yumurta gelişimi için neler yaptınız?

canım incir kürü iyi gelıyor ama bana yaramnadı
3 aydır hayıt suyu içiyorum ve hormonlarım normal sevi,yeye geldi
deneyebilirsin

merhaba arkadaşlar,

tüp bebek işlemlerine başlıycay yakında yumurta gelişimi için bitkisel birşeyler pamak istiyorum daha önce deneyen varmı?

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah tedavin hayırlı uğurlu gelir ve bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşursun. Tüp bebek tedavisinde incir kürü uygulama çünkü hormonlarının dengesi bozulur. Bir yandan yumurta çatlamaması için iğne vurnuyorsun, incir kürü ise yumurtalarını geliştirir ve yumurta çatlatmasını kolaylaştırır. Emeklerin boşa çıkmasın. Safran yağı bulabilirsen bir çay bardağı suya günde 4 - 5 damla damlatıp içtiğinde yumurtalarının kalitesini artırıyor. Benim bu yazdıklarım tüp bebek tedavisi aşamasında.

Eğer tüp bebeğe hemen girmeyeceksen (tedaviye 3 ay ve daha fazla süren var ise) ve yumurta sayıda problem var ise doktoruna danışmak koşula ile DHEA, L'arginine, Dong Quai, Selenyum ve E vitamini kullanabilirsin. İncir kürünüde 21 gün + 7 gün ara + 21 gün yapabilirsin faydası olacaktır. Şimdiden bal tarçın çörekotu karışımını yemeye başlarsan yumurta kaliteni artıracaktır. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşubilmen dileğiyle. :nazar:

Back
X