• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta rezervı az olan arkadaslar ...

arzubat

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
3
0
16
Antalya
tup bebek için tedaviye basladım ıgnelerı yapıyorum yarın ıkıncı kontrole gıdıcem ılk kontrolde 8n yumurtam oldugunu ve yasıma gore az oldugunu soledıler zaten yumurta rezervımın az oldugunu bılıyorum...tedavıyı bırkacaklar dıye cok korkuyorum...bu durumu yasayan yada bılgısı olan arkadaslardan mesaj beklıyorum...

mrh öncelikle tedavin hayırlı olsun 8 yumurtaya azmı :44::44::44:diyorlar canım benimde yasıma göre rezervim azmış bende 4 yum oldu amh testim 1.4 bence senin yumurta sayın iyi birde önemli olan sayı değil kalite ben bir topik actım oraya gel istersen bu sorunu yaşayan arkadaşlarla yazışıyoruz

Canim benimde 10-12 yumurtam var ama sadece 5 tanesi ilaclara tepki verdi...ignelerin 4. gunundeyim
1 yumurtayla devam eden cok arkadasimiz var senin sayin gayet iyi rahat ol bence

tup bebek için tedaviye basladım ıgnelerı yapıyorum yarın ıkıncı kontrole gıdıcem ılk kontrolde 8n yumurtam oldugunu ve yasıma gore az oldugunu soledıler zaten yumurta rezervımın az oldugunu bılıyorum...tedavıyı bırkacaklar dıye cok korkuyorum...bu durumu yasayan yada bılgısı olan arkadaslardan mesaj beklıyorum...[/QU

8 yumoş çok iyi..bende 2 3 yumoş bulmak için kaç aydır uğraşıyorum canım..sıkma canını..allah ol derse tek yumoşla bile oluyor..allah yar ve yardımcımız olsun...

Back
X