• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta rezervi düşük olan arkadaşlar

Nazli80q

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
425
108
123
Sakarya
Yumurta rezervi düşük olup tüp bebekte başarılı olanlar varmı aranızda?Tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

Yumurta rezervi düşük olup tüp bebekte başarılı olanlar varmı aranızda?Tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

Evet ben mesela yumurta rezervim az..tup bebek tedavisinde kullanilan ignelerle bile 3 tane yumurta uretebildim onlarinda kaliteleri iyi degildi ama mini tup bebek denen yontemle (internette arastirisan sonuclara ulasirsin) hamile kaldim...amac az ilac,az yumurta ama kaliteli yumurta uretmekti ve sukur ki tek embriyo transferi ile kizima hamileyim darisi basiniza...

Evet ben mesela yumurta rezervim az..tup bebek tedavisinde kullanilan ignelerle bile 3 tane yumurta uretebildim onlarinda kaliteleri iyi degildi ama mini tup bebek denen yontemle (internette arastirisan sonuclara ulasirsin) hamile kaldim...amac az ilac,az yumurta ama kaliteli yumurta uretmekti ve sukur ki tek embriyo transferi ile kizima hamileyim darisi basiniza...

Gerçekten çok sevindim.banada o tedavi uygulandı 3 yumurta ve tek embriyo transveri yapıldı ama malesef olmadı.sizin gibi başarı hikayelerini duymak bana umut oluyor.8 yıldır uğraşıyorum ama hep sonu hüsran.inanın çok sevindim.Allah kucağınıza almayı nasip etsin...

gözün aydın DEW
hangi merkezde yaptırdın tedavini?

benimde yumurta rezervim düşüktü ve kistim vardı,bir yumurta toplandı ve çok şükür kızıma hamileyim şuan,darısı başınıza inşallahh

Amiiiin.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün İnşallaaaah.sizin adınıza çok sevindim.nerede tedavi oldunuz ve nasıl bir tedavi uygulandı.tecrübelerinizi yazarmısınız.3 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm sonuç malesef hep negatif.8 yıldır uğraşıyorum.her tedavi yeni bir umut oldu ama sonu hep hüsran.yaşayan bilir bazen umutlarım tükeniyor.her tedaviye korkularla hayallerle başlıyorum.ama olmuyor.31 yaşındayım ve yeniden tedavi için cesaretim yok.AMH testi sonucum 0.7 doktorum eh işte dedi.benimle aynı sorunu yaşayıpta hamile kalanları duyunca çok seviniyorum.benimde olabilir diyorum umut oluyorsunuz bana.nerede tedavi gördünüz ve nasıl bir tedavi uygulandı.bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Back
X