- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
- Konu Sahibi Umutdolu72
Merhaba arkadaşlar uzun uğraslar sonunda siteye üye olabildim.biliyorum benim gibi umudunu kaybetmemiş ve hala anne olmak için çabalayan birçok bayan var.benim hikayemde bir düşükle başladı ve doktorum eşime sperm analizi önerdi test sonucunda eşimin spermlerinde % 96 bozulma tespıt edildi doktorlar bunu görünce eşimi tedavi etmektense bizi tüp bebeğe yönlendirdiler ve neticede acı ve üzüntülerle dolu 4 basarısız denememiz oldu.oysa eşimde varikosel varmış ve bunu bize söylemediler .kendi cabamızla sans eseri eşimin rahatsızlığının ne olduğunu öğrendik ve eşim ameliyat oldu % 40 düzelme elde edildi .yine mücadeleye basladık ve 5.kez tüp bebek denedik 2 tane çok kaliteli embriyo transfer edildi fakat boşa geçirilen onca zamanda benim yaşım ilerlediği için bu seferde yumurtalarımın yaşlılığı nedeniyle başarısız olduk.ne acı bir gerçektirki eşimi tedavi edene kadar benimle ilgili hertür tür test yapılıp ve hepside temiz çıkmış olmasına ragmen kaybedilen zamanda benim yaşım ilerlediği için doktorlar artık yumurta donasyonunu düşünmemiz gerektiğini söylediler.bunu yaşamak insana tarifi mumkun olmayan acılar veriyor.aradan birbucuk yıl geçti ve ben artık bu işe sıcak bakmaya başladım,neticede benim karnımda büyüyecek ve onu dünyaya ben getiricem.yumurta donasyonu yaptıran arkadaslar varsa deneyimlerini benimle paylaşabilirlerse çok sevinirim.herkese hayallerine kavuşabilmeleri dileğimle