Yumurta kalitesi ve sayısı, embriyo kalitesi için neler yaptınız?

Merhaba. Kullandıklarım çok şey var. Kimisi şuan bebek uykusuzluğu ile aklımda kalmadı bile. ☺️ Yapılan şeyler boşa değil bunu bilin.
Vooow ,çok güzel bilgiler vermişsiniz hangi birini dikkate alsak bilemedik🤣🤣
Şaka gibisiniz gerçekten 🤣🤦🏼‍♀️

Vooow ,çok güzel bilgiler vermişsiniz hangi birini dikkate alsak bilemedik🤣🤣
Şaka gibisiniz gerçekten 🤣🤦🏼‍♀️
Forumda bir sürü açılan konu var. Uzun uzun yazdıklarım da var bir zahmet inceleyip bakıverin. Uykusuz Annelerin vakitleri kıymetli. Gayet normal bir cevap yazdım karşılıksız kalmasın diye. Siz şaka gibisiniz yani.

Forumda bir sürü açılan konu var. Uzun uzun yazdıklarım da var bir zahmet inceleyip bakıverin. Uykusuz Annelerin vakitleri kıymetli. Gayet normal bir cevap yazdım karşılıksız kalmasın diye. Siz şaka gibisiniz yani.
Hiç yazmasaydınız daha iyi🤣yapılanlar boşa gitmiyor diye bi öneri olamaz bomboş işe yaramayan, yazmak için yazılmış bir cevap.

Hiç yazmasaydınız daha iyi🤣yapılanlar boşa gitmiyor diye bi öneri olamaz bomboş işe yaramayan, yazmak için yazılmış bir cevap.
İyi ki yazmamışım uğraşıp da sizin gibi birine onları da anlayacağınız şüpheli. 🤣 boşa gitmiyor diye öneri mahiyetinde söylemedim zaten.

İyi ki yazmamışım uğraşıp da sizin gibi birine onları da anlayacağınız şüpheli. 🤣 boşa gitmiyor diye öneri mahiyetinde söylemedim zaten.
Tutarsızsınız☺️ önceki yazdığınızı okuyun ,sen bilgi verme zaten senin gibiler hep bana hep bana kafasında çünkü,profiline bakıldığında😘

Back
X