- 30 Ekim 2019
- 8
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi seniseviyorum
-
Yumurtan catlamamıs demekki gec catlayacak ua da kist olarak kalacak ikisi de adet gecikmesi yapabilir. Yumurta değil de kese görmeliydi gebelik olsa. İstiyorsan inşallah nasip olur bir kan testi de ver istersenArkadaşlar kafamı kurcalayan bir sorum var adetten iki gün önce alttan muayene oldum doktorum yumurta görünüyo dedi ve adetim bir hafta gecikti acaba hamile olabilir miyim
Yumurta görünüyo demek yumurtaniz henuz catlamamis demektirArkadaşlar kafamı kurcalayan bir sorum var adetten iki gün önce alttan muayene oldum doktorum yumurta görünüyo dedi ve adetim bir hafta gecikti acaba hamile olabilir miyim
Çünkü gerek yokDoktora gidip muayene oluyorsun sana anlamadığın bir şey söylüyor ve sormuyorsun.
Neden??
Henüz yumurta çatlamamıs zaten catladıktan sonra adet oluyorsun.her ay bu böyle gelişirArkadaşlar kafamı kurcalayan bir sorum var adetten iki gün önce alttan muayene oldum doktorum yumurta görünüyo dedi ve adetim bir hafta gecikti acaba hamile olabilir miyim
Doktora gidip muayene oluyorsun sana anlamadığın bir şey söylüyor ve sormuyorsun.
Neden??
[/QUdoktora sormadigimi nerden biliyosun sordum fakat ilgili bir doktor olmadığı için hiçbişey söylemedi
Evet canım dört yıllık evliyim henüz çocuğum yokHamile olsanız doktorunuz yumurta görünüyor değil, hamilesiniz derdi. İçimizdeki döllenmemiş şeyler de yumurta, onu görmüş işte. Bunda başka anlam yok ki.Hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz?
Doktorum ilgili bir doktor deildi zaten bana gecikir gibi bişey demedi ilk kez tedaviye başlıcm çocuk için sansima ilgisiz doktor geldi bide bende önceden pko vardı onun için yumurtlama belirtilerini bilmiyordumgercekten saka gıbısınız ya ...
bız kadınların yumurtalıgı ve yumurtaları var adetınız gecıkmıs ya yumurtalar catlamamıs gorunuyor hatta bazen kontrollerde tam olgunlasmıs ya da daha olusmamıs gıbı seyler de soyler
ınsan kendı vucudunda olup bıtenı nasıl bılmez kı ?
hamıle olsanız hamılesınız derdı zaten gecıkme sebebını soylemıs sıze doktor
Sormadigimi nerden biliyosun ilgisiz bir doktor olduğu için hiçbişey söylemedi sorduğum haldeDoktora gidip muayene oluyorsun sana anlamadığın bir şey söylüyor ve sormuyorsun.
Neden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?