• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi f-l-z
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
581
244
103
45
Merhaba kızlar 45 yaşındayım yıllardır bebek yapmak için uğraşıyorum tüp bebek aşılama derlen hep olumsuz yumurta donasyonuna karar verdik ve 29 kasımda transfer yapıldı 2 embiriyo a kalitese yerleştirildi bugün 5 gün meraktan ölecem yaptıran varmı bu günlerde birşeyler hissediliyormu bilen varsa yazabilirimi

Kızlar yokmu yorumu olan ya
Umarım tutmuştur bebekleriniz ❤ Bugn T+4 tesiniz .5 . günlerde t+5 te silik görenler oldu. 5 aralıkta ilk idrarla yapsanız çok da silik olsa da cıkar varsa bence.

Merhaba kızlar 45 yaşındayım yıllardır bebek yapmak için uğraşıyorum tüp bebek aşılama derlen hep olumsuz yumurta donasyonuna karar verdik ve 29 kasımda transfer yapıldı 2 embiriyo a kalitese yerleştirildi bugün 5 gün meraktan ölecem yaptıran varmı bu günlerde birşeyler hissediliyormu bilen varsa yazabilirimi
İnşallah tutmuştur rabbim kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah... bende 44 yaşındayım tüp bebeğe uğraşıyorum 1,5 senedir donasyonu düşünmeye başladım eşim istemiyor ama siz nerde yaptırdınız süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem.

Umarım tutmuştur bebekleriniz ❤ Bugn T+4 tesiniz .5 . günlerde t+5 te silik görenler oldu. 5 aralıkta ilk idrarla yapsanız çok da silik olsa da cıkar varsa bence.
Ya yapmaya korkuyorum 9 aralıkta kan verin dedi de ama ben heyecandan ölecem

İnşallah tutmuştur rabbim kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah... bende 44 yaşındayım tüp bebeğe uğraşıyorum 1,5 senedir donasyonu düşünmeye başladım eşim istemiyor ama siz nerde yaptırdınız süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem.
İnşallah tutmuştur ben Kıbrıs’ta yaptırdım 1.5 aylık bir süreç ilaçlar rahmi hazırlama süreçleri rahim duvarı kalındı vs vs herşey yolunda idi A A kalite 2 embriyo yerleştirdiler rahimmim çok güzel idi rahim duvar son gün çok güzel kalınlaşmıştı ve transfer yapıldı cumartesi şimdi 5 gün çok heyecanlıyım

Cuma yada cumartesi yapım ozaman ❤️

İnşallah tutmuştur ben Kıbrıs’ta yaptırdım 1.5 aylık bir süreç ilaçlar rahmi hazırlama süreçleri rahim duvarı kalındı vs vs herşey yolunda idi A A kalite 2 embriyo yerleştirdiler rahimmim çok güzel idi rahim duvar son gün çok güzel kalınlaşmıştı ve transfer yapıldı cumartesi şimdi 5 gün çok heyecanlıyımkslin
Kaç mm idi kalınlığının acaba

5 gün embriyosu idrarda silik çıkar kanda net belli olur

İnşallah tutmuştur ben Kıbrıs’ta yaptırdım 1.5 aylık bir süreç ilaçlar rahmi hazırlama süreçleri rahim duvarı kalındı vs vs herşey yolunda idi A A kalite 2 embriyo yerleştirdiler rahimmim çok güzel idi rahim duvar son gün çok güzel kalınlaşmıştı ve transfer yapıldı cumartesi şimdi 5 gün çok heyecanlıyım
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz ben inanıyorum olacak Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah müsait olduğunuzda merkez ismini paylaşabilirmisiniz aklımda dursun bir köşede olurda eşim ikna olursa

Back
X