- Konu Sahibi portakalcicegi2
-
Canım muayeneyi adetliyken mi yaptı afedersinEvet geçen yıl 2.88 aynı hastanede bu yıl 2.95 çıktı. Doktor ne zaman vajinal muayene yapsa foliküller az tüp bebek düşün diyor
Yok adetin 11. Günü yaptı yani yumurtlamaya 1/2 gün vardı …Canım muayeneyi adetliyken mi yaptı afedersin
Adetliyken vajinal muayene de folikül gözükür. Doktorunu değiştir. Bunu bilmiyor olamaz demi kaç yaşındasınYok adetin 11. Günü yaptı yani yumurtlamaya 1/2 gün vardı …
Benim de içime sinmiyor meşhur biri, kalabalık ben de bu kadar insan gidiyorsa bir bildiği vardır diye onu tercih ettim. Bu ay ovulasyon testi pik olunca gittim yumurta yok fedi.. Takviye istedim hurafe onlar ama çok istiyorsan şunu al gibisine bir şey yazdı. Ben adetliyken göründüğünü bilmiyordum inan foliküllerin.. İyiki söylediniz bir dahaki ziyaretime yeni doktora sorarım artıkAdetliyken vajinal muayene de folikül gözükür. Doktorunu değiştir. Bunu bilmiyor olamaz demi kaç yaşındasın
Enterasan olmuş gerçekten canım. 0.94 e 7 saydıysak 2.95 e 15 16 çıkabilir adetin 2.günü gidinBenim de içime sinmiyor meşhur biri, kalabalık ben de bu kadar insan gidiyorsa bir bildiği vardır diye onu tercih ettim. Bu ay ovulasyon testi pik olunca gittim yumurta yok fedi.. Takviye istedim hurafe onlar ama çok istiyorsan şunu al gibisine bir şey yazdı. Ben adetliyken göründüğünü bilmiyordum inan foliküllerin.. İyiki söylediniz bir dahaki ziyaretime yeni doktora sorarım artık
Enterasan olmuş gerçekten canım. 0.94 e 7 saydıysak 2.95 e 15 16 çıkabilir adetin 2.günü gidinhurafe felan da değil yumurta sayısı takviyeye göre değişmez o sabittir ama az yumurta varsa takviyeler yumurta kalitesine etkiler
Özelden mesaj atabilirsin canımbeynim yandı yemin ederim gece gece ….
2.95 nasıl azalmış olabilir. Üstelik yaşınız 39. Benim 0.76 onda bile 3-4 görünüyor. Mutlaka adetinizin 2. Veya 3. Günü gidin. Bu işte bir yanlışlık var. Ya Amh testiniz yanlış ya da doktor yanlış sayıyorEvet geçen yıl 2.88 aynı hastanede bu yıl 2.95 çıktı. Doktor ne zaman vajinal muayene yapsa foliküller az tüp bebek düşün diyor
Amh 2 kere yaptırdım diğer tüm hormonları da keza, onlar da normal. Doktor sanırım tüp bebek yapmak istiyor2.95 nasıl azalmış olabilir. Üstelik yaşınız 39. Benim 0.76 onda bile 3-4 görünüyor. Mutlaka adetinizin 2. Veya 3. Günü gidin. Bu işte bir yanlışlık var. Ya Amh testiniz yanlış ya da doktor yanlış sayıyor
Başka doktora gittiniz mi?Amh 2 kere yaptırdım diğer tüm hormonları da keza, onlar da normal. Doktor sanırım tüp bebek yapmak istiyor
Ben kaldım canım beş yıl çocuğum olmadı hatta bir kez düşük yaptım çünkü kalitesiz yumurta ve sperm sorunu biz de çift taraflı ydı.. Sonra tüp bebek yaptık ve kimyasal gebelik oldu.. İkinci tüp bebeğe hazırlanırken beslenme düzenimi tamamen değiştirdim..Yumurta kalitesi düşük olup sağlıklı beslenme ve vitamin takviyeleri ile doğal yolla hamile kalan oldu mu acaba
Muhtemelen yaştan dolayı zaman kaybetmek istemiyor olabilir.ben 29 yaşındayken amh 0.9 du yumurtam 5 tane gözüktü derhal tüp bebek dendi , 6 ay sonra oğluma doğal yoldan hamileydim sonra bebeğim biraz büyüyünce korunmadım nasılsa olmaz diye 2.yi istiyordum çünkü oğlan 9 aylıkken kızıma hamile kaldım, şimdi 2 çocuğum var 2022 de Hacettepe de doc dr 6 ay bile veremem sana derhal tüp bebek zamanın az demişti, onun üstüne 2 tane doğal oldu ama sizin yaş faktörü var yumurtlama testi ile takip edip deneyin mutlaka olmazsa da çok zaman geçirmeyin derimAmh 2 kere yaptırdım diğer tüm hormonları da keza, onlar da normal. Doktor sanırım tüp bebek yapmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?