Yumurta kalitesi düsük olup hamile kalan varmi

Adetliyken vajinal muayene de folikül gözükür. Doktorunu değiştir. Bunu bilmiyor olamaz demi kaç yaşındasın
Benim de içime sinmiyor meşhur biri, kalabalık ben de bu kadar insan gidiyorsa bir bildiği vardır diye onu tercih ettim. Bu ay ovulasyon testi pik olunca gittim yumurta yok fedi.. Takviye istedim hurafe onlar ama çok istiyorsan şunu al gibisine bir şey yazdı. Ben adetliyken göründüğünü bilmiyordum inan foliküllerin.. İyiki söylediniz bir dahaki ziyaretime yeni doktora sorarım artık 39 yaşındayım ondan azalmıştır diyorum .

Yumurta kalitesi tamamen sağlıklı beslenme ile olur. Şekeri ve gluteni hayatınızdan çıkarın, bol sebze meyve tüketin, zeytinyağı tercih edin, sağlıklı yağlardan yine avokado, ceviz, badem, kaju, fındık yiyin (hiçbiri kavrulmuş olmasın kavrulma ile sağlıklı yağlar yanar)

Takviyelerin de amacı sağlıksız beslenmeyi tamponize etmektir aslında antioksidan etkiyle.

Enterasan olmuş gerçekten canım. 0.94 e 7 saydıysak 2.95 e 15 16 çıkabilir adetin 2.günü gidin hurafe felan da değil yumurta sayısı takviyeye göre değişmez o sabittir ama az yumurta varsa takviyeler yumurta kalitesine etkiler

beynim yandı yemin ederim gece gece ….

Evet geçen yıl 2.88 aynı hastanede bu yıl 2.95 çıktı. Doktor ne zaman vajinal muayene yapsa foliküller az tüp bebek düşün diyor
2.95 nasıl azalmış olabilir. Üstelik yaşınız 39. Benim 0.76 onda bile 3-4 görünüyor. Mutlaka adetinizin 2. Veya 3. Günü gidin. Bu işte bir yanlışlık var. Ya Amh testiniz yanlış ya da doktor yanlış sayıyor

Amh 2 kere yaptırdım diğer tüm hormonları da keza, onlar da normal. Doktor sanırım tüp bebek yapmak istiyor

Yumurta kalitesi düşük olup sağlıklı beslenme ve vitamin takviyeleri ile doğal yolla hamile kalan oldu mu acaba
Ben kaldım canım beş yıl çocuğum olmadı hatta bir kez düşük yaptım çünkü kalitesiz yumurta ve sperm sorunu biz de çift taraflı ydı.. Sonra tüp bebek yaptık ve kimyasal gebelik oldu.. İkinci tüp bebeğe hazırlanırken beslenme düzenimi tamamen değiştirdim..
Yürüyüş yaptım.. Omepaq10 ve imprly kullandım haftada iki kez balık bol yeşil salata sıfır karbonhidrat ve sıfır şeker
Telefonla aynı odada uyumadık biberiye çayı içtik
Kabak çekirdeği yedik
Kuruyemiş yedik
Bir de enerji alanımı olumlu ya çevirdim durumu kabullendim artık olmazsa da hayır vardır dedim bıraktım stresi ovulasyon takibi vs her şeye bıraktım o ay enfeksiyon geçirdiğim için hastaneye gitmiştim Dr yumurtanın çok güzel olduğunu söyledi ve öylece hamile kaldım üç ay kadar beslenme ve spor düzenini koruman lazım

Amh 2 kere yaptırdım diğer tüm hormonları da keza, onlar da normal. Doktor sanırım tüp bebek yapmak istiyor
Muhtemelen yaştan dolayı zaman kaybetmek istemiyor olabilir.ben 29 yaşındayken amh 0.9 du yumurtam 5 tane gözüktü derhal tüp bebek dendi , 6 ay sonra oğluma doğal yoldan hamileydim sonra bebeğim biraz büyüyünce korunmadım nasılsa olmaz diye 2.yi istiyordum çünkü oğlan 9 aylıkken kızıma hamile kaldım, şimdi 2 çocuğum var 2022 de Hacettepe de doc dr 6 ay bile veremem sana derhal tüp bebek zamanın az demişti, onun üstüne 2 tane doğal oldu ama sizin yaş faktörü var yumurtlama testi ile takip edip deneyin mutlaka olmazsa da çok zaman geçirmeyin derim

Doktorunuza danışarak bunu eşli kullanın 3 ay. Her gün bir bardak suya bir paket konulup günde 1 kere içiliyor. Eşinizle günde 1 tane için. Doktorumuz vermişti fayda gördük.

Eklentiler

• 1000161262.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…