Bence çok fazla bu kadarrııKızlar merhaba. Endometriozis rahatsızlığı var. Ameliyat oldum. İki kez tüp bebek denedik negatif. Histereskopi ve laporaskopi ameliyatı oldum. Tüplerim bağlandı sağlıksız olduğu için. Yumurtalarım kalitesiz döllenmiyor, dollenen bi tane gelişmiyor, 3 güne gidiyor o da kalitesiz oluyor. 1 ay süre vermek istiyorum kendime. Bu zaman zarfında su tüketimi, beslenme, takviyeler, spor, uyku düzeni, stresten uzak durmak gibi 1 ay dikkat edip sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Yalnız buradaki yorumlardan yola çıkarak baya bi takviye aldım. Felixon woman ( öncesinde MfK nin vitamini var elimde onu bitirip sonra buna baslicam), impryl, New life koenzim QH, New life omega3, vitisfera resveratrol, Solgar pycnogenol, magnimore magnezyum, d colefor, Mfk probiyotik, eğriçayır marka arı sütü -bal- propolis - polen karışımı, kurtuluş orman çiftliği Tomris Hatun macunu, bi de el almış bi teyze kupa yapıp bi bitki suyu karışımı filan verdi, umreden Adem elmaları geldi onlarada bakıcam bi. Durumlar böyle bi yerden başlıcam inşallah. Gerçekten irade işi ama zahmetli yollardan geçip kaliteli yumurta çıkmaması, embriyo oluşmaması zor gerçekten. Ciddi bir sekilde iradeli olup odaklamak önemli. En azından 1 ay diyorum. Bu kadar takviye fazla mı sizce kızlar onu sormak istiyorum. Bakıyorum benim gibi problemler yaşayan kişilerin yazdıklarından yola çıkarak aldım ama fazla da geliyor gözüme ne diyorsunuz
Kalite için kullanıyorlar hep ama okuyor burdaBence çok fazla bu kadarrıı
D vitamini.omepaq1....bunladi kullanıyorum sadece..birde tevekkül..Rabbim sağlık akla kucaginizi doldursun..bedeninize çok yüklenmeyin derimKalite için kullanıyorlar hep ama okuyor burda
1 aylik bir caba maalesef hicbir ise yaramaz. Yumurta gelisim sureci 90 gun ve en az 90 gun kullanip oyle baslamalisiniz.Kızlar merhaba. Endometriozis rahatsızlığı var. Ameliyat oldum. İki kez tüp bebek denedik negatif. Histereskopi ve laporaskopi ameliyatı oldum. Tüplerim bağlandı sağlıksız olduğu için. Yumurtalarım kalitesiz döllenmiyor, dollenen bi tane gelişmiyor, 3 güne gidiyor o da kalitesiz oluyor. 1 ay süre vermek istiyorum kendime. Bu zaman zarfında su tüketimi, beslenme, takviyeler, spor, uyku düzeni, stresten uzak durmak gibi 1 ay dikkat edip sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Yalnız buradaki yorumlardan yola çıkarak baya bi takviye aldım. Felixon woman ( öncesinde MfK nin vitamini var elimde onu bitirip sonra buna baslicam), impryl, New life koenzim QH, New life omega3, vitisfera resveratrol, Solgar pycnogenol, magnimore magnezyum, d colefor, Mfk probiyotik, eğriçayır marka arı sütü -bal- propolis - polen karışımı, kurtuluş orman çiftliği Tomris Hatun macunu, bi de el almış bi teyze kupa yapıp bi bitki suyu karışımı filan verdi, umreden Adem elmaları geldi onlarada bakıcam bi. Durumlar böyle bi yerden başlıcam inşallah. Gerçekten irade işi ama zahmetli yollardan geçip kaliteli yumurta çıkmaması, embriyo oluşmaması zor gerçekten. Ciddi bir sekilde iradeli olup odaklamak önemli. En azından 1 ay diyorum. Bu kadar takviye fazla mı sizce kızlar onu sormak istiyorum. Bakıyorum benim gibi problemler yaşayan kişilerin yazdıklarından yola çıkarak aldım ama fazla da geliyor gözüme ne diyorsunuz
Merhaba,Kızlar merhaba. Endometriozis rahatsızlığı var. Ameliyat oldum. İki kez tüp bebek denedik negatif. Histereskopi ve laporaskopi ameliyatı oldum. Tüplerim bağlandı sağlıksız olduğu için. Yumurtalarım kalitesiz döllenmiyor, dollenen bi tane gelişmiyor, 3 güne gidiyor o da kalitesiz oluyor. 1 ay süre vermek istiyorum kendime. Bu zaman zarfında su tüketimi, beslenme, takviyeler, spor, uyku düzeni, stresten uzak durmak gibi 1 ay dikkat edip sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Yalnız buradaki yorumlardan yola çıkarak baya bi takviye aldım. Felixon woman ( öncesinde MfK nin vitamini var elimde onu bitirip sonra buna baslicam), impryl, New life koenzim QH, New life omega3, vitisfera resveratrol, Solgar pycnogenol, magnimore magnezyum, d colefor, Mfk probiyotik, eğriçayır marka arı sütü -bal- propolis - polen karışımı, kurtuluş orman çiftliği Tomris Hatun macunu, bi de el almış bi teyze kupa yapıp bi bitki suyu karışımı filan verdi, umreden Adem elmaları geldi onlarada bakıcam bi. Durumlar böyle bi yerden başlıcam inşallah. Gerçekten irade işi ama zahmetli yollardan geçip kaliteli yumurta çıkmaması, embriyo oluşmaması zor gerçekten. Ciddi bir sekilde iradeli olup odaklamak önemli. En azından 1 ay diyorum. Bu kadar takviye fazla mı sizce kızlar onu sormak istiyorum. Bakıyorum benim gibi problemler yaşayan kişilerin yazdıklarından yola çıkarak aldım ama fazla da geliyor gözüme ne diyorsunuz
Merhaba, takviyelerin faydasını gördünüz müKızlar merhaba. Endometriozis rahatsızlığı var. Ameliyat oldum. İki kez tüp bebek denedik negatif. Histereskopi ve laporaskopi ameliyatı oldum. Tüplerim bağlandı sağlıksız olduğu için. Yumurtalarım kalitesiz döllenmiyor, dollenen bi tane gelişmiyor, 3 güne gidiyor o da kalitesiz oluyor. 1 ay süre vermek istiyorum kendime. Bu zaman zarfında su tüketimi, beslenme, takviyeler, spor, uyku düzeni, stresten uzak durmak gibi 1 ay dikkat edip sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Yalnız buradaki yorumlardan yola çıkarak baya bi takviye aldım. Felixon woman ( öncesinde MfK nin vitamini var elimde onu bitirip sonra buna baslicam), impryl, New life koenzim QH, New life omega3, vitisfera resveratrol, Solgar pycnogenol, magnimore magnezyum, d colefor, Mfk probiyotik, eğriçayır marka arı sütü -bal- propolis - polen karışımı, kurtuluş orman çiftliği Tomris Hatun macunu, bi de el almış bi teyze kupa yapıp bi bitki suyu karışımı filan verdi, umreden Adem elmaları geldi onlarada bakıcam bi. Durumlar böyle bi yerden başlıcam inşallah. Gerçekten irade işi ama zahmetli yollardan geçip kaliteli yumurta çıkmaması, embriyo oluşmaması zor gerçekten. Ciddi bir sekilde iradeli olup odaklamak önemli. En azından 1 ay diyorum. Bu kadar takviye fazla mı sizce kızlar onu sormak istiyorum. Bakıyorum benim gibi problemler yaşayan kişilerin yazdıklarından yola çıkarak aldım ama fazla da geliyor gözüme ne diyorsunuz
Merhaba bu kadar takviye çok fazla lütfen bu kadar fazlasını aynı anda kullanmayın inanın yarardan çok zarar eder. Bi laf var duymussunuzdur her şeyin fazlası zarar diye . Depolarınızı doldurun gerekli olan vitaminleri kullanın yeterli ben 3,5 senedir bebek için uğraşıyorum 2 kere tüp bebek denedim ikisinde de yumurtalar büyümedi Amh ım düşük tedavim iptal oldu ve bir sürü vitamin kullandım inanın bi sonuç yok. 3-4 tane kullanın sağlıklı beslenin gerekirse diyetisyenden yardım alın üreme sağlığı konusunda nasipte varsa olur inşallah size bi tavsiyem daha olacak 1 ay içinde denemenizi önermem 3-4 ay sonra deneseniz daha iyi olur çünkü yumurtalar 90 günde bir yenileniyorKızlar merhaba. Endometriozis rahatsızlığı var. Ameliyat oldum. İki kez tüp bebek denedik negatif. Histereskopi ve laporaskopi ameliyatı oldum. Tüplerim bağlandı sağlıksız olduğu için. Yumurtalarım kalitesiz döllenmiyor, dollenen bi tane gelişmiyor, 3 güne gidiyor o da kalitesiz oluyor. 1 ay süre vermek istiyorum kendime. Bu zaman zarfında su tüketimi, beslenme, takviyeler, spor, uyku düzeni, stresten uzak durmak gibi 1 ay dikkat edip sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Yalnız buradaki yorumlardan yola çıkarak baya bi takviye aldım. Felixon woman ( öncesinde MfK nin vitamini var elimde onu bitirip sonra buna baslicam), impryl, New life koenzim QH, New life omega3, vitisfera resveratrol, Solgar pycnogenol, magnimore magnezyum, d colefor, Mfk probiyotik, eğriçayır marka arı sütü -bal- propolis - polen karışımı, kurtuluş orman çiftliği Tomris Hatun macunu, bi de el almış bi teyze kupa yapıp bi bitki suyu karışımı filan verdi, umreden Adem elmaları geldi onlarada bakıcam bi. Durumlar böyle bi yerden başlıcam inşallah. Gerçekten irade işi ama zahmetli yollardan geçip kaliteli yumurta çıkmaması, embriyo oluşmaması zor gerçekten. Ciddi bir sekilde iradeli olup odaklamak önemli. En azından 1 ay diyorum. Bu kadar takviye fazla mı sizce kızlar onu sormak istiyorum. Bakıyorum benim gibi problemler yaşayan kişilerin yazdıklarından yola çıkarak aldım ama fazla da geliyor gözüme ne diyorsunuz
Çok çok fazla. Bu kadar vücuda yüklenmeye gerek yok. Ben de bir ara kullandım. Ama doktorun önerdiklerini. Onları da bıraktım. Çünkü adet düzenimi etkiliyor. Şu an sadece metil folat,d vit kullanıyorum. Allah'a güveniyorum. Diğer hiçbirini de almadım.Kızlar merhaba. Endometriozis rahatsızlığı var. Ameliyat oldum. İki kez tüp bebek denedik negatif. Histereskopi ve laporaskopi ameliyatı oldum. Tüplerim bağlandı sağlıksız olduğu için. Yumurtalarım kalitesiz döllenmiyor, dollenen bi tane gelişmiyor, 3 güne gidiyor o da kalitesiz oluyor. 1 ay süre vermek istiyorum kendime. Bu zaman zarfında su tüketimi, beslenme, takviyeler, spor, uyku düzeni, stresten uzak durmak gibi 1 ay dikkat edip sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Yalnız buradaki yorumlardan yola çıkarak baya bi takviye aldım. Felixon woman ( öncesinde MfK nin vitamini var elimde onu bitirip sonra buna baslicam), impryl, New life koenzim QH, New life omega3, vitisfera resveratrol, Solgar pycnogenol, magnimore magnezyum, d colefor, Mfk probiyotik, eğriçayır marka arı sütü -bal- propolis - polen karışımı, kurtuluş orman çiftliği Tomris Hatun macunu, bi de el almış bi teyze kupa yapıp bi bitki suyu karışımı filan verdi, umreden Adem elmaları geldi onlarada bakıcam bi. Durumlar böyle bi yerden başlıcam inşallah. Gerçekten irade işi ama zahmetli yollardan geçip kaliteli yumurta çıkmaması, embriyo oluşmaması zor gerçekten. Ciddi bir sekilde iradeli olup odaklamak önemli. En azından 1 ay diyorum. Bu kadar takviye fazla mı sizce kızlar onu sormak istiyorum. Bakıyorum benim gibi problemler yaşayan kişilerin yazdıklarından yola çıkarak aldım ama fazla da geliyor gözüme ne diyorsunuz
merhabalar size özelden yazacaktım ama yok sanırım acaba sonuç alabildiniz mi merak ettim ben 4 yıldan beri uğraşıyorum 5 tüp bebek denemem oldu hepsi negatif sonuncusu hiç yumurta oluşmadıKızlar merhaba. Endometriozis rahatsızlığı var. Ameliyat oldum. İki kez tüp bebek denedik negatif. Histereskopi ve laporaskopi ameliyatı oldum. Tüplerim bağlandı sağlıksız olduğu için. Yumurtalarım kalitesiz döllenmiyor, dollenen bi tane gelişmiyor, 3 güne gidiyor o da kalitesiz oluyor. 1 ay süre vermek istiyorum kendime. Bu zaman zarfında su tüketimi, beslenme, takviyeler, spor, uyku düzeni, stresten uzak durmak gibi 1 ay dikkat edip sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Yalnız buradaki yorumlardan yola çıkarak baya bi takviye aldım. Felixon woman ( öncesinde MfK nin vitamini var elimde onu bitirip sonra buna baslicam), impryl, New life koenzim QH, New life omega3, vitisfera resveratrol, Solgar pycnogenol, magnimore magnezyum, d colefor, Mfk probiyotik, eğriçayır marka arı sütü -bal- propolis - polen karışımı, kurtuluş orman çiftliği Tomris Hatun macunu, bi de el almış bi teyze kupa yapıp bi bitki suyu karışımı filan verdi, umreden Adem elmaları geldi onlarada bakıcam bi. Durumlar böyle bi yerden başlıcam inşallah. Gerçekten irade işi ama zahmetli yollardan geçip kaliteli yumurta çıkmaması, embriyo oluşmaması zor gerçekten. Ciddi bir sekilde iradeli olup odaklamak önemli. En azından 1 ay diyorum. Bu kadar takviye fazla mı sizce kızlar onu sormak istiyorum. Bakıyorum benim gibi problemler yaşayan kişilerin yazdıklarından yola çıkarak aldım ama fazla da geliyor gözüme ne diyorsunuz
Şuan tekrar başladık bakıyoruzmerhabalar size özelden yazacaktım ama yok sanırım acaba sonuç alabildiniz mi merak ettim ben 4 yıldan beri uğraşıyorum 5 tüp bebek denemem oldu hepsi negatif sonuncusu hiç yumurta oluşmadı