Yumurta Geliştirici İğne Kullananlar Ve Sonuc.Hadi Bayanlar Buraya

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
35
Mrb Bayanlar Ben Gecen Ay klomen kullandım 50 gr Günde 2 adet yumurtalarım gelişmedi hiç bir Sonuç vermedi. Doktorum Adet olduğun gibi gel İğne Yapıcaz dedi. Kullanan Arkadaşlara Rica ediyorum Ne gibi Sürecten geçtiler Sonuçları ne oldu paylaşırsanız sevinirim

Canim ben aşılama yapilacagi ay puregon igne kullandim bi de catlatma ignesi yumurtlama olmustu sanirim sen etkilerini merak ediyorsun bende mide bulantisı ve goguslerde asiri hassasiyet olusmustu ama kisiden kisiye degisir hic bir sey hissetmediğim aylar coktur

Canim ben aşılama yapilacagi ay puregon igne kullandim bi de catlatma ignesi yumurtlama olmustu sanirim sen etkilerini merak ediyorsun bende mide bulantisı ve goguslerde asiri hassasiyet olusmustu ama kisiden kisiye degisir hic bir sey hissetmediğim aylar coktur
peki yumurtaların geliştimi ?

arkadaşalr ben serophone 3 defa kullandım ama 2 tane anca olustu yumurtam .az yumurtam 1 yada hiç oluşmuyordu.ben eğriçayır saf arı sütü kullandım 20 tüp ve bu ay 4 yumurtam oluşmuş gerçekten cok şaşırdım allahım gerçekten ilk kez bir urun işe yaradı 140 tl 20tüpü.ve halen devam ediyorum..lütfen deneyin derim

Arkadaşlar klomenden snra ne zaman ilişkiye girmeliyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X