Umarım tutmuştur bebekleriniz ❤ Bugn T+4 tesiniz .5 . günlerde t+5 te silik görenler oldu. 5 aralıkta ilk idrarla yapsanız çok da silik olsa da cıkar varsa bence.Kızlar yokmu yorumu olan ya
İnşallah tutmuştur rabbim kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah... bende 44 yaşındayım tüp bebeğe uğraşıyorum 1,5 senedir donasyonu düşünmeye başladım eşim istemiyor ama siz nerde yaptırdınız süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem.Merhaba kızlar 45 yaşındayım yıllardır bebek yapmak için uğraşıyorum tüp bebek aşılama derlen hep olumsuz yumurta donasyonuna karar verdik ve 29 kasımda transfer yapıldı 2 embiriyo a kalitese yerleştirildi bugün 5 gün meraktan ölecem yaptıran varmı bu günlerde birşeyler hissediliyormu bilen varsa yazabilirimi
Ya yapmaya korkuyorum 9 aralıkta kan verin dedi de ama ben heyecandan ölecemUmarım tutmuştur bebekleriniz ❤ Bugn T+4 tesiniz .5 . günlerde t+5 te silik görenler oldu. 5 aralıkta ilk idrarla yapsanız çok da silik olsa da cıkar varsa bence.
İnşallah tutmuştur ben Kıbrıs’ta yaptırdım 1.5 aylık bir süreç ilaçlar rahmi hazırlama süreçleri rahim duvarı kalındı vs vs herşey yolunda idi A A kalite 2 embriyo yerleştirdiler rahimmim çok güzel idi rahim duvar son gün çok güzel kalınlaşmıştı ve transfer yapıldı cumartesi şimdi 5 gün çok heyecanlıyımİnşallah tutmuştur rabbim kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah... bende 44 yaşındayım tüp bebeğe uğraşıyorum 1,5 senedir donasyonu düşünmeye başladım eşim istemiyor ama siz nerde yaptırdınız süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem.
Cuma yada cumartesi yapım ozamanUmarım tutmuştur bebekleriniz ❤ Bugn T+4 tesiniz .5 . günlerde t+5 te silik görenler oldu. 5 aralıkta ilk idrarla yapsanız çok da silik olsa da cıkar varsa bence.
Kaç mm idi kalınlığının acabaİnşallah tutmuştur ben Kıbrıs’ta yaptırdım 1.5 aylık bir süreç ilaçlar rahmi hazırlama süreçleri rahim duvarı kalındı vs vs herşey yolunda idi A A kalite 2 embriyo yerleştirdiler rahimmim çok güzel idi rahim duvar son gün çok güzel kalınlaşmıştı ve transfer yapıldı cumartesi şimdi 5 gün çok heyecanlıyımkslin
5 gün embriyosu idrarda silik çıkar kanda net belli olurMerhaba kızlar 45 yaşındayım yıllardır bebek yapmak için uğraşıyorum tüp bebek aşılama derlen hep olumsuz yumurta donasyonuna karar verdik ve 29 kasımda transfer yapıldı 2 embiriyo a kalitese yerleştirildi bugün 5 gün meraktan ölecem yaptıran varmı bu günlerde birşeyler hissediliyormu bilen varsa yazabilirimi
Transfer günü 8.13 idiKaç mm idi kalınlığının acaba
Cuma günü yaparım inşallah pozitif çıkar5 gün embriyosu idrarda silik çıkar kanda net belli olur
İnşallahCuma günü yaparım inşallah pozitif çıkar
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz ben inanıyorum olacak Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah müsait olduğunuzda merkez ismini paylaşabilirmisiniz aklımda dursun bir köşede olurda eşim ikna olursaİnşallah tutmuştur ben Kıbrıs’ta yaptırdım 1.5 aylık bir süreç ilaçlar rahmi hazırlama süreçleri rahim duvarı kalındı vs vs herşey yolunda idi A A kalite 2 embriyo yerleştirdiler rahimmim çok güzel idi rahim duvar son gün çok güzel kalınlaşmıştı ve transfer yapıldı cumartesi şimdi 5 gün çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?