- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ya fistikk gibi degeeleriniz var hakkaten masallah...benim fsh29 felandi enson ocakta baktirmistim..amhida gecen yaz baktirmisrim..0.38 di..ya bi arkadas yazmistii..cogu doktor zor hastalar olsun istemiyor.diye..dedim ya dun aradim hala donus saglanmadi..aricaklarinida dusunmuyorum..o yuzden doktorumu bile degistirebilirim..benim 5 dakka gorusme talebimi bile karsilamiyolar..Son durumum şu. 1 yıldır tedaviyi bıraktım. Hiç doktora gitmedim. Tövbe şubat ayında mecburen gittim burada konya'da. Regl olduktan 15 gün kadar sonra yeniden regl olunca hemen eşimle doktora gittik. Daha önce de gittiğim bir kadın doğum doktoruydu. Durumumu da biliyordu. Yaşım 45 olunca acaba menepoza mı giriyorum diye düşündüm ve doktoruma da bunu söyledim. Güldü, böyle menepoza girilmez dedi. Anlattı. Bu büyük ihtimal rahminiz ince olduğu için kılcal damarlar çatlar inceliğinden dolayı. Ondandır dedi. Muayene etti. Sol tüpümde 3-4 yumurta vardı. Sağ tüpümde yumurta çıkmıyor 2 yıldır zaten. Gelmişken Smear testi de yapalım dedi. Her 2-3 yılda bir yaptırırım bu testi.
Bir de hormon testine bakalım dedi.
Hormon testlerim 10 numara çıktı. FSH'im geçen yaz 10-12-13 filan çıkardı. Baktırmıştım meraktan. Bu doktora gidişimde 8,5 civarı çıktı.
Rahim inceliği için yapılacak şey İstanbul'daki doktorum KÖK HÜCRE TEDAVİSİNİ whatsapp'tan iletti. Oradan konuştuk ama aramadılar. Kayseri'deki acıbadem Hastanesi doktoru bu kök hücre tedavisini yaptı erken menepoz teşhisi konulan bir kadına. Ama sonuç henüz belli değil. Arayayım diyorum ama nedense elim bir türlü aramaya gitmiyor.