• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta nakli düşünüyorum lütfen yardım!!!

Bu Türkiye de yasal değil.Kıbrıs ta ve Yunanistan da yapılıyor..Yumurta rezerviniz mi düşük bulundu ???

Yumurta donasyonu Kıbrısta TC vatandaşları için yasal değil yasal olarak en yakın Giritte yaptırılabilir.
Ben şu an ikinciyi denemek için bekliyorum eğer 3 veya 4 kereden sonra olmamışsa Giriti bir çözüm olarak görüyorum. Yaşım 30 ama yumurta rezervim azalmış erken menapoz beklentisi var. Doktorumun söylediğine göre 3 denemeden sonra başarı oranları belirgin bir şekilde düşüyormuş bu nedenle burda yıllarca ve defalarca denemek istemiyorum.

Son düzenleme:
Yumurta donasyonu Kıbrısta TC vatandaşları için yasal değil yasal olarak en yakın Giritte yaptırılabilir.
Ben şu an ikinciyi denemek için bekliyorum eğer 3 veya 4 kereden sonra olmamışsa Giriti bir çözüm olarak görüyorum. Yaşım 30 ama yumurta rezervim azalmış erken menapoz beklentisi var. Doktorumun söylediğine göre 3 denemeden sonra başarı oranları belirgin bir şekilde düşüyormuş bu nedenle burda yıllarca ve defalarca denemek istemiyorum.

o dr halt etmiş...

Selam kızlar,

Yumurta donasyonu yunanistan giritte kıbrısdada gazimagasoda yaşam hastanesinde yapılıyo birde lefkoşede doğuş hastenesinde yapılıyo tc vatandaşlarınada yasak diye bir şey yok.

benımde fsh yuksek tup bebek dendık ama yumurta 1adet oldu vegelısme olmadı sımdı doktorumuz yumurta naklı yaptırın dıyor arastırdım 5500eoru ıstıyorlar neyapmalıyım bılmıyorum sunda dhea kullanıyorum umudumu kaybetmek ıstemıyorum yardımcı olursanız sevınırım ne yapmalıyım

Merhaba ,

Burda nerede denediniz birde tam olarak sorununuz nedir?

merhaba
öncelikle geçmiş olsun
yaşın kaç acaba?
benim de durumum seninle aynı..
ama ben beklemeyi tercih ettim.dua ediyorum kendiliğinden olsun diye..
eğer donasyon istersen o nasılsa her zaman yapılabiliyor.
bence biraz zaman tanı..bitkisel kürler uygula..Allah isterse olur..

Merhaba,

Sizin sorunuz nedir tam olarak yazmamışsınız?

hanımlar merhaba,
burada gördüğüm bulduğum her bana uygun olan yere yazıyorum okuyorum belki yeni birşey görür de derdime derman bulurum diye,

ben 41 yaşındayım 5 şubatta 41 oldum:), 4 yıldır uğraşıyorum, 2 tüp bebek denemesi, sorun yumurta az kalitesi düşük, fsh da 18 lerde,
2 tüp bebekte biirnde 3, diğerinde 1 yumurta oldu , hep döllendiler hep te tuttu ama kalpleri 7. haftalarda durdu, 2 kürtaj,

son bir yıldır bahcecide çok oyalandım, dhea kullandım kist yaptı dediler, halbuki kistik yapım olduğunu biliyorlardı, sonra progestreon yüksek dendi başlanmadı, her ay birşeyler çıktı git gel gitgel en son eşimle gitmiştik, ve banada donör dendi, ben ağlayarak dinledim dr u ve ona da çok sıcak baktım, ama eşim henüz okadar olgun değl bu konuda, sonra ilk denememi yaptığım prof e geri döndüm geçen aydı, kontrole gittim böyle böyle diyorlar ddim, dur bakalım deneyelim tekrar hemen donör kolay işi daha çok var o kısma dedi,

iyi bekledim regl olmayı olamadım henüz halbuki bugünlerde olmam gerekıyordu, gecen 2 hafta evvel progetsreron ölçtürmüştü 1 çıktı sonucu , acaba menepoza mı gırdım yumurtalammı olmadı oyle dıyor cunku, o yuzdden mı olmadım regl, ne yapıcam oyleyse???,

hayıt tohumu çayını bır aydır ıcıyorum ve cıvan perçemı kırkkılıt otu , sarıkantaron felan, özel bir macunda yıyorum, bal polen arısutu kudretnarı tohumlar felan,
ama fsh düşsede yumurta hücresi nasıl olacak bünye yapmayı durdurmuşsa??,
iş donöre kalırsa ben eşimi nasıl ikna edeceğim ya hiç anne olamazsam, kadermiş deyip razı mı olayım, kafayı yedım inanınkiiiii.. yardım edin lütfenn,
sevgler,

donör dediğin başkasının yumurtası ama sonuçta sana transfer edilecek sanırım. tek yumurtayla iş bitmiyorki onu karnında taşyan doğuran büyüten sen olacaksın dolayısıyla annesi sen olacaksın. başka şansınız yoksa birde bunu denemeniz güzel olur olmazsa evlatlık edinirsiniz. allahtan ümit kesilmez

balımnur evet başkasının yumurtası,

arkadaşlar bu konuda fikri olan, bilgisi olan, eşini ikna etmiş se nasıl etmiş yani ne kaynaklarınız varsa lütfen paylaşırmısınız ????,
sevgiler,

balımnur evet başkasının yumurtası,

arkadaşlar bu konuda fikri olan, bilgisi olan, eşini ikna etmiş se nasıl etmiş yani ne kaynaklarınız varsa lütfen paylaşırmısınız ????,
sevgiler,

canım sana bir başka başlıkta yazmıştım. benim eşim de önceleri buna sıcak bakmıyordu ama onu doktorum ikna etti, en güzeli doktorun onunla konuşması. eşine o embryonun can bulabilmesinin tek yolunun sana tutunması, senin kanınla hayat bulması olduğunu anlatırsa belki ikna olur.
ama umuyorum bu yollara başvurmamız gerekmez.

canım sana bir başka başlıkta yazmıştım. benim eşim de önceleri buna sıcak bakmıyordu ama onu doktorum ikna etti, en güzeli doktorun onunla konuşması. eşine o embryonun can bulabilmesinin tek yolunun sana tutunması, senin kanınla hayat bulması olduğunu anlatırsa belki ikna olur.
ama umuyorum bu yollara başvurmamız gerekmez.

evet canım seni biliyorum, zaten en son durum dr konuşur da hani bunlardan başka ne olabilir diye, makale felan varsa ay nebilim işte:)))

Herkese slm. Yumurta nakli yapılması tek çözümmüş. Ne yapmalıyım??

Merhaba canım bence kıbrısı arayıp yardım isteyebilir ve sorularına cevap bulabilirsin ben öyle yaptım şahsen bir profesyonelle konuşmak beni çok rahatlattı Dr. mürüde dağdelen var işinde çok iyi önerebilirim sana telefonu falan lazım olursa özelden yaz bana canım atarım sana...

Back
X