hanımlar merhaba,
burada gördüğüm bulduğum her bana uygun olan yere yazıyorum okuyorum belki yeni birşey görür de derdime derman bulurum diye,
ben 41 yaşındayım 5 şubatta 41 oldum:), 4 yıldır uğraşıyorum, 2 tüp bebek denemesi, sorun yumurta az kalitesi düşük, fsh da 18 lerde,
2 tüp bebekte biirnde 3, diğerinde 1 yumurta oldu , hep döllendiler hep te tuttu ama kalpleri 7. haftalarda durdu, 2 kürtaj,
son bir yıldır bahcecide çok oyalandım, dhea kullandım kist yaptı dediler, halbuki kistik yapım olduğunu biliyorlardı, sonra progestreon yüksek dendi başlanmadı, her ay birşeyler çıktı git gel gitgel en son eşimle gitmiştik, ve banada donör dendi, ben ağlayarak dinledim dr u ve ona da çok sıcak baktım, ama eşim henüz okadar olgun değl bu konuda, sonra ilk denememi yaptığım prof e geri döndüm geçen aydı, kontrole gittim böyle böyle diyorlar ddim, dur bakalım deneyelim tekrar hemen donör kolay işi daha çok var o kısma dedi,
iyi bekledim regl olmayı olamadım henüz halbuki bugünlerde olmam gerekıyordu, gecen 2 hafta evvel progetsreron ölçtürmüştü 1 çıktı sonucu , acaba menepoza mı gırdım yumurtalammı olmadı oyle dıyor cunku, o yuzdden mı olmadım regl, ne yapıcam oyleyse???,
hayıt tohumu çayını bır aydır ıcıyorum ve cıvan perçemı kırkkılıt otu , sarıkantaron felan, özel bir macunda yıyorum, bal polen arısutu kudretnarı tohumlar felan,
ama fsh düşsede yumurta hücresi nasıl olacak bünye yapmayı durdurmuşsa??,
iş donöre kalırsa ben eşimi nasıl ikna edeceğim ya hiç anne olamazsam, kadermiş deyip razı mı olayım, kafayı yedım inanınkiiiii.. yardım edin lütfenn,
sevgler,