• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta neden çatlamaz?

gzem123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
13
Bu çatlamama problemi tam olarak neyden kaynaklıyor bilen var mı ?

Son düzenleme:
Pcos sendrom pco ise görünümdür
Yumurta çatlamıyorsa pcos vardır
Vücut birden fazla yumurta büyütmeye çalıştığı için çatlamıyo

Pcos sendrom pco ise görünümdür
Yumurta çatlamıyorsa pcos vardır
Vücut birden fazla yumurta büyütmeye çalıştığı için çatlamıyo
Teşekkür ederim

Kızlar ben de bişi sorsam , benim geçen ay yumurtlama günlerimde belirtiler oldu yani akıntım vardı adetlerim de düzenli takvimdeki yumurtlama günümde ilişki de oldu hatta adetime yakın kasıklarda batma göğüslerde hassasiyet de vardı hatta acaba oldu mu hamilemiym diye test bile yaptım ama adet oldum tam takvimime göre. Ama adetimde ikinci gün böyle minik et parçaları gibi şeyler vardi yoğundu ve ikinci günü çok. Benim yumurtam çatlamıs ama tutmamıs mı sizce? Yani düzenli adetim ama acaba yumurtam mı çatlamıyor çünkü geçen ay doktora gittiğimde folikül güzel büyümüş demişti ama çatlamıyor sanırım nasıl anlarım ben onu yada anlayabilir miyim?

Kızlar ben de bişi sorsam , benim geçen ay yumurtlama günlerimde belirtiler oldu yani akıntım vardı adetlerim de düzenli takvimdeki yumurtlama günümde ilişki de oldu hatta adetime yakın kasıklarda batma göğüslerde hassasiyet de vardı hatta acaba oldu mu hamilemiym diye test bile yaptım ama adet oldum tam takvimime göre. Ama adetimde ikinci gün böyle minik et parçaları gibi şeyler vardi yoğundu ve ikinci günü çok. Benim yumurtam çatlamıs ama tutmamıs mı sizce? Yani düzenli adetim ama acaba yumurtam mı çatlamıyor çünkü geçen ay doktora gittiğimde folikül güzel büyümüş demişti ama çatlamıyor sanırım nasıl anlarım ben onu yada anlayabilir miyim?
Yumurta çatladığı zaman kasıklarda yoğun bir ağrı olur zaten çatlamıyırsa büyüktür ve bu kiste dönüşür

Canım ben de çatladığını sanıyordum ama bir buçuk yıldr okadar ovulasyon haftası aralığına da ya da komple bir aya duş dikkat de etsem olmadı doktor da yumurta rezervin iyi ama çatlamıyor dedi

Çatlamıyor mu benim yumurtam yani sizce😔 peki bunun için ne yapabilirim. Doktorlar 2-3 aydır denediğim için denemeye devam edin diyorlar,6 ay bir yıldan önce bişi yapmıyorlar gibi. Doktora gidip yumurtam büyüyor ama çatlamıyor desem çatlatma iğnesi verirler mi?

Çatlamıyor mu benim yumurtam yani sizce😔 peki bunun için ne yapabilirim. Doktorlar 2-3 aydır denediğim için denemeye devam edin diyorlar,6 ay bir yıldan önce bişi yapmıyorlar gibi. Doktora gidip yumurtam büyüyor ama çatlamıyor desem çatlatma iğnesi verirler mi?
Ovulasyon testi al takip et canım bence

Eklentiler

• IMG_5264.webp
    IMG_5264.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 26
Ben bu testi burada gördüm ama gördüğüm herkeste t çizgisi kopkoyu. Benimki o koyulukta olmayınca herhalde yumurtlama olmamış henüz demiştim sonra olacak diye düşündüm. Telefondaki uygulamalarla uyuyuprmus benim yumurtlamam meğersem

Back
X