Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıbrısta hit araştırın. Halil İbrahim tekin . Çok ilgililer . Şuan ikizlere hamileyim. Size de nasip olsun inşallahMerhabalar ben 32 yaşındayım çocuğum yok
Amh değerim 0.1 donasyon yaptırmaya karar verdim.. Kıbrıs'ta en güvenilir doktor ve klinik hangisi.. ve fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi .. şimdiden teşekkürler
Çok teşekkürler gerçekten çok araştırdım.. kafam da çok karışık. Bir sürü doktor hastane olunca insan kararsız kalıyorKıbrısta hit araştırın. Halil İbrahim tekin . Çok ilgililer . Şuan ikizlere hamileyim. Size de nasip olsun inşallah![]()
Merhabalar ben 32 yaşındayım çocuğum yok
Amh değerim 0.1 donasyon yaptırmaya karar verdim.. Kıbrıs'ta en güvenilir doktor ve klinik hangisi.. ve fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi
Merhaba hangi kliniğe gittiniz aceba Yaptırdınız mi donasyon bende düşünüyorum daMerhabalar ben 32 yaşındayım çocuğum yok
Amh değerim 0.1 donasyon yaptırmaya karar verdim.. Kıbrıs'ta en güvenilir doktor ve klinik hangisi.. ve fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi .. şimdiden teşekkürler
Benden Halil hocada tedavi görüyorum yaşınız kaç acaba bende mart ayında çift embriyo alıp gebe kaldım fakat 7. Haftada kalbi durdu ikizlerimin sizler neler yaptınız ilerlediniz kan sulandırdı iğne kullndınızmı coraspirin progestan felan kaç haftalıksınız hayırlısı olsun darısı başıma inşallahKıbrısta hit araştırın. Halil İbrahim tekin . Çok ilgililer . Şuan ikizlere hamileyim. Size de nasip olsun inşallah![]()
Merhaba biraz geç gördüm kusura bakmayın . Ben 39 yaşındayım, coaspin hap olarak kullandım ve progestan fitil kullandım baya 3 ay olana kadar . Benim progesteron hormonu düşük çıkmıştı iğne de vuruldum şimdi hepsini bıraktım . Kaybınıza çok üzüldüm en kısa zamanda nasip olsun inşallah. Ben ilk haftalar beslenmeme çok dikkat ettim avokado muz kuruyemiş tabi herkesin süreci farklıBenden Halil hocada tedavi görüyorum yaşınız kaç acaba bende mart ayında çift embriyo alıp gebe kaldım fakat 7. Haftada kalbi durdu ikizlerimin sizler neler yaptınız ilerlediniz kan sulandırdı iğne kullndınızmı coraspirin progestan felan kaç haftalıksınız hayırlısı olsun darısı başıma inşallah![]()
Evet banada corasprin vermişti bazen diyorum acaba doktor ihmalimi okspar iğne vermedi veya kan sulandırıcı iğnelerde düşünmüyor değilim bilmiyorum daMerhaba biraz geç gördüm kusura bakmayın . Ben 39 yaşındayım, coaspin hap olarak kullandım ve progestan fitil kullandım baya 3 ay olana kadar . Benim progesteron hormonu düşük çıkmıştı iğne de vuruldum şimdi hepsini bıraktım . Kaybınıza çok üzüldüm en kısa zamanda nasip olsun inşallah. Ben ilk haftalar beslenmeme çok dikkat ettim avokado muz kuruyemiş tabi herkesin süreci farklı
Pıhtılaşmanız var mı ? Genelde pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı iğne veriyorlar. Eğer yoksa coraspirin ile devam ediliyor diye biliyorum . Yeni sizin değerlerinize göre yönlendiriyorlar aslında . Transferden önce fitil kullanıyordum, transfer sonrası progesteron hormonu düşük olunca iğneye geçtim . Aslında sürecimi çok güzel takip ettiler ona göre yönlendirdiler. Sizde kayıp sebebi neydi öğrenebildiniz miEvet banada corasprin vermişti bazen diyorum acaba doktor ihmalimi okspar iğne vermedi veya kan sulandırıcı iğnelerde düşünmüyor değilim bilmiyorum da![]()
Hayır sebebi öğrenilemedi küçüktü diyePıhtılaşmanız var mı ? Genelde pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı iğne veriyorlar. Eğer yoksa coraspirin ile devam ediliyor diye biliyorum . Yeni sizin değerlerinize göre yönlendiriyorlar aslında . Transferden önce fitil kullanıyordum, transfer sonrası progesteron hormonu düşük olunca iğneye geçtim . Aslında sürecimi çok güzel takip ettiler ona göre yönlendirdiler. Sizde kayıp sebebi neydi öğrenebildiniz mi
Maalesef henüz gitmedim bu yılın sonunda gitme düşüncem var. Zor bir süreç . Türkiye'deki doktorlar yumurta toplayıp havuz yapma seçeceğini uyguluyor ve her toplama tüp bebek masrafı hariç 70 80 milyarMerhaba hangi kliniğe gittiniz aceba Yaptırdınız mi donasyon bende düşünüyorum da
Hit hakkında fazla olumsuz yorum okudum korkuyorum bende daha karar veremedim bakalım nere hayırlıysa hakkımızda ora olsun inşallahMaalesef henüz gitmedim bu yılın sonunda gitme düşüncem var. Zor bir süreç . Türkiye'deki doktorlar yumurta toplayıp havuz yapma seçeceğini uyguluyor ve her toplama tüp bebek masrafı hariç 70 80 milyar
İns Kıbrıs'ta iyi bir doktora denk geliriz. Bende british ile Halil Tekin arasında kaldım .
Merhaba, ben gittigimde portview otelde kaliyorum, cok uygun ve guzel. Hastaneye de yurume mesafesiMerhaba. HIT e tedavi icin gittiginizde konaklamayi nerede yaptiniz orabilir miyim. Uygun bir yer bakiniyorum su siralar.
Bende araştırıyorum bulabildiniz mi iyi bi hastaneHit hakkında fazla olumsuz yorum okudum korkuyorum bende daha karar veremedim bakalım nere hayırlıysa hakkımızda ora olsun inşallah
Evet ivox ve clavis arasında kaldım ikisi şuan iyi gibi gozukuyoBende araştırıyorum bulabildiniz mi iyi bi hastane
Fiyatlar nasıl acaba gidip görüştünüz mü telefonla mı görüştünüz?Evet ivox ve clavis arasında kaldım ikisi şuan iyi gibi gozukuyo
Fiyatları aşağı yukarı aynı aralarında az bi fark var ikisinin telefonla görüştüm ama clavisin tek farkı sekreteriyle konuştuktan bikac gün sonra oranın doktoru selen hanım dönüş sağladı kendisiyle de görüştümFiyatlar nasıl acaba gidip görüştünüz mü telefonla mı görüştünüz?