yumurta kalitesizliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi oldu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yumurta kalitesizliği problemi olupta hamile kalan varsa bizide bilgilendirsin. sürekli bir döllenme problemi yaşıyorum.en azından hamile kalanların hangi yöntemlere başvurduğunu öğreniriz.

yumurtanın kalitesiz olduğu nasıl anlaşılıyor acaba? ben 4 yıllık evliyimve hiç hmile kalamadım,çok doktora gittik ama bi sonuç elde edemedik hiç,adet döngüm düzenli, geçen yaptığım ovulasyon testinde de çift çzgiyi gördüm ama hala hamile kalamadım,eşim de de bi prob yok, acaba benim yumurtalarım kalitesiz mi? 3 kez aşılama yapıldı tutmadı, yumurtalarımın kalitesiz olduğunu nereden bilebilirimarkadaşalr nolur bi açıklama yapın? bildiklerinizi paylaşın...

yumurtanın kalitesiz olduğu nasıl anlaşılıyor acaba? ben 4 yıllık evliyimve hiç hmile kalamadım,çok doktora gittik ama bi sonuç elde edemedik hiç,adet döngüm düzenli, geçen yaptığım ovulasyon testinde de çift çzgiyi gördüm ama hala hamile kalamadım,eşim de de bi prob yok, acaba benim yumurtalarım kalitesiz mi? 3 kez aşılama yapıldı tutmadı, yumurtalarımın kalitesiz olduğunu nereden bilebilirimarkadaşalr nolur bi açıklama yapın? bildiklerinizi paylaşın...

merhaba canım ben tüp bebek denemelerimden biliyorum yumurtalarımın kalitesiz olduğunu.Tüp bebek.te yumurta toplama işlemi gerçekleştikten sonra bir türlü döllenme gerçekleşmedi dolayısıyla transfer işlemi de olmadı.Döllenme olmadığı için yumurta kalitesizliğinden bahsettiler. Yumurtalarının kalitesiz olup olmadığını sadece tüp bebek yönteminde görüyorlar.

merhaba canım ben tüp bebek denemelerimden biliyorum yumurtalarımın kalitesiz olduğunu.Tüp bebek.te yumurta toplama işlemi gerçekleştikten sonra bir türlü döllenme gerçekleşmedi dolayısıyla transfer işlemi de olmadı.Döllenme olmadığı için yumurta kalitesizliğinden bahsettiler. Yumurtalarının kalitesiz olup olmadığını sadece tüp bebek yönteminde görüyorlar.

hmmm anladım canım sağolasın, bu süreç insanı mahvediyor,rabbim yardımcımız olsun inş...

yumurtayı nasıl kaliteli yağpabiliriz neler kullanmalıyız

evet çok güzel bir konu benimde tüp bebek te anlaşıldı yumurta kalitem düşük çıkmıştı bununla ilgili bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz...........

Arkadaşlar aşağıdaki karışımı enaz 1 ay denesinler. Bende hamile bir arkadaşımdan duydum denedim ve inananmıyorum sonunda hamileyimmmm Keten tohumu, Tarçın, Karanfil, Çörekotu hepsini ezip incecik un haline getiriyorsun içine bal katıyorsun kopkoyu bir harç oluyor. Her sabah 1 kaşık yiyorsun. Transfer gününe kadar. Böyleymiş tarif inşallah işinize yarar. Ben transferden sonra 2-3 gün daha yedim bebişler güçlü olsun tutunsun diye... Bana ölçü gramla söylediler ama ben evde olduğu kadar gözkararıkullandım.
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığıKeten tohumu,
1 dolu yemek kaşığı Tarçın
1 dolu yemek kaşığı Çörekotu
1 kavanoz bal

kızlar ben sadece son 1 hafta kullanmıştım ve gerçekte yu. kalitesini artırdı sonuç hamileyi tabi beni 4. tüp bebek denemesiydi umarım sizdede işe yarar, bunun yanısıra yumurta, süt ürünler, vs. vs. yani kısacası magnezyum ve çinko ağırlıklı beslenin ve tabi stresten uzak kalın......

Back
X