yumurta görünüyo ne demek

seniseviyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
8
0
1
26
Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir sorum var adetten iki gün önce alttan muayene oldum doktorum yumurta görünüyo dedi ve adetim bir hafta gecikti acaba hamile olabilir miyim

Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir sorum var adetten iki gün önce alttan muayene oldum doktorum yumurta görünüyo dedi ve adetim bir hafta gecikti acaba hamile olabilir miyim
Yumurtan catlamamıs demekki gec catlayacak ua da kist olarak kalacak ikisi de adet gecikmesi yapabilir. Yumurta değil de kese görmeliydi gebelik olsa. İstiyorsan inşallah nasip olur bir kan testi de ver istersen

Doktorun yumurta gorunuyo diye bahsettigi yumurtalarinizin henuz catlamamis oldugu anlamina da gelebilir.o nedenle adetiniz gecikmis olabilir.
Test yapin emin olmak istiyosaniz.

Büyük ihtimal ile yumurtaliktan bahs ediyordur. Yumurta olamaz bence. Ovülasyon adetten önce tahminen 13-14 gün önce oluyor. Sen doktora tahmini adet tarihinden bir hafta önce gittin.

Yumurta döllenmis olsa bile, ultrasonda asla görünmez.

Hamile olup olmadigini bilmek istiyorsan, hamilelik testi al eczaneden.

gercekten saka gıbısınız ya ...

bız kadınların yumurtalıgı ve yumurtaları var adetınız gecıkmıs ya yumurtalar catlamamıs gorunuyor hatta bazen kontrollerde tam olgunlasmıs ya da daha olusmamıs gıbı seyler de soyler
ınsan kendı vucudunda olup bıtenı nasıl bılmez kı ?
hamıle olsanız hamılesınız derdı zaten gecıkme sebebını soylemıs sıze doktor

Henüz yumurta çatlamamıs zaten catladıktan sonra adet oluyorsun.her ay bu böyle gelişir

Adetten iki gün önce oluşmuş yumurtanız. Yani gec yumurtlamissiniz. O gun catlamis olsa bile 14 gun sonrasinda adet olmaniz gerekiyor yani adetinize minimum 5 gün daha var.

Doktora sormadigimi nerden biliyorsun sordum fakat ilgilenen bir doktor olmadığı için hiçbişey söylemedi bende onun için burada soruyorum canım

gercekten saka gıbısınız ya ...

bız kadınların yumurtalıgı ve yumurtaları var adetınız gecıkmıs ya yumurtalar catlamamıs gorunuyor hatta bazen kontrollerde tam olgunlasmıs ya da daha olusmamıs gıbı seyler de soyler
ınsan kendı vucudunda olup bıtenı nasıl bılmez kı ?
hamıle olsanız hamılesınız derdı zaten gecıkme sebebını soylemıs sıze doktor
Doktorum ilgili bir doktor deildi zaten bana gecikir gibi bişey demedi ilk kez tedaviye başlıcm çocuk için sansima ilgisiz doktor geldi bide bende önceden pko vardı onun için yumurtlama belirtilerini bilmiyordum

Back
X