Yumurta kalitesizligine cozum yokmudur..

Merhaba fsh ım 14.5 doktorların söylediği aşılama yada tüp bebek en son bir doktor biosteron kullan fshın düşsün tüp bebek yapalım dedi daha 24 yaşındayım ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin nolur c life bitkisel macun aldım adetimle ona başlıycam
Canım günaydın,

FSH dediğin şey oynak,, senin yumurta sayın önemli vajinal ultrasonşa yapılan muayenden yumurtaların varsa tamamdır. FSh tek başına birşey ifade etmez. Bana bunu doktorumun kendisi söyledi.

Herkese merhaba
Bende bu başlığa bişeyler yazmak istedim. Hikaye şöyle aslında haziran denemesinde 2 yumurta toplandı ve döllenemediler, eylül denemesinde 10 yumurta toplandı 5i döllendi ve 5.gün embriyosu transfer edildi. Sonuçu henüz öğrenmedik beklemedeyim ama değişime bende inanamıyorum. Peki ben iki tüp bebek arası ne yaptım?

1- İmmu-Nat civan perçemi ve hayıt suyunu içitim hergün 2 kaşık
2- omega 3. ve koenzim q10 kullandım,
3- emodex kapsül içtim 2 adet (eşimde içti tabi sperm kalitesi için)

hepsi bu ve yumurta sayım 5 katına çıktı. sizinlede paylaşmak istedim belki faydalanan birileri olur. :)

Herkese merhaba
Bende bu başlığa bişeyler yazmak istedim. Hikaye şöyle aslında haziran denemesinde 2 yumurta toplandı ve döllenemediler, eylül denemesinde 10 yumurta toplandı 5i döllendi ve 5.gün embriyosu transfer edildi. Sonuçu henüz öğrenmedik beklemedeyim ama değişime bende inanamıyorum. Peki ben iki tüp bebek arası ne yaptım?

hepsi bu ve yumurta sayım 5 katına çıktı. sizinlede paylaşmak istedim belki faydalanan birileri olur. :)
Insallah guzel haberler alirsiniz..🙏🙏tesekkur ederiz paylasim icin..bende balik yagi ve kuenzimq10 kullaniyorum buarada..

Herkese merhaba

merhaba
omega 3 hangi marka kullandınız?
ben de tüp bebek tedavisine başladım. 2 adet yumurtam vardi sadece. bir sonraki adetimde tekrar gidicem dr a. bilgi verirseniz sevinirim

@demet_blk canım elıne sağlık. Yaramaz çocuk gibisin breath12 breath12 😌. Cok guzel yazmıs arkada daha ne yapsın. Biz burda niye yazıyoruz basımıza geldiği için bu kalite konusu v s...yumurta sayısı artmasada kalitesi önemli. Baştan negatif düşünürsen seni kim inandırabilir, önce inanman gerek ve kendine süre tanı.3-4ay..buna bırde arısutu bal polen karısımı.. Çok güzel etkisi olur.
Promotıl women şaseyi döllenme olmayınca hemen başladım 5aydır kullanıyorum, ımprly 4ay oldu, Doktorun ne verdı sana.
Merhabalar, impryl hala kullanıyormusun,kaç ay kullanmak gerekiyor acaba

Tşk ederim, eşinize kullanıyormusunuz peki.

Kullansa cok iyi olurdu ama pahali bir takviye, nedense hep kendıme yüklendim takviye yı. Eslerde de etkili ama degerler iyu olsa bile sase formunda promen k, promotıl women gibi kullanabilir

Back
X