- Konu Sahibi Kubra Avci
amin vardır bir düşüncesi allahımın nediyeyim teşekkürler güzel düşünceniz içinYa canim üzüldüm bende yaşadım boş gebelik rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin vardır bir düşüncesi allahımın nediyeyim teşekkürler güzel düşünceniz içinYa canim üzüldüm bende yaşadım boş gebelik rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah![]()
Kesinlikle canım merak etme mutlaka bugün değilse en kısa zamanda rabbim nasıp eder vakti zamanı vardır belki ondan bu beklemeamin vardır bir düşüncesi allahımın nediyeyim teşekkürler güzel düşünceniz için
inşallah çok teşekkürler iyi dilekleriniz için allah herkezin gönlüne göre versinKesinlikle canım merak etme mutlaka bugün değilse en kısa zamanda rabbim nasıp eder vakti zamanı vardır belki ondan bu bekleme
Amin canım inşallahinşallah çok teşekkürler iyi dilekleriniz için allah herkezin gönlüne göre versin
Evet siz bu bilgileri yazmasanız insanlar gerizekalı oldukları için aydınlanamayacaktı.. herkesin sizin yorumlarınıza ihtiyacı var, özellikle üstünüze vazife olmayanlara..partalina_ neden beğenmedim attınız ? Yazdıklarımda asılsız olan bir durum mu var, gerçekler bunlar.
Neden beğenmedim.. bu tür çok bilmiş yorum yazanları genelde beğenmiyorum.. beğenmedim ikonu olduğuna göre böyle de bir seçenek var.. siz saçma sapan herşeye yorum yapmaya bilir kişi olarak devam edin, beğenenler olur..partalina_ neden beğenmedim attınız ? Yazdıklarımda asılsız olan bir durum mu var, gerçekler bunlar.
Burada herkes yorum yapabilir üstüne vazife olmak derken? Bu kadar abartı tepkiler size zarar. İnsanlar fikir almak için soru soruyorlar ve bence bu iş sıkıntılı bi iş. Bu kadar yaniEvet siz bu bilgileri yazmasanız insanlar gerizekalı oldukları için aydınlanamayacaktı.. herkesin sizin yorumlarınıza ihtiyacı var, özellikle üstünüze vazife olmayanlara..
Burada böyle bir cevap verilecek bir soru kimse sormamış. Herkes bu işi sizden iyi biliyor emin olun.. Soru sorulan başlıklara yorumlarınızı saklayın bence.. sevgilerBurada herkes yorum yapabilir üstüne vazife olmak derken? Bu kadar abartı tepkiler size zarar. İnsanlar fikir almak için soru soruyorlar ve bence bu iş sıkıntılı bi iş. Bu kadar yani
o şekilde düşünmemek lazım çocuk babadan alıyor geni karde diye birşey yok yani o karşıdaki kişi kaçtane verirse versin kaldım ki ona gelene kadar tam olarak genetik bir hastalık çizergesi yok ailenin soy bağı bilinmez gibi gibi ama insan çaresiz olunca : (Donasyon bence çok büyük risk tüm genleri bilinmez bi bağışçı ile eşinizin ortak çocuğu oluyor. Bağışcı onlarca yumurta bağışladıysa çocuğunuzun kaç kardeşi olacak mesela? Bence çok sakat işler bu işler
Bağışçının döllenen tüm yumurtaları kardeş oluyor malesef. Tıbben babadan gen alma diye bir durum yok 23 anneden 23 babadan gelir. Belki sınırı ayrı bir şeyi vardır bağışçı açısından o konuda bilgim yok gerçekten. Örneğin bi kadın 3 erkekle evlense hepsinden ayrı çocukları olsa çocuklarda kardeştir onun gibi düşünün. Konu çok hassas olduğu için Allah gönlünüze göre versin diyorum inşallah hiçbir şey gerekmeden isteyen herkes evladına kavuşur.o şekilde düşünmemek lazım çocuk babadan alıyor geni karde diye birşey yok yani o karşıdaki kişi kaçtane verirse versin kaldım ki ona gelene kadar tam olarak genetik bir hastalık çizergesi yok ailenin soy bağı bilinmez gibi gibi ama insan çaresiz olunca : (
amin inşallahBağışçının döllenen tüm yumurtaları kardeş oluyor malesef. Tıbben babadan gen alma diye bir durum yok 23 anneden 23 babadan gelir. Belki sınırı ayrı bir şeyi vardır bağışçı açısından o konuda bilgim yok gerçekten. Örneğin bi kadın 3 erkekle evlense hepsinden ayrı çocukları olsa çocuklarda kardeştir onun gibi düşünün. Konu çok hassas olduğu için Allah gönlünüze göre versin diyorum inşallah hiçbir şey gerekmeden isteyen herkes evladına kavuşur.