Yumurta kalitesizligine cozum yokmudur..

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
63
Merhaba kizlar az once bir tup bebek doktorunu dinledim..canli yayinda..ve yumurta kalitesizligi icin kullanilan..hormonlarin vitaminlerin bi etkisi olamayabileceginden bahsetti..cunki yumurtanin kimyasinin ilaclarla degisebilecek bisey olmadigini anladim ben aciklamalarinda..nitekim 1. Negatif tup bebek deneyimimden sonra 2. Ye baslamadan doktorumda bana hormon ve ilac takviyesi vermisti..ve keisn etkili olur diyemem demisti yuzde 20 ihtimal var demisti o zamnda doktorum..ne kadar duzenli olmasada kullanmistim ilaclari..nitekim 2. Tup bebek denememdede bi etkisi olmadi aldigim hormon ve vitamin ilaclarinin..oda negatifle sonuclandi..ayrica bugunki dinledigim doktor sundan bahsetti..omega3 ler falan etkili olsaydi dedi her balik cok tuketen insanin hamile kalamadigi gibi..hic balik tuketmeyen bi insanin hamile kalabildigi gibi..omega3 lere vitaminlere kalitenin bagli olmadigini dusunuyorum dedi...ee simdi ne yapicam ben..kalitesiz embriyom olusuyo..umudumu iyice kaybettim..isin icinden cidden artik cikamiyorum..

güzel bir başlık takipteyim
Canim..bir bayanin yumurtasinin..aslinda kendi annesinin rahmindeyken genetik yapisinin kodlanmis oldugunu..yani biz daha annemizin karnindayken yumurtalarimizin genetik yapisinin kodlandigini.ogrendim.tabikide sonradan sigaranin cevresel faktorlerin yada yasin..kotu anlamda etkilendigi kanitlanmis bisey..ama ben okadar arastirdimki bu vitamin ve hormonlatinin yani sira aris sutu propolis gibi ek takviyelri..demmkii hersey bos geldi bana..tesaduff o ay gelen yumurtanin digerlerine gore bi tık daha kaliteli olacakta..onunda tutunasi olacaktaa...falanda filanda..yanii bu is tamamiyle sanss gibi gorunuyo..yada nasip..yani kendimi artik kandirmak istemiyorumm...arastirmakta istemiyorum..cunki butun bu tedavilere olan inancimi kaybettim artik..gercekci olmak lazim..sanirim..8. 9. Denemesi olan arkadsslar var aramizda..surekli denemk gerekiyor anladigim kadariyla..biras daha kaliteli yumurtayi yakalayabimek icin..kimilerine belki 2. Sinde denk geliyo..kimiaindede 10. Tuo bebek denemesinde denk geliyo hamile kaliyo insanlar..yada hic denk gelmiyo..ben cidden inancimi kaybettim..

şansa pek inanmıyorum bu konuda. mutlaka vardır ya ilactır ya zamanlama. malesef bu konu hakkında kesin bir veri de yok araştırdığım kadarıyla. gelecek hafta Ankaradayı yaşım 37 amh 0.44. başarısız bir tüp bebek denemesi var. ne yapacağım ben de bilmiyorum. Ankarada iyi bir tüp bebek merkezinde en azından soruna biraz daha yaklaşmış olur bir tüp bebek denemesini yapacağım. Başkent mi bahçecimi arada kaldım gidiyorum. evet yüzde on gibi bir ihtimal var ve malesef o ihtimali de seviyorum. beni binlerce km getircek günlerimi alacak yüzde onluk ihtimal ya olursa ihtimalinin verdiği heyecan da cabası....

Canim..bir bayanin yumurtasinin..aslinda kendi annesinin rahmindeyken genetik yapisinin kodlanmis oldugunu..yani biz daha annemizin karnindayken yumurtalarimizin genetik yapisinin kodlandigini.ogrendim.tabikide sonradan sigaranin cevresel faktorlerin yada yasin..kotu anlamda etkilendigi kanitlanmis bisey..ama ben okadar arastirdimki bu vitamin ve hormonlatinin yani sira aris sutu propolis gibi ek takviyelri..demmkii hersey bos geldi bana..tesaduff o ay gelen yumurtanin digerlerine gore bi tık daha kaliteli olacakta..onunda tutunasi olacaktaa...falanda filanda..yanii bu is tamamiyle sanss gibi gorunuyo..yada nasip..yani kendimi artik kandirmak istemiyorumm...arastirmakta istemiyorum..cunki butun bu tedavilere olan inancimi kaybettim artik..gercekci olmak lazim..sanirim..8. 9. Denemesi olan arkadsslar var aramizda..surekli denemk gerekiyor anladigim kadariyla..biras daha kaliteli yumurtayi yakalayabimek icin..kimilerine belki 2. Sinde denk geliyo..kimiaindede 10. Tuo bebek denemesinde denk geliyo hamile kaliyo insanlar..yada hic denk gelmiyo..ben cidden inancimi kaybettim..

İyi geceler.

Başlığınızı görünce cevap yazmak istedim.
Benimde yaşımdan dolayı maalesef kötü embriyom oluyordu. Hatta 5. güne bile gitmediği oldu 1 kere. Doktorum bana IMPRYL diye bir hap kullandırdı 3 ay boyunca. 3 ay sonra tedaviye başlayalım dedi ve sonunda 1 tane genetik olarak da sağlıklı embriyomuz olmuştu. Ben birçok yerde yazdım ama burada da belirteyim. Benim kronik vaziyette bir Rahim İnceliğim var. 5.5 mm'yi geçmiyor. Yaşadığım kürtajdan dolayı oldu bu durum. Ve maalesef hiçbir tedaviye de cevap vermiyor. Benim sağlıklı embriyomun tutunmama sebebi rahmim. Eğer sizin böyle bir sıkıntınız yoksa bu hapı kullanmanızı tavsiye ederim. Birkaç kişiye de tavsiyede bulundum. Özelden konuştuğumuz için ben konuştuğumuzu bile unutmuştum. Tedavi sonucunda embriyoları dondurulmuş. 2. yumurta toplama tedavisine başlanacakmış diye.

şansa pek inanmıyorum bu konuda. mutlaka vardır ya ilactır ya zamanlama. malesef bu konu hakkında kesin bir veri de yok araştırdığım kadarıyla. gelecek hafta Ankaradayı yaşım 37 amh 0.44. başarısız bir tüp bebek denemesi var. ne yapacağım ben de bilmiyorum. Ankarada iyi bir tüp bebek merkezinde en azından soruna biraz daha yaklaşmış olur bir tüp bebek denemesini yapacağım. Başkent mi bahçecimi arada kaldım gidiyorum. evet yüzde on gibi bir ihtimal var ve malesef o ihtimali de seviyorum. beni binlerce km getircek günlerimi alacak yüzde onluk ihtimal ya olursa ihtimalinin verdiği heyecan da cabası....
Canim doktor secimi onemli ama ozelilkle embriyolgunada dikkat et..hastane olarak secerkende.banada yuzde 20 sans verilmisti 2 denenemdede..sonra..ben kaliteyi artirmak icin. Bi sure cok aratridim..amacim..5. Gun embriyoau yapip sansimi yuzde 50 lere 60 lara cikarmakti..sonra bugub bahcecinin bir doktorunun canli yayinini izledim sonra taslar kafamda oturdu.2. Negatif tup bebekten sonra doktorumda denisti bu ilaclarin zaten basarili olma ihtimalinin cok duauk oldugunu soylemistim ben size dedi..yaş faktorunuzde var dedi..e nolcak peki demistim..yine denicez demisti..sonra ben doktorumj degistirdim..yeni doktorumda vitamin ve hormon takviyesi verdi..ve sık sık birlikte olun dedi..simdi aimdi anliyorum..aslinda isimiz cok zor..dedigim gibi sansimi yuzde ellilere cikartabilirim diye dusunmustumm..ama degilmis.belki 1 kere daha denerim yine 3 ay kullanicam verilen ilaclari..sonra yumurtam omusursa 1 tup bebek daha..

İyi geceler.

Benimde yaşımdan dolayı maalesef kötü embriyom oluyordu. Hatta 5. güne bile gitmediği oldu 1 kere. Doktorum bana IMPRYL diye bir hap kullandırdı 3 ay boyunca. 3 ay sonra tedaviye başlayalım dedi ve sonunda 1 tane genetik olarak da sağlıklı embriyomuz olmuştu. Ben birçok yerde yazdım ama burada da belirteyim. Benim kronik vaziyette bir Rahim İnceliğim var. 5.5 mm'yi geçmiyor. Yaşadığım kürtajdan dolayı oldu bu durum. Ve maalesef hiçbir tedaviye de cevap vermiyor. Benim sağlıklı embriyomun tutunmama sebebi rahmim. Eğer sizin böyle bir sıkıntınız yoksa bu hapı kullanmanızı tavsiye ederim. Birkaç kişiye de tavsiyede bulundum. Özelden konuştuğumuz için ben konuştuğumuzu bile unutmuştum. Tedavi sonucunda embriyoları dondurulmuş. 2. yumurta toplama tedavisine başlanacakmış diye.
Tesekkur ederim canim...ilacin ismini ilk kez duydumm..suan zaten vitamin ve hormon tedavisi goruyodumm..yaklasik 3 ay surcek olan bi tedaviydi..ilaclari kullaniyorum..ama dedigim gibi artik inanin bu ilaclara felan inancimi kaybettimm kuzum..

Rahme çizik atıldı mi sizin acaba şansı artırıyormuş bnde 2. Tüp bebekten sonra rahme çizik atıldı şuan 3. Denemeye baslayacagiz

Rahme çizik atıldı mi sizin acaba şansı artırıyormuş bnde 2. Tüp bebekten sonra rahme çizik atıldı şuan 3. Denemeye baslayacagiz
Onlari kendi doktoruma sordum..gerek yok dedi senin icin dedi bole selere inanmiyorum dedi..iyi olcak diye dedi....

Ben size arı sütü propolis öneriyorum.. bir deneyin lütfen..
Canim denicemmm.o hep haklimda..propolis tarcin karsimini tuketiyodum zaten...ama bugunki dinledigim doktor cok hakliydi..yani bende sayisalci bir bireyimm.bir yumurtamizin genetik kodu..bizler anne rahmindeyken kodlaniyo diyo..yani ben 39 yasindayim..39 yil 5 ay once kodlamalar yapilmiss..ayini bile soledi..demekki bebek 4 aylikkenn bu tarz kodlamalar olmaya basliyo..genetigide yillarca degismeyen bir yumurtayi diyo 3 -5 ayda degisceginimi zannediyosunuz siz diyo..vitaminlerle hormonlarla diyo..

Tesekkur ederim canim...ilacin ismini ilk kez duydumm..suan zaten vitamin ve hormon tedavisi goruyodumm..yaklasik 3 ay surcek olan bi tedaviydi..ilaclari kullaniyorum..ama dedigim gibi artik inanin bu ilaclara felan inancimi kaybettimm kuzum..

Neler kullanıyorsunuz? Yaşınız kaç?

İyi geceler.

Merhaba arkadaşım senle yazıştık sende de onay almıstım ımprly hakkında.. Bahsettiğin kişi ben olabilirim. Bu arada breath12 breath12 Y yakamoz2525 yıne böyle bir konuda baslık acmıstın breath12 breath12 orda uzunca yazdım.
Hatta bugun kalite ıcın bulent trasın makalesini okuyordum bastan bunegatiflik iyi Deil, önce kendinize süre verin ve 3-4ay kullanın bakalım.

breath12 breath12 Y yakamoz2525 google da aşağı yukarı kalite için yapılabilecek şeyler bunlar.

Benimde döllenme olmamıstı, burda yumurta kalitesi için konuları arttırın ve okuyun ayrıca 40yaşından sonra anne olmaya çalısanlar diye konuyu okuyun senelerdir yazılan bır konu.
Burda cok yazdım, breath12 breath12 breath12 breath12 ve senin ıcın tekrar yazıyorum aynı seyler benımde basıma geldi neler yaptığımı yazayım
Hsg, tüplerin durumu ve esınızın durumu değerlendırıldıyse ve sebepsiz siz ınfertılıte ise kaliteye 3ay sure verilmeli
1-arısütü bal polen karısımı.. Egrıcayır yada saracoglu, arifoğlu markaları var
Ben yalnızca arısutu egrıcayır cam kapsul de kullandım ara ara. Bir bardak suya yada meyve suyuna kırıp içtim.
Sabahları ac karnına cam kavanozda olanından alın dil altı eriterek olarak kullanın
2-prowomen, promotıl vomen v. S... Bu tarz şase formda satılan takvıyeler kullanın.
Benim tercihim promotıl women Di, inositol oranı fazlaydı ve kuenzim q10 da 100mg ve bır cok vitamin desteği var
3-ımprly, gonamax, teatrıo bunlar basarılı kanıtlı takvıyeler..
Benim tercihim ımprly.. Döllenme de ve oksidatif stres ve hücre yenıleyıcı etkisi var
4-kuenzim q10.. marka olarak omepa almıstım
5-balık yağı.. Ucuz markalar var krilom almıştım..
6-biesteron.. Bunu bır kutu kullandım gunde 1-2kez.
Bunlara ilave 3-4ay süre verin yumurtaların kalitesi için.
Doktorum bana prowomen den baska bısey vermedi ve doktoru deıstrdm, oda takviye vermedi bunlar benim burdan hep olumlu sonuc arkadaslar dan ve okuduklarım dan cıkardıklarım..stres olmayın zaten stres odaklı bır sureçteyız, 5.gune giden dondurulmuş embriyolara kavustum cok şükür. Transfer olmadım daha.
Kendinize bir takviye planı yapın ve onu her daim uygulayın bunlara ilave kuruyemıs özellikle ceviz, fındık, badem gunde Bırkac tane yiyin bıraz kilo yapabilir fazlası. Taze sıkılmış Havuc suyu es gecmeyın, (buna bu tedavimde baslıcm), renklı meyveler yiyin, (antioksidan oranı fazla olan meyveler tercih edin), incir de gunde bır ıkı tane yiyin.
Vakti zamanı gelmemiştir üzmeyin kendinizi. Planınızı olusturun sımdıden hergun kıymetli.

Bunu daha önce yazmıştım, açtığın konular hep aynı yönde. Boşuna stres yapmayın. En kıymetli şeyi; zamanı kaybedersiniz. 3-4 ay sonra yine aynışeyler olursa o zaman stres yaparsınız.Doktorların bazıları takviye vermiyor. Forumu baştan sona taratırsan yazılanlar aşağı yukarı bu yönde.Takviyeler falan.Beslenme şeklinizi düşünün belki değişmesi gerekiyordur.

Merhaba arkadaşım senle yazıştık sende de onay almıstım ımprly hakkında.. Bahsettiğin kişi ben olabilirim. Bu arada breath12 breath12 Y yakamoz2525 yıne böyle bir konuda baslık acmıstın breath12 breath12 orda uzunca yazdım.
Hatta bugun kalite ıcın bulent trasın makalesini okuyordum bastan bunegatiflik iyi Deil, önce kendinize süre verin ve 3-4ay kullanın bakalım.

Evet sizinle uzun uzun yazıştık. Hem sizi hemde başka bir hanım arkadaş da var kastettiğim. :KK48: :KK48: :KK48:
Konuştuğum kişilerin izinleri olmadan isimlerini paylaşmam doğru olmaz diye sizleri etiketlemek istemedim.

İnşallah hayırlı haberlerinizi alıcaz :cool:

Ya haklisin kuzum belki yorulma..belkide artik taslari yerine oturtturdum..inan cok arastirma yaptim..bilmedigimde belki bicok sey vardir..ama dun dinledigim doktor okadar ozetlidiki aslinda durumu..bi oncekindoktorumda demisti sordugumda..anladigim her ay cikan yumurta farkli oldugu icin..saglikli olani yakalamak..8. 9. Denemeleri olan arkadaslar var..yillarca bunu deneyebilecek gucu kendimde bulamiyorum belki yasinda etkisi bu..psikoloji cok onemli evet...1 yumurta 1 sperm allahtanda umit kesilmez..ama sans cok az zaten once 3 kere denedim 1 asilama ve 2 tup bebek..cok umutla bakamiyorum belkide bu yuzden..

breath12 breath12 Y yakamoz2525 google da aşağı yukarı kalite için yapılabilecek şeyler bunlar.
Canim degerli paylasinlarin icin tesekkur ediyorum..

Back
X