- 14 Ocak 2022
- 14
- 0
- 36
- 23
- Konu Sahibi Superisi777
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün doktorlarla görüştüm ultrasonlada bakıldı yumurtalarımın az ve kalitesiz olduğunu söyledi çocuk düşünmüyorum aslında yumurta toplama önerdi ya da hemen çocuk sahibi olmamı kafam karıştı napıcağımı bilemiyorum beslenme düzeni spor ve kürlerle yükeltebilir miyim onu düşünüyorumSizi üzmek istemem ancak amh değeriniz yaşınıza göre çok düşük vakit kaybetmeden tedaviye başlayın çocuk sahibi olmak istiyorsanız
Yumurta sayısı zaman geçtikçe azalıyor maalesef çok bir faydası olmaz.Bugün doktorlarla görüştüm ultrasonlada bakıldı yumurtalarımın az ve kalitesiz olduğunu söyledi çocuk düşünmüyorum aslında yumurta toplama önerdi ya da hemen çocuk sahibi olmamı kafam karıştı napıcağımı bilemiyorum beslenme düzeni spor ve kürlerle yükeltebilir miyim onu düşünüyorum
Merhaba maalesef benimde değerlerim size çok yakın bizede direk tüp bebek önerildi normal yolla zor denildi bende bir yıl kadar daha düşünmüyordum normalde de artık o kafada değilim ne yazıkki biraz önce sizde vakit kaybetmeden önleminizi alın bence buarada yumurtaların kalitesini ben sadece tüp bebek yaptırılacağı zaman anlaşılıyor sanıyordum sizde nasıl anladılarkiBugün doktorlarla görüştüm ultrasonlada bakıldı yumurtalarımın az ve kalitesiz olduğunu söyledi çocuk düşünmüyorum aslında yumurta toplama önerdi ya da hemen çocuk sahibi olmamı kafam karıştı napıcağımı bilemiyorum beslenme düzeni spor ve kürlerle yükeltebilir miyim onu düşünüyorum
Öncelikle kan değerlerime bakıldı ardından ultrasonla baktı öyle söyledi önemli olan ultrasondu orda da yumurtam az çıktı bu değerler 45 yaşındaki kadınlar için normal benimde yaşım 24 o da yaşlı olduğunu gösteriyor ayrıca doktor 40ımdan önce menopoza gireceğimi söyledi yaşımdan kaynaklı 5-6 ay doğal yolla dene dedi eğer olmazsa tüp bebek dedi açıkçası napıcağımı bilmiyorum çoğu insan amh yükseltilir diyor o yüzden bende 5 ay kadar düzenli beslenme spor ve saraçoğlunun kürlerini deneyeceğim tekrar tahlil vericem buna rağmen düzelme olmazsa çocuk düşünücem artı yumurta toplama işlemi yaptıracamM
Merhaba maalesef benimde değerlerim size çok yakın bizede direk tüp bebek önerildi normal yolla zor denildi bende bir yıl kadar daha düşünmüyordum normalde de artık o kafada değilim ne yazıkki biraz önce sizde vakit kaybetmeden önleminizi alın bence buarada yumurtaların kalitesini ben sadece tüp bebek yaptırılacağı zaman anlaşılıyor sanıyordum sizde nasıl anladılarki
Benim bildiğim amh değeri yükselse bile o , o kadar önemli değil ultrasonda baktıkları yumurta sayısının daha önemli olduğunu duymuştum o artmıyor diye biliyorum ama dediğiniz gibi beslenme ile kalite artıyor diyorlar bende şuan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden paketli gıdalardan kesinlikle uzak durunÖncelikle kan değerlerime bakıldı ardından ultrasonla baktı öyle söyledi önemli olan ultrasondu orda da yumurtam az çıktı bu değerler 45 yaşındaki kadınlar için normal benimde yaşım 24 o da yaşlı olduğunu gösteriyor ayrıca doktor 40ımdan önce menopoza gireceğimi söyledi yaşımdan kaynaklı 5-6 ay doğal yolla dene dedi eğer olmazsa tüp bebek dedi açıkçası napıcağımı bilmiyorum çoğu insan amh yükseltilir diyor o yüzden bende 5 ay kadar düzenli beslenme spor ve saraçoğlunun kürlerini deneyeceğim tekrar tahlil vericem buna rağmen düzelme olmazsa çocuk düşünücem artı yumurta toplama işlemi yaptıracam
Bende öyle yapıyorum takviye alıcam omega3 b12 Dvitamini gibi sporda yapıyorum ama işte benim için zor olan şuan düşünmüyordum biranda böyle bişey çıkınca hayatım değiştiBenim bildiğim amh değeri yükselse bile o , o kadar önemli değil ultrasonda baktıkları yumurta sayısının daha önemli olduğunu duymuştum o artmıyor diye biliyorum ama dediğiniz gibi beslenme ile kalite artıyor diyorlar bende şuan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden paketli gıdalardan kesinlikle uzak durun
Öyle maalesef bende 1 yıl sonra falan düşünüyordum aslında ama şimdide tam tersi umarım olur diye düşünmeye başladım martta 0,5 di amh değerim bugün tekrar baktılar 0,4 olmuş bileBende öyle yapıyorum takviye alıcam omega3 b12 Dvitamini gibi sporda yapıyorum ama işte benim için zor olan şuan düşünmüyordum biranda böyle bişey çıkınca hayatım değişti
İnşallah hayırlısı olur bizim için sağlıkla bebek sahibi oluruzÖyle maalesef bende 1 yıl sonra falan düşünüyordum aslında ama şimdide tam tersi umarım olur diye düşünmeye başladım martta 0,5 di amh değerim bugün tekrar baktılar 0,4 olmuş bile
Amin inşallahİnşallah hayırlısı olur bizim için sağlıkla bebek sahibi oluruz
Tüp bebeğe basliyckmisiznÖyle maalesef bende 1 yıl sonra falan düşünüyordum aslında ama şimdide tam tersi umarım olur diye düşünmeye başladım martta 0,5 di amh değerim bugün tekrar baktılar 0,4 olmuş bile
Evet haziran sonu temmuz başı başlayacağım inşallahTüp bebeğe basliyckmisizn
Hyrlisi oldun insallhEvet haziran sonu temmuz başı başlayacağım inşallah
Amin inşallahHyrlisi oldun insallh