hiç ?Bu arada nerde yaptırdin canım hangi hastane

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah ♥️ güzel sonuna kadar ilerler hamileliğin darısı başıma tüm olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲 Benim 4.denemem oldu bu Mayıs ayında malesef son olan transfer tekti olumsuz oldu geçen sene de ikizlerim tutmuştu ama 5 aylıkken erken doğumla Kaybettim malesef 🌸 5 gün emriyosuydu dondurulmuş taze transferde herşey çok iyi demişti doktorda umutluydu ama tutmadı nasip olmadı umarım bir sonrakinde nasip olur malesef baştan başlayacağım emriyom yok hiç ?Bu arada nerde yaptırdin canım hangi hastane
Bugün ikinci kantahliline gittim düşük çıktı ikigun sonra tekrar gidicem dualarınızı bekliyorum inşallah erken sevinmis olmam şuan çok üzgünüm

Bugün ikinci kantahliline gittim düşük çıktı ikigun sonra tekrar gidicem dualarınızı bekliyorum inşallah erken sevinmis olmam şuan çok üzgünüm
Ay canim insalalh güzel sonuç alırsın umarım artar değerin üzülme vardır bunda da bir hayır dualarım seninle 🙏🤲

Ağlıyorum 🥹 canım ya çok hayal ediyorum ben de tam yaklaştık oldu artık dedik 16 haftalıkken ikizleri kaybettik 8 ay oluyo ve hala canım çok yanıyo biz de hitte yapmıştık ben de öneririm hine gidicez inşallah Rabbim evladını sana bağışlasın

Back
X