Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimPcos sendrom pco ise görünümdür
Yumurta çatlamıyorsa pcos vardır
Vücut birden fazla yumurta büyütmeye çalıştığı için çatlamıyo
Yumurta çatladığı zaman kasıklarda yoğun bir ağrı olur zaten çatlamıyırsa büyüktür ve bu kiste dönüşürKızlar ben de bişi sorsam , benim geçen ay yumurtlama günlerimde belirtiler oldu yani akıntım vardı adetlerim de düzenli takvimdeki yumurtlama günümde ilişki de oldu hatta adetime yakın kasıklarda batma göğüslerde hassasiyet de vardı hatta acaba oldu mu hamilemiym diye test bile yaptım ama adet oldum tam takvimime göre. Ama adetimde ikinci gün böyle minik et parçaları gibi şeyler vardi yoğundu ve ikinci günü çok. Benim yumurtam çatlamıs ama tutmamıs mı sizce? Yani düzenli adetim ama acaba yumurtam mı çatlamıyor çünkü geçen ay doktora gittiğimde folikül güzel büyümüş demişti ama çatlamıyor sanırım nasıl anlarım ben onu yada anlayabilir miyim?
Canım ben de çatladığını sanıyordum ama bir buçuk yıldr okadar ovulasyon haftası aralığına da ya da komple bir aya duş dikkat de etsem olmadı doktor da yumurta rezervin iyi ama çatlamıyor dediKızlar ben de bişi sorsam , benim geçen ay yumurtlama günlerimde belirtiler oldu yani akıntım vardı adetlerim de düzenli takvimdeki yumurtlama günümde ilişki de oldu hatta adetime yakın kasıklarda batma göğüslerde hassasiyet de vardı hatta acaba oldu mu hamilemiym diye test bile yaptım ama adet oldum tam takvimime göre. Ama adetimde ikinci gün böyle minik et parçaları gibi şeyler vardi yoğundu ve ikinci günü çok. Benim yumurtam çatlamıs ama tutmamıs mı sizce? Yani düzenli adetim ama acaba yumurtam mı çatlamıyor çünkü geçen ay doktora gittiğimde folikül güzel büyümüş demişti ama çatlamıyor sanırım nasıl anlarım ben onu yada anlayabilir miyim?
Ovulasyon testi al takip et canım benceÇatlamıyor mu benim yumurtam yani sizcepeki bunun için ne yapabilirim. Doktorlar 2-3 aydır denediğim için denemeye devam edin diyorlar,6 ay bir yıldan önce bişi yapmıyorlar gibi. Doktora gidip yumurtam büyüyor ama çatlamıyor desem çatlatma iğnesi verirler mi?
Bu ay ettim aslına ama onu da çok anlamadım yumurtlama beşinde olmuş sankiOvulasyon testi al takip et canım bence
Aynı koyuluk olduğu gün evet , inşallah olur canımBu ay ettim aslına ama onu da çok anlamadım yumurtlama beşinde olmuş sanki
Yani sizce ben yumurtlamış mıyım yani çatlamış mı?Aynı koyuluk olduğu gün evet , inşallah olur canım
T çizgisi ile aynı koyulukta olunca evet